Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve kadar fiber çekip ucuna ne takıyorsunuz diye sordum. Aşağıdaki modemi kullanacaklarmış. Fiber girişli modem, hiç duymamıştım.

http://www.tilgin.com/Products/Fiber-access/
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Sloganı bu olmalı bence
    Küfreder gibi internet; TTNET

8mbit'e kadar daha geçen haftalara kadar en az 4 (ortalama 5mbit) görüyorken bu hafta 1.08 mbit ile 2 mbit arasında berbat bir şey ping desen ayrı iğrenç hiçbir site açılmıyor download'ı boşverdim ama sıradan surf bile yapılamıyor şu anda...

Sloganı o değil de şu olmalı;

Aşırı hız öldürür, Ttnet kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: drejfatih

Eve kadar fiber çekip ucuna ne takıyorsunuz diye sordum. Aşağıdaki modemi kullanacaklarmış. Fiber girişli modem, hiç duymamıştım.

http://www.tilgin.com/Products/Fiber-access/

Modem değil router. WAN girişi vardır.
    Ayrıca superonline'ın verdiği router bu..
  • gülmekten yarıldım ışık hızında fiber hızında internet
    quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslu

kelime oyunu yaparlar ışık hızında fiber hızında internet derler çözerler bu sorunuda :)
  • Bence insanların veya firmaların sizi soyduğunu düşünerek hala onlardan hizmet alıyorsanız sizde bir problem vardır. Madem olayların farkındasınız o zaman kullanmayın, iptal ettirin veya alternatif arayın, internete ulaşmak için artık birçok alternatif var, araştırmak zor olmasa gerek.
  • ne altarnatifi var yaw adsllerin hepsi ttnetten port ac hizmet ver aynı fiyat 2. kalite hizmet 3g desen fiyata bak hıza bak süperonline denizlide yk kablo net bzm mahallede yok eeeee hani başka altarnatif söle dial up
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimbal

ne altarnatifi var yaw adsllerin hepsi ttnetten port ac hizmet ver aynı fiyat 2. kalite hizmet 3g desen fiyata bak hıza bak süperonline denizlide yk kablo net bzm mahallede yok eeeee hani başka altarnatif söle dial up

Vodafone Cepnet çok iyi bir alternatif
  • Çok güzel söylemişsiniz kesinlikle katılıyorum. Peki bu durumumada mantıklı bir çözüm sunabilir misiniz? Eskişehirin en büyük 3 caddesinden birinde daha doğrusu bulvarında oturuyorum. Yaklaşık 100 metre ileride üniversite yerleşkesi var. TTnet e göre ben santrale uzağım şehir dışıyım, uydunete göre mahallemde yeterli talep yokmuş ve bağlantı için düşünülmüyormuş superonline veya metronet için zaten hiç ümit yok. şimdi sizin dediğiniz gibi ben gidip internetimi kapatmalıyım. peki buraya nasıl yazı yazacağım işimi gücümü nasıl yapacağım? ttnet türk telekom ve bu grup şirketlerine emin olun 1 kuruş dahi vermek canımı sıkıyor ama alternatif bir bağlantı çözümü önerirseniz benim ihtimaller arasında bulamadığım yarın gidip türk telekomla alakalı her aboneliğimi kapatıp o firmaya koşacağım. maalesef adamlar tekel ve bu ülkede bunu düzenlemesi gereken kurumlar işlerini mükemmel bir şekilde yaptıkları için bu haldeyiz. türk telekomun satış fiyatını konuştuk durduk ama en büyük kazık özelleştirilirken kamu malı olan kablolar ve o kabloların geçtiği güzergahlar ve bu güzergahlardan alınması gereken belediye kira ve kullanım bedellerinin türk telekomdan alınmaması fakat yeni kurulmuş ve kendi alt yapısını kuracak olan firmalar için bu ücretlerin alınmakta olduğunu ve talep edildiğinide belirteyim.sonuçta maalesef mahkumum ve bu beni hiç mutlu etmiyor. birde bağlantımdan kaynaklanan problemleri hiç yazmayayım.

