Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok acil cevap verin ona gore almayacam internetti kimlik mimlik yaptık ama daha tam onaylanmadı şimdi bizim peder internet için gitmîşti evde fiber ag varmş bize illa fiber demişler neyse bu sınırsız. int fiber 54 tl? + birde telefon 70 tl 2 yil da anlaşma bu nasıl oluyor arkadaşlar çook acil sabaha sozleşmeyi yırtalım ona gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

arkadaşlar çok acil cevap verin ona gore almayacam internetti kimlik mimlik yaptık ama daha tam onaylanmadı şimdi bizim peder internet için gitmîşti evde fiber ag varmş bize illa fiber demişler neyse bu sınırsız. int fiber 54 tl? + birde telefon 70 tl 2 yil da anlaşma bu nasıl oluyor arkadaşlar çook acil sabaha sozleşmeyi yırtalım ona gore

Sevgili kardeşim;

Umarım cevap için geç kalmamışımdır ama bahsettiğin fiber internet TTNET'e aitse açıkçası bir fikrim yok.Ben TTNET'in ADSL'inden nefret etmiştim,şuan SuperOnline Fiber kullanıyorum ve gayet memnunum.Eğer bulunduğun bölgede SuperOnline Fiber İnternet altyapısı varsa kesinlikle TTNET'e geçme derim.Hatta sen müşterisin,sen acele etme bırak onlar beklesin.İkisini kıyasla ona göre karar ver ama naçizane şunu söyleyebilirim TTNET'in kendine çekidüzen vermesi için çok sayıda müşteri kaybetmesi lazım ki aklı başına gelsin.Elinin altında internet var,ikisinin resmi sitesine girip taahhütlü olsun veya olmasın diğer etkenleri de gözönünde bulundurarak bir tercih yapabilirsin.İşin içinden çıkamazsan yine yaz,yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

arkadaşlar çok acil cevap verin ona gore almayacam internetti kimlik mimlik yaptık ama daha tam onaylanmadı şimdi bizim peder internet için gitmîşti evde fiber ag varmş bize illa fiber demişler neyse bu sınırsız. int fiber 54 tl? + birde telefon 70 tl 2 yil da anlaşma bu nasıl oluyor arkadaşlar çook acil sabaha sozleşmeyi yırtalım ona gore

Sevgili kardeşim;

Umarım cevap için geç kalmamışımdır ama bahsettiğin fiber internet TTNET'e aitse açıkçası bir fikrim yok.Ben TTNET'in ADSL'inden nefret etmiştim,şuan SuperOnline Fiber kullanıyorum ve gayet memnunum.Eğer bulunduğun bölgede SuperOnline Fiber İnternet altyapısı varsa kesinlikle TTNET'e geçme derim.Hatta sen müşterisin,sen acele etme bırak onlar beklesin.İkisini kıyasla ona göre karar ver ama naçizane şunu söyleyebilirim TTNET'in kendine çekidüzen vermesi için çok sayıda müşteri kaybetmesi lazım ki aklı başına gelsin.Elinin altında internet var,ikisinin resmi sitesine girip taahhütlü olsun veya olmasın diğer etkenleri de gözönünde bulundurarak bir tercih yapabilirsin.İşin içinden çıkamazsan yine yaz,yardımcı olmaya çalışırım.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63234180&p=1#63246652 bakarmısıniz?

