Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet hat bugün aktif oldu. Hız ve ping güzel. Sorun yok.
  • superonline fiber kullanıyorum. daireye kıl fiber kablo geliyor, bu kablo splitterdan hallice elektrikle çalışan bir alete giriyor ordan çıkan ethernet kablosu da huaweii router'a giriyor. hatta ev telefonunu da bu router'a bağlıyoruz. evin öbür ucundaki laptop ile aldığım bağlantı şu:

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER)

hızdan çok memnunum. apartmanınızda superonline varsa acımayın geçin, ttnet'in nereye ne servis verdiği belli değil, ahan:
    quote:

Ttneti aradım. Kayıt oluşturdular. %90 yapamıyacaklar. Ne yapmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo -- 3 Haziran 2015; 15:24:20 >

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    hocam benim kullandığım fiberde sizin anlattığınız gibi Binanın altındaki ankestreye kadar turuncu fiber kablo sonrasında bindaki dairelere cat6 kablo ile dağıtılmış. Bana da tilgin modem verdiler ama ben kullanmak istemiyorum acaba bunun bi çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay811
    Bana da tilgin modem verdiler ama ben kullanmak istemiyorum acaba bunun bi çözümü var mı?

Hocam Tigın modemi kullanmak zorundasınız, ama şöyle bir şey yapabilirsiniz, Tigın modemi pas geçebilirsiniz, bunun için müşteri hizmetlerini arayıp Tilgın modemi Bridge (köprü ) modunda kullanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz, sonrasında Tilginin D portundan çıkarak istediğiniz Routere bağlayabilirsiniz, ve kendi routerınız üzerindeki tüm yetkiler kısıtlamasız şekilde sizin olur. Fakat Hızınız değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 13 Haziran 2016; 8:48:41 >
  • gerçek fiber istiyorsanız vallahi köye gidin istanbulda karasuya köyler üzerinden gittik 1 2 köy istisnası dışında bütün köylerde fiber var bir tane bina gördüm galiba tt de çalışan galiba direkten evinede fiber kablo bağlamış al sana gerçek fiber arabadan inip direkleri yıkasım geldi istanbuldayım ve 16 mbit veremedikleri için 8 mbit kullanıyorum çekip gidicem o köylere
    (tek sıkıntı santrallere kaç km uzakta yerler hız kaybı vardırda o kadar şey etmemek lazım en azından 8 mbit kullandırtmaz koca fiber kablo telefon için çekilecek hali yok ya )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 23 Haziran 2016; 2:26:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.