"Bence insanların veya firmaların sizi soyduğunu düşünerek hala onlardan hizmet alıyorsanız sizde bir problem vardır. Madem olayların farkındasınız o zaman kullanmayın, iptal ettirin veya alternatif arayın, internete ulaşmak için artık birçok alternatif var, araştırmak zor olmasa gerek. " bu yorumunuzu anlayabilmem sanırsam mümkün değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambogie -- 6 Mart 2011; 23:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: saimbal

ne altarnatifi var yaw adsllerin hepsi ttnetten port ac hizmet ver aynı fiyat 2. kalite hizmet 3g desen fiyata bak hıza bak süperonline denizlide yk kablo net bzm mahallede yok eeeee hani başka altarnatif söle dial up

Vodafone Cepnet çok iyi bir alternatif

hız nasıl 3g deme boşuna 3g dieği taaaaa bilmem nerde 500 kps ... gene ttnete 8mbt parası veriyoz 2 mbt geio onada şükür

• 1-hız artsa kota var
    2-kota olmasa upload sorunu var
    3-upload sorunu olmasa bağlantı hızı sorunu var

o kadar celişkili bir alt yapıya sahipki ttnet bilincli olmayan bir ttnet kullanıcısı bile bunlar başına gelse isyanları oynar belkide şu anda ben bile tahamul edemiyorum saydıklarıma o kadarını söylüyorum hele birde fiber tarifeleri yokmu vallahi onları kopyalayıp dağıtasım geldi bizim ankaraya kazık internet altına başlık adsl kötülüklerin anasıdır hız yapmayın ölür geberirsiniz kapitalist zavallı azından salyalar sacan insanlar olun zombi olun kek olun üklenizdeki interneti aldık allah ne verdi ise 10-20 hisseli koyun misali yolacağız sizi bizim lafımızdan cıkmayın şener şen bile artık bizden ekmek yiyiyor gelll vatandaş gelll benim capitalist oyunlarıma gel....
  • siz nerelerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar var. bir tarafta gerçekten çaba sarfedip, bildiğim için söylüyorum bunu; Türk Telekomun neredeyse çoğu sokak arasında fiberi mevcut, bir kaç noktada(siteler, plazalar gibi) eve kadar fiber hizmetleri mevcut, ttnetin bahsettiği fiber internet ise dışarıda belki görmeye başlamışsınızdır, büyük saha dolapları oluşuyor. Burlara kadar fiber geliyor ve bu yaklaşık 4 yıl öncesine dayanan bir süreç. Tabi ki yavaş ilerliyor ama şundan emin olun yatırımlar yapılıyor ve en ücra yerlere bile Türk Telekom olsun Türksat olsun hatta diğer altyapı yapan Tellcom ve servis sağlayan kullanıcılar olsun sokak aralarına kadar fiber ile girmiş durumda. Tek sıkıntı talep az olan yerlere bu fiberi işe yarar hale getirecek cihazların koyulmasında çekimser davranılması ve bu cihazların koyulmasında belediyenin özellikle Türk Telekoma önüne koyduğu taşlar. Türk Telekomun son atağıyla beraber bu cihazlar daha da küçültülerek çok da zengin olmayan muhitlerde apartmanlara konmaya başlandı. Talep edin öğrenin, özellikle Telekom müdürlüklerine başvurun, daha fazla yardımcı olacaklardır. TTnet sadece hizmetini satmaya bakar, Telekom müdürlükleri size daha fazla yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xoktaycex

