Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

Kullanan varmı 100'lük görünümlüsünü

Öyle bir hız yokki kutunun üstüne otursan anca 100 verebilir bu ttnet
  • Bendeki 2 mbit bana fazla bile geliyor. Eminim ki, hız sorunu yaşayanların çoğu bunun nedenini araştırmadan ve "yetkili" kişilere talepte bulunmadan sadece arza bildirmekle yetinmiştir. Hız sizin için bu kadar önemliyse bastırın parayı evinize fiber çektirin 10 gbit tepe tepe kullanın sizi tutan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejfatih

Bendeki 2 mbit bana fazla bile geliyor. Eminim ki, hız sorunu yaşayanların çoğu bunun nedenini araştırmadan ve "yetkili" kişilere talepte bulunmadan sadece arza bildirmekle yetinmiştir. Hız sizin için bu kadar önemliyse bastırın parayı evinize fiber çektirin 10 gbit tepe tepe kullanın sizi tutan mı var?

Kardeş niye öyle diyorsun. Ben de 8 mbit full alıyorum. 850 k ile dosya indiriyorum. Çogu zaman da gerekmiyor. ihtiyaç olmuyor yani. ama kaşıntı işte. sonra ulaa!!! 16 mbit çıkmış bende de olması lazım. olsa nolacak? bi fark yok benim için. ama 16 almam lazım abi benim. varmış işte 16 mbit. bende istiyom. ben de isterem, elma yanaklardan.
  • quote:

Bendeki 2 mbit bana fazla bile geliyor. Eminim ki, hız sorunu yaşayanların çoğu bunun nedenini araştırmadan ve "yetkili" kişilere talepte bulunmadan sadece arza bildirmekle yetinmiştir. Hız sizin için bu kadar önemliyse bastırın parayı evinize fiber çektirin 10 gbit tepe tepe kullanın sizi tutan mı var?

Bu kadar mı boş konuşulur. 10 gbit ne demek biliyor musun sen?
  • quote:

haha bu yoruma acayip güldüm ya.

1.) Sana 2 mbit fazla gelebilir bize az geliyor kendinle karıştırma bizi!
    2.) Hız sorunu yaşayanların çoğu TTNET in altyapı yetersizliğinden dolayı sorun yaşıyor.Bakır kabloyla en faz 16 mbit verebilirsin oda sağlamsa!
    3.) O "yetkili" kişi dediğin emin ol bizden daha az bilgiye sahip merak etme.Biz onları bilgimizle döveriz o derece!
    4.) Forum kullanıcılarının çoğu bilgili modem değerlerinden, adsl ve vdsl teknolojisini,kablolama çeşitlerini çok iyi biliyorlar merak etme!
    5.) Daha TTNET VDSL sistemini bile doğru düzgün veremiyorken 10 gbit gibi bi komik rakamdan bahsediyorsun! TTNET daha 1 gbit hızı 42 milyara veriyorken (bknz:http://www.telekomadsl.com/default.aspx?pageID=112 ) 10 gbit hayal olur!
    6.) Hadi şimdi seni TTNET forumlarına alalım kendi kendine takıl,hayaller kur!

• 32 mbit sınırsız 79 lira denemekte fayda var 20+ verse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

32 mbit sınırsız 79 lira denemekte fayda var 20+ verse yeter

+15 lira hat bakım ücretini de ekle istersen. 79+15=94
  • hattım çok iyi. 16 mbite geçmek istedim yapmadılar. telekom görevlisinin cevabı:

"Santraliniz 16 mbit desteklemiyor. Fakat size 32 mbit VDSL2 verebiliriz."

yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

hattım çok iyi. 16 mbite geçmek istedim yapmadılar. telekom görevlisinin cevabı:

Sanırım yalancılıkta çığır açtı Telekom. Hat değerlerini buraya koy bakalım, anlaşılır. Ama 16mbit adsl alamayan hat, vdsl2 teknolojisinde 32 mbit te alamamalı.
  • Modulasyon : ADSL2+

SNR marjin : 27.3 14.3 db
    Hat Zayıflaması : 7.3 5.3 db
    Veri Oranı : 8000 799 kbps
    Maksimum hız : 20880 995 kbps
    Güç : 19.7 11.3 dbm
    CRC : 0 23120
  • quote:

Modulasyon : ADSL2+

SNR marjin : 27.3 14.3 db
    Hat Zayıflaması : 7.3 5.3 db
    Veri Oranı : 8000 799 kbps
    Maksimum hız : 20880 995 kbps
    Güç : 19.7 11.3 dbm
    CRC : 0 23120

Hattın kaliteliymiş baya. 14.3 gürültü değeri biraz düşük olmasa kesin 16mbit alırsın derdim de o kafamı karıştırdı. Şu başlığa yazarsan daha iyi anşayan arkadaşlar var;

http://forum.donanimhaber.com/m_45620839/tm.htm
  • SNR değerin biraz düşük 16 ya yakın alırsın ama tam 16 mbit zor gözüküyor.
  • Biliyorum ve işim gereği switch planlamalarında kullanıyorum da.