• arkadaşlar konudaki tüm sayfaları okumadım ama size 2 sorum var.şimdi bu ttnetin fiberini kullanan var mı?ben superonline kullanıyorum ve 11.ayda taahütüm bitiyor.şimdi kararsız kaldım.ttnet 20mbit e kadar interneti 50gb hız alanı ile taahütlü 55 TL ye veriyor.superonline stabil 20mbit hızı 50 gb hız alanı ile taahütlü 59 TL veriyor.ama bilindiği üzere ttnet saç-baş yolduruyor.ben 2 sene öncesini düşünüyorum da internet kopmaları.bağlanma sorunları,müşteri hizmetlerinin vurdum duymazlığı fln aman dedirtiyor.sizce hangi seçimi yapmalıyım.
    + bir konu daha var bu adil kullanımdan sonra hız 1 mbit e düşülüyordu eskiden şimdi BTK hızı 3mbit e yükseltmiş.20mbit in yanında az bir hız 3mbit ama 1mbit den 3 kat iyi bir hız.taahütlerinde hala 1 mbit yazıyor.neden acaba
    çok soru sordum ama kusura bakmayın arkadaşlar..
    iyi günler
  • Öncelikle bunu yazmamın sebebi ttnetin dolandırıcı olduğunu açıklamak ve ttnet alıcak arkadaşlarla kullananları uyarmak ttnet dolandırıcıdır her yönden biz tivibu almadığımız halde yaklaşık 1 yıl tivibu ödedik sanırım 5 liraymış burda nasıl dolandırıcılık var biz hem tivibu almıyoruz hemde tivibunun parasından daha çok fatura geliyo tarife 45 lira fatura en az 50 en çok 80 geldi sınırsız paketinde 45 hiç gelmedi güya tivibuda hata yapmışlar bize yazmışlar tivibuyu iptal ettirdik dediğim gibi parayı geri vermediler 5-6 ay sonra yine çok geldiği için aradık tivibu kullanıyomuşuz yine biz yine 5 liraymış yine özür diliyolar bu sefer iptal oldu ama yine 45 geldiğini görmedik benim sözleşme bitince sanırım 1-2 ay kaldı iptal ettircem sizede acilen iptal ettirip başka bi markaya geçmenizi tavsiye ederim filmlerde bile böyle bişey görmedim şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

Öncelikle bunu yazmamın sebebi ttnetin dolandırıcı olduğunu açıklamak ve ttnet alıcak arkadaşlarla kullananları uyarmak ttnet dolandırıcıdır her yönden biz tivibu almadığımız halde yaklaşık 1 yıl tivibu ödedik sanırım 5 liraymış burda nasıl dolandırıcılık var biz hem tivibu almıyoruz hemde tivibunun parasından daha çok fatura geliyo tarife 45 lira fatura en az 50 en çok 80 geldi sınırsız paketinde 45 hiç gelmedi güya tivibuda hata yapmışlar bize yazmışlar tivibuyu iptal ettirdik dediğim gibi parayı geri vermediler 5-6 ay sonra yine çok geldiği için aradık tivibu kullanıyomuşuz yine biz yine 5 liraymış yine özür diliyolar bu sefer iptal oldu ama yine 45 geldiğini görmedik benim sözleşme bitince sanırım 1-2 ay kaldı iptal ettircem sizede acilen iptal ettirip başka bi markaya geçmenizi tavsiye ederim filmlerde bile böyle bişey görmedim şaka gibi
    ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDevrim -- 21 Ağustos 2012; 23:55:24 >