siz nerelerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar var. bir tarafta gerçekten çaba sarfedip, bildiğim için söylüyorum bunu; Türk Telekomun neredeyse çoğu sokak arasında fiberi mevcut, bir kaç noktada(siteler, plazalar gibi) eve kadar fiber hizmetleri mevcut, ttnetin bahsettiği fiber internet ise dışarıda belki görmeye başlamışsınızdır, büyük saha dolapları oluşuyor. Burlara kadar fiber geliyor ve bu yaklaşık 4 yıl öncesine dayanan bir süreç. Tabi ki yavaş ilerliyor ama şundan emin olun yatırımlar yapılıyor ve en ücra yerlere bile Türk Telekom olsun Türksat olsun hatta diğer altyapı yapan Tellcom ve servis sağlayan kullanıcılar olsun sokak aralarına kadar fiber ile girmiş durumda. Tek sıkıntı talep az olan yerlere bu fiberi işe yarar hale getirecek cihazların koyulmasında çekimser davranılması ve bu cihazların koyulmasında belediyenin özellikle Türk Telekoma önüne koyduğu taşlar. Türk Telekomun son atağıyla beraber bu cihazlar daha da küçültülerek çok da zengin olmayan muhitlerde apartmanlara konmaya başlandı. Talep edin öğrenin, özellikle Telekom müdürlüklerine başvurun, daha fazla yardımcı olacaklardır. TTnet sadece hizmetini satmaya bakar, Telekom müdürlükleri size daha fazla yardımcı olur

Kafan güzelmiş nerden aldın?..
    Senin bahsettiğin,gördüğün,hayal ettiğin yerde fiberi veriyo olabilir doğrudur fakat diğer bir muhitde adamlar 1mbit i zor alıyo neden bahsediyon ilk önce bu bölgelerdeki sorunları çözmek gerekli. Daha sonra varoşa bile verebilir 100mbit umrumda değil

• quote:

siz nerelerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar var. bir tarafta gerçekten çaba sarfedip, bildiğim için söylüyorum bunu; Türk Telekomun neredeyse çoğu sokak arasında fiberi mevcut, bir kaç noktada(siteler, plazalar gibi) eve kadar fiber hizmetleri mevcut, ttnetin bahsettiği fiber internet ise dışarıda belki görmeye başlamışsınızdır, büyük saha dolapları oluşuyor. Burlara kadar fiber geliyor ve bu yaklaşık 4 yıl öncesine dayanan bir süreç. Tabi ki yavaş ilerliyor ama şundan emin olun yatırımlar yapılıyor ve en ücra yerlere bile Türk Telekom olsun Türksat olsun hatta diğer altyapı yapan Tellcom ve servis sağlayan kullanıcılar olsun sokak aralarına kadar fiber ile girmiş durumda. Tek sıkıntı talep az olan yerlere bu fiberi işe yarar hale getirecek cihazların koyulmasında çekimser davranılması ve bu cihazların koyulmasında belediyenin özellikle Türk Telekoma önüne koyduğu taşlar. Türk Telekomun son atağıyla beraber bu cihazlar daha da küçültülerek çok da zengin olmayan muhitlerde apartmanlara konmaya başlandı. Talep edin öğrenin, özellikle Telekom müdürlüklerine başvurun, daha fazla yardımcı olacaklardır. TTnet sadece hizmetini satmaya bakar, Telekom müdürlükleri size daha fazla yardımcı olur

O zaman neden kimse doğru düzgün 8mbit hız bile alamıyor? Netlimitsiz paketini kullanan çoğu kişinin hızı neden 2mbit? Bu fiberleri neden çekiyor Telekom? Madem bağlantı hızı artmayacak, bağlantı sorunları düzelmeyecek ne anladım o işten? Vdsl2 ye fiber diyen zihniyetten ne beklersin. Bakırı fiber olmuş haberimiz yok.

• Ben bodrum gibi bir yerde bırak fiberi 4 mb veremeyen ttnetin fiber hizmet vermesine anca gülerim çarşı mah ve genelinde bir ping sorunu var hesapta fiber döşemişler nasıl fiberse ping tavan tabi hız bir işe yaramıyor en lüks yerleşim yerlerinden sayılan bir sitede oturuyorum buraya bile fiber gelmiş değil 700 metre ileride spor tesisleri var oraya fiber ulaşmış ama kutu yok buna EPİC FAİL denmez de ne denir ? 2 yıldır kutu konulcak ta üst taraflara koblo döşencek diye bekliyorum şuan tatlı su çalımaları var yollar kazık döşüceklerse şimdi döüşücekler yoksa belediye 5 yıldan önce kazdırmaz bir daha buraları ki zaten ttnetin böyle bir yatırım yapıcağına ihtimal bile vermiyorum.
  • görünce inanamadım, başlıkta aşagılara doğru ilerledikce gülmeye başladım aglanacak halimize, yazıklar olsun, ttnette beşpara etmez sistemiyle dünyayla yarışmaya kalkmış.
  • quote:

