Bildirim
TTnet faturaları ön ödemeli değil mi?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Faturanın üstünde fatura dönemi yazar. Eski aboneler için peşin ödeme yeni aboneler için kullan öde sistemi var. -
quote:
Orijinalden alıntı: frekans98
Biri bana ttnet faturalarının nasıl hazırlandığını açıklasın lütfen... Örneğin son ödeme tarihi kasım 28 olan fatura hangi ayın faturası oluyor...
Sabit paket ücreti Kasım ayı için oluyor, varsa kota aşımı (eğer kotalıysa) bir önceki ayın kota aşım ücreti oluyor. Son ödemede o dönem yani Kasım için düzenlenmiş ayın 28'i oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkforce
Faturanın üstünde fatura dönemi yazar. Eski aboneler için peşin ödeme yeni aboneler için kullan öde sistemi var.
Evet asıl sorun o... Ben eski aboneyim yaklaşık 6 sene önce abone olduğumda ilk faturamda iki aylık birden vermiştim ve her ödeme yaptığım fatura kullanmadığım bir sonraki ayın faturasıydı... Oysa şu anda örneğin 28 kasımda ödeyeceğim fatura normalde aralık ayının faturası olması gerekirken e-faturada kasım dönemi diye belirtiliyor... Arada bizim bir aylık peşin ödemeyi kaynattılar mı?.... Farzedelim şu anda aboneliği iptal ettirmek istediğimde 28 kasım son ödeme tarihli faturayı ödemek durumunda mı kalacağım... -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: frekans98
Biri bana ttnet faturalarının nasıl hazırlandığını açıklasın lütfen... Örneğin son ödeme tarihi kasım 28 olan fatura hangi ayın faturası oluyor...
Sabit paket ücreti Kasım ayı için oluyor, varsa kota aşımı (eğer kotalıysa) bir önceki ayın kota aşım ücreti oluyor. Son ödemede o dönem yani Kasım için düzenlenmiş ayın 28'i oluyor.
Benim ki sabit.... Ve 6 seneden beri kullanmadığım ayın parasını bir önceki ay ödüyordum... Yani peşin ödüyor bir sonraki ay interneti kullanıyordum... Artık Kasım ayının ücreti 28 Kasımda alınıyorsa... Bizim o bir aylık ücret nereye gitti... Ben her ay takır takır da fatura ödedim... Bir ay es geçilmiş bir durum yokken... "Ön ödemeli" durumdan "kullandıktan sonra ödeme" şekline nasıl geçildi...?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- türk telekom magnet limitsiz
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom port başvurusu
- en hızlı internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- türk telekom e-sim ücretli mi
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X