• Selam arkadaşlar,

Ben de fiber internete geçmeyi düşünüyorum, biraz arşatırma yapınca TT Net'in Fiber internet diye isnalara sattığın şeyin vdsl2 olduğu bir gerçek! ha adsl, ha vdsl bunların ikisi de mantık olarak aynı değil mi? Bakır kablolar kullanıyolar vs vs... Türkiye'de fiber interbeti hakkıyla sağlayan tek bir firma var o da superonline. Fiber olsun dedik, hızlı olsun dedik, olmuşken tam olsun bari. Çakma fiberle uğraşmaya değimez. Superonli'den şaşmamak lazım, zaten alt yapıları da baya baya güçleniyr her yerde.
  • Superonline iyi güzel de, uyguladığı politika ile TTNET'e pek de rakip olamaz. Evimizin 500 metre ilerisindeki siteye altyapı döşerken, sırf bizler zengin olup bir siteye yerleşemediğimiz için fiber internetten yararlanamıyoruz. Gönül isterdi ki Superonline sokaklara da fiber döşesin ve biz de zevkle kullanalım. Ama Superonline'ın umrunda bile değiliz.
  • Okudukça daraldım yav. Türkiye'de adam gibi bir firma olmamasının nedeni, yasal düzenlemeler olsa gerek. Yükleme hızı süper olan bağlantı arıyorum, parasını da vereceğim ama yok. Rezaletler ülkesi Türkiye.
  • Altyapı için düzenleme yapmak servis sağlayıcıların görevi değildir, bunu halka açık noktalarda devletin ve kişiye özel noktalarda mütahitlerin yapması gerekir, sokak kazmakla, oraya su borusu, buraya kablo döşemekle bu işler sonsuza kadar sürer ve hiçbir zaman sağlıklı bir altyapı oluşturulamaz, servis sağlayıcıları altyapı 100 metre öteye gelmiş, niye bize gelmemiş şeklinde suçlamanız sadece işi asıl yapması gerekenlerin yan gelip yatmasına neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Okudukça daraldım yav. Türkiye'de adam gibi bir firma olmamasının nedeni, yasal düzenlemeler olsa gerek. Yükleme hızı süper olan bağlantı arıyorum, parasını da vereceğim ama yok. Rezaletler ülkesi Türkiye.

vereceksen aylık 1500 tl ve yardım,gerçekten , 3000 tl sana 5 mbit simetrik bağlantı verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan Sarica

Selam arkadaşlar,

Ben de fiber internete geçmeyi düşünüyorum, biraz arşatırma yapınca TT Net'in Fiber internet diye isnalara sattığın şeyin vdsl2 olduğu bir gerçek! ha adsl, ha vdsl bunların ikisi de mantık olarak aynı değil mi? Bakır kablolar kullanıyolar vs vs... Türkiye'de fiber interbeti hakkıyla sağlayan tek bir firma var o da superonline. Fiber olsun dedik, hızlı olsun dedik, olmuşken tam olsun bari. Çakma fiberle uğraşmaya değimez. Superonli'den şaşmamak lazım, zaten alt yapıları da baya baya güçleniyr her yerde.

ttnetin de gerçek fiber projeleri var ama ülkeye genelelrsek eser miktarda var.çoğunlukla fiber diye vdsl veriyorlarki mühendisleri bile bunu fiber diyor.adama anlatıyorum dsl telefon üsütnden verilmek için yapılan bi teknoloji.yok fibe rkablo gidiyo diyo.be gerizekalı santraller arasıda fiber kablo gidiyo noldu telefonlarımız fiber telefon mu oldu.ama aynı fiberden adsl veirnce bakır sayılıyo.şuurunuzu kovalayım sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Selam arkadaşlar,

ttnetin de gerçek fiber projeleri var ama ülkeye genelelrsek eser miktarda var.çoğunlukla fiber diye vdsl veriyorlarki mühendisleri bile bunu fiber diyor.adama anlatıyorum dsl telefon üsütnden verilmek için yapılan bi teknoloji.yok fibe rkablo gidiyo diyo.be gerizekalı santraller arasıda fiber kablo gidiyo noldu telefonlarımız fiber telefon mu oldu.ama aynı fiberden adsl veirnce bakır sayılıyo.şuurunuzu kovalayım sizin

Yukarıdan öyle demek ve Vdsl 2'yi Fiber olarak millete kakalatmak ve o şekil lanse etmek için emir alıyorlar. Yoksa o kadar salak mühendislerin varlığına benimde inanasım gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Selam arkadaşlar,

Yukarıdan öyle demek ve Vdsl 2'yi Fiber olarak millete kakalatmak ve o şekil lanse etmek için emir alıyorlar. Yoksa o kadar salak mühendislerin varlığına benimde inanasım gelmiyor.