Kardeşim senin bahsini ettiğin bu yatırımlar hangi şehir hangi ülkede çok ütopik yazmışsın ist göbeğinde 2 mb net alamıyoruz sen neler neler yazmışsın

• varya dayanamıyorum okumaya içimdeki kin ttnete karşı her gün artıyor..

varsa yoksa bizleri sömürmek ve türkiyenin büyük şirketleri arasına girmek..

-- TTNET --
    "Disconnecting people"

-- TTNET --
    "Kopartır"

-- TTNET --
    "Bunu bulamayanlar da var."

-- TTNET --
    "Kotasını düşünen kahraman olamaz"

-- TTNET --
    "Gına getirir"

-- TTNET --
    "Eskiden internet mi vardı?"

-- TTNET --
    "Modemini de al git burdan"

-- TTNET --
    "Lüzumsuzsa söndür"

-- TTNET --
    "Sınırları aştık, sinirleri zorluyoruz"

-- TTNET --
    "Sen bana mecbursun, bilemezsin"

-- TTNET --
    "Şimdi bağlanamama zamanı"

-- TTNET --
    "Kop da gel"

-- TTNET --
    "Düsturumuz ağır ol molla desinler"

-- TTNET --
    "3gb'ı dolduramayacağınız kadar hızlı"

-- TTNET --
    "Slogan yükleniyor 2,86 kb/s"

--turk telekom--
    "Sıkıyorsa bağlan"

-- TTNET --
    "Enlarge your adsl quota!"

-- TTNET --
    "Öldürmez süründürür!"

-- TTNET --
    "Bürokrasi dolum merkezi"

-- TTNET --
    "Bu gece kopmam lazim."

-- TTNET --
    "Dumanla iletişimde dünya markası"

-- TTNET --
    "Sabır en büyük erdemdir"

-- TTNET --
    "Ömür törpüsü"

-- TTNET --
    "Kontrolsüz bağlantı, bağlantı değildir."

-- TTNET --
    "Hattı müdafaa yoktur"

-- TTNET --
    "Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın"

-- TTNET --
    "Denizler altında 20bin bps"

-- TTNET --
    "İnternetsiz kalan bir ulusun, fiber optik damarlarından biri kopmuş
    demektir..."

-- TTNET --
    "Sabaha kadar değil mezara kadar mokoko"

-- TTNET --
    "Makina soğuk"

-- TTNET --
    " Bir internet yok"

-- TTNET --
    "Biz daha kötüsünü yapıncaya kadar en kötüsü bu"

-- TTNET --
    "İletişiminiz islami usullere uygun kesilmiştir"

-- TTNET --
    "24 saat yüzebilen dalgıçlarıyla sürekli kablo bantlıyor."

-- TTNET --
    "Bizden iyi geçiren yok"

-- TTNET --
    "Adana çık aradan"

-- TTNET --
    "Hızımız olacaktı"

-- TTNET --
    "zınısım adnıkraF nığılşavaY"

-- TTNET---
    "Küfür etme yeteneğinizi geliştirir"

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Sloganı bu olmalı bence
    Küfreder gibi internet; TTNET

8mbit'e kadar daha geçen haftalara kadar en az 4 (ortalama 5mbit) görüyorken bu hafta 1.08 mbit ile 2 mbit arasında berbat bir şey ping desen ayrı iğrenç hiçbir site açılmıyor download'ı boşverdim ama sıradan surf bile yapılamıyor şu anda...

Sloganı o değil de şu olmalı;

Aşırı hız öldürür, Ttnet kullanın...

Ekle bunu da

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 11 Mart 2011; 22:49:01 >

• Koptum ya. sloganlar süper.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.