Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PORSCHEM

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHEM

quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Tüm TTNET Fiber İnternet paketlerinde upload hızı 1 Mbps'dir.

olay bu kardeş gerisine TEK KELİME DEMEM, 5 PARA ETMEZ

Çıldıracak gibi oluyorum ya ne bu 1Mbps ?

allahın japonyası bile 100mbits/20 veriyor

Allahın japonyasımı ? :):)
    teknoloji devi adamlar.

Tabii adamlar Gökdelen in içinden otoban geçirmeyi biliyorlar
    ne bileyim harikaları var ancak gel gelelim kiii
    650yen lik ürün alacaksınız 1000yen verdiniz..hemen satıcıdan bozuk para almamak için 150yen daha verdiniz ..size vermesi gereken 500yen tabii...
    ancak adamlar bu hesabı bile yapamıyor 150 yeni geri çeviriyor.. üstüne 350yen daha veriyorlar ... japonyada nereye giderseniz gidin bence TEST edip onaylayın...kafaları zeki ancak basit hesaplar zor onlara

ve Japonya çok pahalı bir yer işsizlik çok deprem vurmuş radyasyon vurmuş adamlara..

neyse 20mbit HIZ için 1mbit upload YETERSİZ!!
    100mbit hız içn 2Mbit upload 50de1i yapar ki 4096kpbs internet hızında bile upload 1024kbps.. yani 4 te biri kadar...

unutmayın DÜŞÜK UPLOAD hızı sizin DOWNLOAD hızınızı dogrudan etkiler..örneğin FOREX ekranı kullanırken alt köşede down ve upload hızları gösteriliyor upload DONMALARA SEBEP oluyor mail yollarken forex te

YANİ sonuç olarak İsteseler çok rahat upload hızını 25MBİT yapabilirler 100mbit bağlantı hızında.ANCAK illa kısa yoldan ZENGİN olacakalrya..nasılsa aboneler SSAF koşa koşa gelecekler diye bekliyorlarya..yapsınlar bakalım 1mbit...
    NEYMİŞ ADİL kullanım limiti miş..
    SANKİ kamyon bu üstüne yük çok koyunca AMORTİSMAN GİDERİ ARTIYOR..

:)
    Türkiyedede söylediğin olay meydana gelebiliyor.ama acemi tezgahtarda tabi.

hızlar konusunda haklısın.
    1mbit-2mbit upload kime yeter.görüntülü konuşma yapsan. 1mbit gider zaten.
    bi video yüklücez saatlerce bekliyoruz.
    bu turk telekomun kendine gelmsi gerek bence.
    en azından superonline fiber tarifelerinle eşit olsa bile yeter.
    adil kullanımlar olsun tamam ama 50gb nedir ki.1tane bluray.
    4 günde kotam 12-13gb oldu.hiçbirşey indirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 4 Nisan 2012; 10:52:47 >

• bence upload ve download hızlarının seçimini aboneye bırakmalılar. ben 16 mbitlik internet aldıysam kaçını upload kaçını download için kullanacağım ben belirlemeliyim. 4 upload 12 download ayarlarım. rahat olur. ama telekomda düz mantık olduğu için gelişemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustisan

bence upload ve download hızlarının seçimini aboneye bırakmalılar. ben 16 mbitlik internet aldıysam kaçını upload kaçını download için kullanacağım ben belirlemeliyim. 4 upload 12 download ayarlarım. rahat olur. ama telekomda düz mantık olduğu için gelişemezler.

bilgisayar bilgin yokl ehrhadle hiç? http://tr.wikipedia.org/wiki/DSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

bence upload ve download hızlarının seçimini aboneye bırakmalılar. ben 16 mbitlik internet aldıysam kaçını upload kaçını download için kullanacağım ben belirlemeliyim. 4 upload 12 download ayarlarım. rahat olur. ama telekomda düz mantık olduğu için gelişemezler.

Sen önce okumayı ve yazmayı öğren.

Bilgisayar programcısı ve 20 yıllık kullanıcısıyım. DSL'den bahsettim mi ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustisan -- 6 Nisan 2012; 17:43:32 >

• quote:

quote:

quote:

Sen önce yazmayı öğren.

