Şimdi Ara

TTNET faturanızı öderken 5 TL daha az ödeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce cep telefonuma gelen mesajla öğrendiğim ve sitesine girip kontrol ettiğimde gerçekten 5 TL indirimli olarak faturamı ödeyebileceğimi gördüğüm bir siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum. TTNET müşteri hizmetlerini arayarak bu bilgiyi teyit ettim ve 99,00 TL olan faturamı 94,00 TL olarak ödedim. Sizde alttaki siteye girip inceleyebilirsiniz. Her abone kampanyadan sadece bir kez faydalanabiliyormuş.

http://igotek.us/1H1

• İşyerindeki internetime ait 99,00 TL olan faturasını 94,00 TL olrak ödedim.
    Evimdeki internetime + ALO TTNET telefonuma ait 63,00 TL olan faturasını 58,00 TL olark ödedim.

Herkes bu kampanyadan bir defa faydalanabiliyor. Kampanya bitmeden borcunuz varsa 5,00 TL indirim kazanarak ödeyin.

NOT: Bu firma ile hiçbir ilgim yoktur. Ödeme yapmadan önce TTNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek bu firmanın ödeme almaya yetkili olduğunu teyit ettim. Firmaya ödenen fatura borçlarım anında TTNEt sisteminden de düştü.

Alttaki linke tıklayarak direk ödeme sayfasına ulaşabilirsiniz. Birden fazla aboneliğiniz varsa her biri için farklı cep telefonu numarası kullanarak abone olmanız gerekiyor. Çünkü her bir cep telefonu numarası ile abone olduğunuzda bir defaya mahsus 5,00 TL indirim kazanıyorsunuz.

Ödeme Linki ===>http://igotek.us/1J1

• Daha sonra faturada 5 tl düşük ödedik diye yüksek fatura sunmazlar inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Daha sonra faturada 5 tl düşük ödedik diye yüksek fatura sunmazlar inşallah..

TTNET müşteri hizmetlerine göre kampanya bilgileri dahilindeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Daha sonra faturada 5 tl düşük ödedik diye yüksek fatura sunmazlar inşallah..

TTNET müşteri hizmetlerine göre kampanya bilgileri dahilindeymiş.

Az önce merak edip baktım 51 tl olan faturamı 5 tl indirimle 46 tl ye düştü ama ödeme yapmadım tabiki, kart bilgilerini falan istedi.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    TTNET müşteri hizmetleri ile görüş bence. Onlardan onay almadan ben kart bilgilerimi girmedim. Ayrıca şunu unutma 3D secure şifresiz yapılan tüm işlemlerde banka hiçbir istisna gözetmeksizin itiraz ettiğinde o parayı sana geri iade ediyor. Zaten faturan yatmazsa bu yönde itiraz edersin. Ama faturan ödendiği halde itiraz edersen ödenen faturayı iptal edebilirler. Ben TTNET müşteri hizmetlerinden teyit ettikten sonra ödeme yaptım.
  • Faturamda bunun reklamı olduğunu fark ettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    faturalarınız kaç lira
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Benim telefonuma mesaj olara kgelmişti. Müşteri hizmetleri teyit edince ödemeyi yaptım ve şu anda fatura borcu da çıkmıyor. Bence gerçekten 5 TL indirim var. Reklam amaçlı bu indirim. Sonraki aylarda faturanı aynı şekilde ödersen indirim yok ama onlar her fatura ödemesinden para kazanıyorlar sanırım. Bende Vodafone hatlar için buna benzer bir kampanya yaptım. Forumda mevcut. Bizde reklam geliri elde ediyoruz. Ama bu yukarıda bahsettiğim firma ile bir ilgim yoktur. Sadece 5 TL güzel bir indirim ve herkes bilsin yararlansın istedim.
  • 5 TL için bu riski alamam.
  • ttnet cep numaranızı pazarlıyor, ödemeyi yaptıktan bir kaç gün sonra büyük ihtimalle cebinize reklam sms leri yağacak. 5 lira için reklam aracı olmak istemem.
  • İndirim 10 TL olmuş
  • Banada mail atmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

İndirim 10 TL olmuş

10 TL olan indirim yalnızca VISA kredi kartları ile yapılan ödemelerde geçerlidir.

Geçen ay iki fatura ödedim. Toplamda 10 TL indirim kazandım.
    Bu ayda iki fatura ödedim. Toplamda 20 TL indirim kazandım.

30 TL cepte.

Risk yoktur.
  • yanlış bilgilendirme olmasın hocam yaptığınız?

her kullanıcı bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilirken siz nasıl her ay yararlanabiliyorsunuz?

bakalım kampanya detayları ne diyor:

link:
    https://www.mobilexpress.com.tr/Icerik/0/19/Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Temmuz 2014; 16:49:44 >

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    5 TL ve 10 TL indirim kampanyaları birbirinden farklı kampanyalardır. Geçen ay 5 TL, bu ay 10 TL indirim hakkımı kullandım. Geçen ay VISA ve MASTER kredi kartı ile 5 TL indirim kazanılabiliyordu. Bu ay sadece VISA kredi kartlarına 10 TL indirim uygulanıyor.

Kampanya kapsamında ilk ödeme yapan sınırlı sayıdaki müşteri grubu arasındayım.

Bu ayki fatura tutarlarım 63 TL ve 99 TL. Her biri için 10 TL indirim kazandım.

Ayrıca her ikiside farklı kişinin adına alınmış abonelikler.

Demekki oluyormuş.

:)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Şunu da ekleyim. Her ödemeyi yaparken farklı teleofn numaram ile alınmış üyeliği kullandım.
    İki telefon numaram var. Geçen ay ödeme yaparken her bir abonelik için ayrı telefon numaramı belirttim.
    Bu ay da aynısını yaptım. Bu ay tek farklı yağtığım şey tekrar üye olmak yerine geçen ay belirlediğim üye şifremi girmek oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.