Şimdi Ara

TTnet faturaları ön ödemeli değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bana ttnet faturalarının nasıl hazırlandığını açıklasın lütfen... Örneğin son ödeme tarihi kasım 28 olan fatura hangi ayın faturası oluyor...

• Faturanın üstünde fatura dönemi yazar. Eski aboneler için peşin ödeme yeni aboneler için kullan öde sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans98

Biri bana ttnet faturalarının nasıl hazırlandığını açıklasın lütfen... Örneğin son ödeme tarihi kasım 28 olan fatura hangi ayın faturası oluyor...

Sabit paket ücreti Kasım ayı için oluyor, varsa kota aşımı (eğer kotalıysa) bir önceki ayın kota aşım ücreti oluyor. Son ödemede o dönem yani Kasım için düzenlenmiş ayın 28'i oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Faturanın üstünde fatura dönemi yazar. Eski aboneler için peşin ödeme yeni aboneler için kullan öde sistemi var.

Evet asıl sorun o... Ben eski aboneyim yaklaşık 6 sene önce abone olduğumda ilk faturamda iki aylık birden vermiştim ve her ödeme yaptığım fatura kullanmadığım bir sonraki ayın faturasıydı... Oysa şu anda örneğin 28 kasımda ödeyeceğim fatura normalde aralık ayının faturası olması gerekirken e-faturada kasım dönemi diye belirtiliyor... Arada bizim bir aylık peşin ödemeyi kaynattılar mı?.... Farzedelim şu anda aboneliği iptal ettirmek istediğimde 28 kasım son ödeme tarihli faturayı ödemek durumunda mı kalacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: frekans98

Biri bana ttnet faturalarının nasıl hazırlandığını açıklasın lütfen... Örneğin son ödeme tarihi kasım 28 olan fatura hangi ayın faturası oluyor...

Sabit paket ücreti Kasım ayı için oluyor, varsa kota aşımı (eğer kotalıysa) bir önceki ayın kota aşım ücreti oluyor. Son ödemede o dönem yani Kasım için düzenlenmiş ayın 28'i oluyor.

Benim ki sabit.... Ve 6 seneden beri kullanmadığım ayın parasını bir önceki ay ödüyordum... Yani peşin ödüyor bir sonraki ay interneti kullanıyordum... Artık Kasım ayının ücreti 28 Kasımda alınıyorsa... Bizim o bir aylık ücret nereye gitti... Ben her ay takır takır da fatura ödedim... Bir ay es geçilmiş bir durum yokken... "Ön ödemeli" durumdan "kullandıktan sonra ödeme" şekline nasıl geçildi...?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.