Bilgisayar programcısı ve 20 yıllık kullanıcısıyım.

kullanmak ve bilmek arasıdna çok fark var.adsl adındana anlaşıalcağı gibiasimetrik bir bağlantı veriyor.ben yazamıyorum halde doğruyu konuşuyorum.

ADSL (İngilizce: Asymmetric Digital Subscriber Line), Bakışımsız Sayısal Abone Hattı, günümüzde internet bağlantısı için en çok kullanılan bağlantı tekniğidir. Bir dağıtıcı (İngilizce: Splitter) , tek bir telefon bağlantısı ile hem ADSL hattına hem de gelen çağrılara izin verir. ADSL genellikle merkez ofisten 4 kilometreden uzakta olmayan mesafelere dağıtılabilir. Fakat kablo bağlantısının izin verdiği ölçüde 8 kilometreye kadar ulaşabilir.

Telefon santralinde geleneksel telefon ağı için hat genellikle başka bir frekans dağıtıcısının ses bandı sinyalini ayırdığı yer olan Digital Abone Hattı Erişim Çoklayıcısı/Paylaştırıcısı (İngilizce: Digital Subscriber Line Access Multiplexer) 'nda sona erer. ADSL tarafından taşınan veriler genellikle telefon şirketinin veri ağı üzerinden yönlendirilir ve sonunda internet protokol ağına ulaşır.

Asimetrik kelimesi, veri transfer hızının, gönderim ve alım için eşit olmadığını belirtir. Kullanıcının veri alım hızı, gönderim hızından yüksek olur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/ADSL

elinin altında net var birde 20 yıldır kullanıyorum diyorsun bi çocuğun bile demeyeceği şeyi demişsin.ayrıyetten linkte koydum ki bakan eden olur diye ama neden tersini iddia ediyorsun.

ADSL2+M 25 Mbit/s 3.5 Mbit/s bu bağlantıda gördüğün gibi en fazla 3,5 mbit alabilirsin ki telekom bunu vermez.ghdsl ile 500 tlye 2 mbit satmak varken

• DSL'den BAHSETTİM Mİ BEN?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen önce yazmayı öğren.

Bilgisayar programcısı ve 20 yıllık kullanıcısıyım.

kullanmak ve bilmek arasıdna çok fark var.adsl adındana anlaşıalcağı gibiasimetrik bir bağlantı veriyor.ben yazamıyorum halde doğruyu konuşuyorum.

ADSL (İngilizce: Asymmetric Digital Subscriber Line), Bakışımsız Sayısal Abone Hattı, günümüzde internet bağlantısı için en çok kullanılan bağlantı tekniğidir. Bir dağıtıcı (İngilizce: Splitter) , tek bir telefon bağlantısı ile hem ADSL hattına hem de gelen çağrılara izin verir. ADSL genellikle merkez ofisten 4 kilometreden uzakta olmayan mesafelere dağıtılabilir. Fakat kablo bağlantısının izin verdiği ölçüde 8 kilometreye kadar ulaşabilir.

Telefon santralinde geleneksel telefon ağı için hat genellikle başka bir frekans dağıtıcısının ses bandı sinyalini ayırdığı yer olan Digital Abone Hattı Erişim Çoklayıcısı/Paylaştırıcısı (İngilizce: Digital Subscriber Line Access Multiplexer) 'nda sona erer. ADSL tarafından taşınan veriler genellikle telefon şirketinin veri ağı üzerinden yönlendirilir ve sonunda internet protokol ağına ulaşır.

Asimetrik kelimesi, veri transfer hızının, gönderim ve alım için eşit olmadığını belirtir. Kullanıcının veri alım hızı, gönderim hızından yüksek olur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/ADSL

elinin altında net var birde 20 yıldır kullanıyorum diyorsun bi çocuğun bile demeyeceği şeyi demişsin.ayrıyetten linkte koydum ki bakan eden olur diye ama neden tersini iddia ediyorsun.