benimde gelmiyor ama birebir yaşadım.hatta biarzda araştırdım teknik ciahzları felan.mesela binaya konulan t11 lerde bulunan kartlar sokakdaki t7 t5 dolapalrdada var.btk kararı ile aktif eethernet kartlarıda konulacak.ama sokadan vdsl alınca bakır t11 den alınca fiber oluyo.şimdi iki ka****de fiberle geliyo internet bilgileri.her haltın başına fiber koymak bu olsa gerek.tilgin deidkleirmi modem yada router ne halt ise onlarıda inceledim.aktif ethernetlerde bu tilgine fiber girişi oluyor.tamam ama çıkış normal telefon çıkışı ve adsl/vdsl alıancaksa bu çıkışdan alınıyor .bunu bide bakır girişlisi var.fiber değilde bakır giriyor.şimdi bu cihazlarda etehrnet çıkışı var ve internet vereibliyor direkt oalrak.ayrı bir modem olmadan.bu şekle fiber internet diyorlar.sanırmı burdanda vdsl veriyoruz demek sitedi benim konuştuğum kişiler.ayrıca metro ethernetteki 2 mbit adsldeki 20 mbitten daha güçlüymüş.bunu duydukdan sorna intihar edesim geldi.tamam metro ethernet simetik anladık upload haliyle adslden yüksek ama bu kadarda sallanmaz ki kardeşim.gerçekden de çakma fiber

not: ulan ka bin yazınca neden engelliyor forum .ka bin deyince zornomu oluyo.ama 31 çektim sıkıldım konuları normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 19 Ekim 2012; 10:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

EVET ARKADAŞLAR BENDE YANLIŞ BİLİYORDUM. DURUMU ŞİMDİ ÖNCELİKLE DÜZELTELİM. FİBERNET FİBERİN GETİRLDİĞİ YERLERDE VERİLECEK. ÇALIŞMA PRENSİBİ TAMAMEN VDSL2 VE ADSL2+ DAN AYRIDIR. ŞÖYLE. TELEKOM BİNANIZA FİBEROPTİK KABLOYU GETİRECEK VE BİNANIN BİR YERİNE TÜRK TELEKOM LOGOYU KUTUYU YERLEŞTİRECEK BU KUTUYA GENELLİKLE TURUNCU RENKTE FİBEROPTİK İÇİNDEN IŞIK GEÇEN KUTUYU KOYACAK VE O KUTUDA FİBEROPTİK IŞIĞI ETHERNET PORTLARINDAN DAĞITICI CİHAZ YERLEŞTİRECEK. BU CİHAZDANDA EVİMİZE CAT6 KABLO İLE MAVİ YADA SARI BİR KABLO İLE (BİLDİĞİMİZ ETHERNET KABLOSUNUN DAHA HIZLI TRANSFER YAPANI) ÇEKECEK. BU KALOYU HEMEN PC MİZİN ETHERNETİNE TAKIP ÇALIŞTIRAMIYORUZ. BUNUN İÇİN PİYASADAKİ 4 PORTLU ROUTER İLE YANİ BİR ADET WAN PORTU (BU PORTA O ÇEKİLEN KABLOYU TAKIYORUZ) DİĞERLERİNEDE 4 BİLGİSAYARI VEYADA DAHADA ÇOĞALTIP İLGİSAYARA BAĞLAYABİLECEZ. TTNET 4 VEYA 7 PORTLU KABLOSUZ ROUTER VE ACCESS POINT CİHAZI VERİYOR. AMA ISRARLA 7 PORTU İSTEYİN FARK ŞU. NORLAM ETHERNET PORTLARI İKİSİNDE 100 MBPS ZATEN EN YÜKSEK HIZ 100 MBPS GENELDE. AMA KABLOSUZDA 4 PORTLU OLAN B/G KULLANDIĞI İÇİN MAX 54 MBPS TRANSFER EDERİZ NOTEBOOK GİBİ BİR CİHAZLA. AMA 7 PORTLU N UYUMLU OLDUĞU İÇİN YANİ 300 MBPS KABLOSUZDA OLUDĞUNDAN 100 MBPS İN TAM ALABİLİRİZ. AMA YOK BEN ZATEN MASAÜSTÜ KULLANIYORUM DİYORSANIZ KABLOSUZ HİÇ İŞİM OLMAZ DERSENİZ 4 DE 7 DE İŞİNİZİ GÖRÜR. UMARIM AYDINLATABİLMİŞİMDİR. FİBERTE TELEFON İLE HİÇ BİR İLGİSİ YOKTUR. FİBERE GEÇEN ADSL İPTAL EDECEK. TELEFONU YİNE ADSL YOKMUŞ GİBİ DEVAM EDECEK.