ADSL2+M 25 Mbit/s 3.5 Mbit/s bu bağlantıda gördüğün gibi en fazla 3,5 mbit alabilirsin ki telekom bunu vermez.ghdsl ile 500 tlye 2 mbit satmak varken

DSL'den bahsettim mi ben? O nedenle diyorum.

• 16 mbitte fiber tarifesi va rmı bakalım.http://www.ttnet.com.tr/web/532-2723-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_fibernet/ucretlendirme görüldüğü gibi 20 den başlıyor.yada sen önce okuma yazma öğren diyene akdar fiber tarifesi dese idin boşa didişmezdik
  • Diyarbakırdayım ve sitemizde fiber alt yapısı bayağı bi önce (6 ay kadar önce sanırım) tamamlandı. Dün türk telecomdan babamı arayıp size bir modem vereceğiz demişler ve gelip kurmuşlar. Eve geldiğimde zyxel p2812 modemin kurulduğunu gördüm. Bu neyin nesi nerden çıktı diye aradım adamları.. fibere geçeceksiniz yakında altyapısını şimdiden hazırlıyoruz ileride sorunlar çıkmasın diye modem filan veriyoruz işte dedi. Dilersem istediğim zaman modemlerini iade edebilirmişim.. Bu modemi kullanan var mı acaba? Zyxel P2812??
  • quote:

16 mbitte fiber tarifesi va rmı bakalım.http://www.ttnet.com.tr/web/532-2723-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_fibernet/ucretlendirme görüldüğü gibi 20 den başlıyor.yada sen önce okuma yazma öğren diyene akdar fiber tarifesi dese idin boşa didişmezdik

Oradaki bağlantı hızı örnek olarak verildi. Didişirim. Çünkü sen hemen karşındakini anlamadan küçümsemeye çalışıyorsun. Ayrıca istenirse DSL bağlantılarında upload hızı ayarlanabilir.

• ayarlanır ama linke baktı isen dslninde çeşitli türlier var.ayrıca operator indirme hızı bu diyor.uploadı hiç reklamlarına karıştırıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 7 Nisan 2012; 9:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Diyarbakırdayım ve sitemizde fiber alt yapısı bayağı bi önce (6 ay kadar önce sanırım) tamamlandı. Dün türk telecomdan babamı arayıp size bir modem vereceğiz demişler ve gelip kurmuşlar. Eve geldiğimde zyxel p2812 modemin kurulduğunu gördüm. Bu neyin nesi nerden çıktı diye aradım adamları.. fibere geçeceksiniz yakında altyapısını şimdiden hazırlıyoruz ileride sorunlar çıkmasın diye modem filan veriyoruz işte dedi. Dilersem istediğim zaman modemlerini iade edebilirmişim.. Bu modemi kullanan var mı acaba? Zyxel P2812??

ayni sizin durumunuzdayim,
    hiztestinde downlad hızım 10 mbitin uzerinde
    ama onceki modemimle gece saniyede 2 megabayti !!
    çok rahat geçerek download yapabiliyordum..
    şimdi bu hızları göremiyorum..
    bu nasıl iş..
    hatta normalde girebildigim sitelere
    simdi giremez oldum.

• bende 2.1 mbit ile download ediyordum ama şimdi hızım yine 8188 kbite düşürdüler. ne yapıyorlar anlamış değilim..
  • arkadaşlar ttnetin yaptığı anladığım kadarıyla şu

sadece mahalle başlarına FİBER OPTİK kablo ile bağlantıyı getirecek, siz de oradan vdsl 2 ile yüksek hızda alacaksınız, ama evinize kadar fiber gelmeyecek
  • TTNET canım internet. Ya anladık kalitesizsin ve istediğin fiyata satabilirsin, isteyen alır bunu anladık da; İnsanları salak yerine koyma hakkını sana kim verdi?

Evime 100 metre uzaklıktaki parka dolap koyup da üstüne "ttnet fiberoptik hattı" yazarsan ben de sprey boyayla "DSLAM yazarım hatta markasını bile yazarım. Geçen sene sordum Türk Telekoma evime ne zaman fiber gelecek diye 1 seneye dediniz. bekledik. DSLAM geçici sanıyordum sevinmiştim fiber döşeniyo diye, bügün bina içindeki dolabı açarım ve o da ne bakır :O Bilin bakalım binaya giren kablo nereye gidiyor? Evet DSLAM. Helal olsun 1 sene bekledik ve 16 eksi 15 mbit limitsiz kotalı internetimiz artık 32 eksi 31 mbit oldu.

:((( Yazıklar olsun.
  • speronline dada adil kota kullanımı var fibernetinde ve adsl paketinde türkiyede bu kanun olmuş artık 50gb aştım download edemiyorum düzgün kaliteli filmeleri amaç bu korsana bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyorlar
  • arkadaşlar bu iş böyle olmaz bence aramızdan bir donanimhaber gönüllüsü çıksın kursun bir altyapı kursun bir internet dağıtsın herkese hem kendisi kazanır hem biz kazanırız. altyapıyı kuran arkadaş nasıl kazanacak diye bir soru olursa, şöyle bir örnek vereyim.
    Kendisi 10 Gbit'lik bir altyapı kurdu. Bunu aylık 50 TL'ye aldı.(fiyatları atıyorum, yoksa 10 gbit internet 50tlye japonyada bile yok)
    Ve toplamda 5 kullanıcı var. Her birine aylık 11 liradan sattı. 11*5=55 gördüğünüz gibi altyapıyı kuran arkadaş 5 tl kar etti.
    Ve biz de oldukça kar ettik.hem bu şekilde ttnetin rezilliğinden de kurtulmuş oluruz.
    VAR MI GÖNÜLLÜ ?? BAŞLANGIÇ OLARAK %10000 ZARAR EDEREK KURACAK AMA SONRA HEM KENDİSİ HEM DE BİZ KAR EDİCEZ :)
  • arkadaşlar bu iş böyle olmaz bence aramızdan bir donanimhaber gönüllüsü çıksın kursun bir altyapı kursun bir internet dağıtsın herkese hem kendisi kazanır hem biz kazanırız. altyapıyı kuran arkadaş nasıl kazanacak diye bir soru olursa, şöyle bir örnek vereyim.
    Kendisi 10 Gbit'lik bir altyapı kurdu. Bunu aylık 50 TL'ye aldı.(fiyatları atıyorum, yoksa 10 gbit internet 50tlye japonyada bile yok)
    Ve toplamda 5 kullanıcı var. Her birine aylık 11 liradan sattı. 11*5=55 gördüğünüz gibi altyapıyı kuran arkadaş 5 tl kar etti.
    Ve biz de oldukça kar ettik.hem bu şekilde ttnetin rezilliğinden de kurtulmuş oluruz.
    VAR MI GÖNÜLLÜ ?? BAŞLANGIÇ OLARAK %10000 ZARAR EDEREK KURACAK AMA SONRA HEM KENDİSİ HEM DE BİZ KAR EDİCEZ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKcN_1903

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sn7pNTsY5iY

Başımızda böyle bir bakan varken bu ttnet'in yaptıgı cok da anormal degil

TTNeT ile bakanlık çok iyi çalışıyor diye reklamlar yapılıyor.Hatta Habertürk'te TTNET'in yurtdışından mühendisler ve çalışanlar getirerek bakanlık yardımıyla sağlam bir alt yapıyla hizmet vereceği yazıyordu.Yıllar geçti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: BrKcN_1903

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sn7pNTsY5iY

Başımızda böyle bir bakan varken bu ttnet'in yaptıgı cok da anormal degil

TTNeT ile bakanlık çok iyi çalışıyor diye reklamlar yapılıyor.Hatta Habertürk'te TTNET'in yurtdışından mühendisler ve çalışanlar getirerek bakanlık yardımıyla sağlam bir alt yapıyla hizmet vereceği yazıyordu.Yıllar geçti yok.

İşte herkes çalışıo tasın altına elini sokuyo ama milleti yolmak için baska bişey için degil nerden nasıl sekilde milleti kandırarak para calarız onun hesabını yapıyor çakallar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.