Madem telefonla hiç ilgisi yok bu nedir... Yalın fibernet nedemek !!! Bu lafın anlamı ve tam karşılığı nedir ?
    Fibernet zaten telefonsuz zaten tek başına ayrı bir teknoloji ise ? Resmi ağızdan yalın fibernet yazması ne demek oluyor?

TTNET FİBERNET Paketleri ile Yalın FİBERNET alabilir miyim?
    Evet, FİBERNET paketleri ile birlikte istenirse Yalın FİBERNET hizmeti alınabilir; Yalın FİBERNET Paketlerine abone olmak isteyen müşterilerimizin faturalarına Yalın FİBERNET erişimine ait ücretler ayrıca yansıtılacaktır.

yani adamlar domates alana yanında HIYARI zorla satıyolar değil mi ? HIYAR sevmiyosan salatalık parasını yine de ödersin diyorlar üstüne bir de!

ülkemin pazarlanan peşkeş çekilen bu olanaklarını bu şekilde kullanan şirket bana uzay teknolojisini bedava getirse almam

Böyle şerefsizleri ülkemizin başına musallat eden bürokrat ve siyasilerin Allah belasını versin. Bu TTNet 5 ay naklimi yapmadı. Ama 5 ay hem telefon hem de internet parası aldılar. Tam bir soyguncu zihniyet. Bunların halen faaliyetlerini sürdürmelerini sağlayan bürokrat ve siyasiler de suçludur.

• Arkadaşlar ayrıca belirteyim. Aşağıda ki linkden tüm servis sağlayıcılar hakkındaki şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Anında koşuyorlar(köpek oluyorlar). Çünkü kamu kurumu olan BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu).

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/
  • Onayım olmadan ve söylediklerine göre FİYAT FARKI OLMAKSIZIN Fiber İnternete geçişimi yapmışlar. Fatura Ödemeye gittiğimde fatura tutarının artma sebebini sorduğumda öğrendim bunu. Fiber internete geçtiğimizi ifade ediyorunuz ama bende eski modem var ve bana herhangi bir modem verilmedi kablo yenilenmedi deidğimde gerek olmadığını ifade ettiler. Fibernete geçmişiz haberimiz yok ve hiçbir değişklik yok. Faturada farkı görmesem farketmeyecektim bile. Bunun üzerine hem telefonu hemde adsl (onların deyimiyle Fiber İntermneti) iptal ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

[size=5]Tüm TTNET Fiber İnternet paketlerinde upload hızı 1 Mbps'dir.

olay bu kardeş gerisine TEK KELİME DEMEM, 5 PARA ETMEZ

35Mb ve sonrası 2 Mb upload varmış...
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/sss/Sayfalar/TTNET-FIBERNET.aspx

ama 5 olmalı bencede..
  • Arkadaşlar yakınınızda Ttnet varsa soruşturun.Ben şans eseri Avea bayisinde Ttnet fibernet kampanyası olduğunu görüp girdim.Aylık 39,99 Tl. sınırsız 20 Mb. başvurusunu yaptım.Kendi internet sitelerinde bu kampanya görülmüyor.Haberiniz ola.
  • Daha önceki mesajlarda Süperonline filan tavsiye edilmiş,onlar da ayni alt yapıyı kullanmıyor mu?Bizim sitenin yakınına fiber kutu kondu oradan nasıl bize çıkacak dedim normal telefon kablosuyla dedi adam,Süperonline a da geçsem ayni şey olmayacak mı?.Bulunduğum yerde bir arkadaş Süperonline ile 9 gün internetsiz kaldı dün gidip baya olay çıkarınca bağlanmış internet,tevbe dedi Superonline'a!
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.