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Bu kadar mı boş konuşulur. 10 gbit ne demek biliyor musun sen?
  • Çaycıyı aramış olmayasın. Hani kuşburnu yok oralet vereyim mi? durumunu abartmıştır.

quote:

hattım çok iyi. 16 mbite geçmek istedim yapmadılar. telekom görevlisinin cevabı:

• 1.) Tekrar söylüyorum. Bastır parayı al hızı. Seni tutmuyoruz.
    2.) Altyapı yetersizliğini herkes biliyor. Hatta yapılan çalışmalar yeni teknolojiler bu forumda sürekli konuşuluyor. Tekrar belirtmenin nedenini anlamadım.
    3.) Sorununu bildirdiğin kişi arıza ekibi ise yapabileceği şeyler sınırlıdır. Yetkili kişiden kasıt yatırımlara karar veren kişi.,
    4.) Aferin sana. Ama bunun konuyla ne alakası var?
    5.) İşte fiyatlar önünde paran varsa alırsın. İftar çadırında suşi mi bekliyorsun.
    6.) Çok ukala birisin. Bu kadar tepki verdiğine göre ya TTNET karalama görevlisisin, ya da yakın zamanda kazık bir fatura göndermişlerdir sana.

Ben sadece 2 mbit ile tüm işlerimi halledebildiğimi belirttim. Altta sürekli radyo çalıyor. Videoları takılmadan izleyebiliyorum. bir filim izlerken 2. film inmiş oluyor.
    Bana bu hızlar yetmiyor diyorsan farklı yöntemleri var. Zaten bu yöntemleri de biliyorsun, Milleti bilginle ezdiğine göre.
    Bende senin bilgin altında fazla ezilmeden kaçayım bari.

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

2.) Hız sorunu yaşayanların çoğu TTNET in altyapı yetersizliğinden dolayı sorun yaşıyor.Bakır kabloyla en faz 16 mbit verebilirsin oda sağlamsa!
    3.) O "yetkili" kişi dediğin emin ol bizden daha az bilgiye sahip merak etme.Biz onları bilgimizle döveriz o derece!
    4.) Forum kullanıcılarının çoğu bilgili modem değerlerinden, adsl ve vdsl teknolojisini,kablolama çeşitlerini çok iyi biliyorlar merak etme!
    5.) Daha TTNET VDSL sistemini bile doğru düzgün veremiyorken 10 gbit gibi bi komik rakamdan bahsediyorsun! TTNET daha 1 gbit hızı 42 milyara veriyorken (bknz:http://www.telekomadsl.com/default.aspx?pageID=112 ) 10 gbit hayal olur!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

32 mbit sınırsız 79 lira denemekte fayda var 20+ verse yeter

+15 lira hat bakım ücretini de ekle istersen. 79+15=94

Evde telefon varkende alınıyormu o bakım ücreti?
  • quote:

1.) Tekrar söylüyorum. Bastır parayı al hızı. Seni tutmuyoruz.
    2.) Altyapı yetersizliğini herkes biliyor. Hatta yapılan çalışmalar yeni teknolojiler bu forumda sürekli konuşuluyor. Tekrar belirtmenin nedenini anlamadım.
    3.) Sorununu bildirdiğin kişi arıza ekibi ise yapabileceği şeyler sınırlıdır. Yetkili kişiden kasıt yatırımlara karar veren kişi.,
    4.) Aferin sana. Ama bunun konuyla ne alakası var?
    5.) İşte fiyatlar önünde paran varsa alırsın. İftar çadırında suşi mi bekliyorsun.
    6.) Çok ukala birisin. Bu kadar tepki verdiğine göre ya TTNET karalama görevlisisin, ya da yakın zamanda kazık bir fatura göndermişlerdir sana.

Ben sadece 2 mbit ile tüm işlerimi halledebildiğimi belirttim. Altta sürekli radyo çalıyor. Videoları takılmadan izleyebiliyorum. bir filim izlerken 2. film inmiş oluyor.
    Bana bu hızlar yetmiyor diyorsan farklı yöntemleri var. Zaten bu yöntemleri de biliyorsun, Milleti bilginle ezdiğine göre.
    Bende senin bilgin altında fazla ezilmeden kaçayım bari.

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

1.) Parayı bastırsam bile alamıyorum malum altyapı yok!
    2.) TTNET in yaptığı çalışma falan yok.10 yıldır çivi bile çakmıyorlar! Kısa yoldan nasıl para kazanırım,milleti nasıl kazıklarım derdindeler!
    3.) Yatırımlara karar veren kişi sanki yakın dostumuz hemen bulabiliyoruz,telefon açınca hemen onlar çıkıyor karşımıza. (çok komiksin şu cümlelerle Stand-up yapsan millet gülmekten kırılır ) *Adı üstünde Arıza Ekibi, a dan z ye her konuyu bilmek zorunda bu kadar net!!!!!!!!
    4.) Hız sorunu yaşayanların çoğu bunun nedenini araştırmadan dediğin için o cevabı verdim! Merak etme herkes sorunun nedenini biliyor!
    5.) Asgari maaşın 600 TL olduğu ülkede 42 milyar verebileceğimi düşünmüyorsun herhalde! Anca kurumsal şirketler alabilir oda hızı şirket içi bölmek kaydıyla!
    6.) Ukala falan değilim sadece "doğruları ve gerçekleri" söylüyorum! TTNET i falan karalamıyorum,kazık bi faturada gelmedi merak etme! Sadece Avrupa standartlarında adam akıllı,ucuz,stabil hizmet almak istiyorum buda benim vatandaş olarak en büyük hakkım.

• 5 yıl öncesiyle şuan ki durumu karşılaştırıyorum da büyük gelişme var. O Avrupa standartlarını inşallah yakında yakalamış oluruz.

Çivi çakacak olan şirket TTNET değil TURKTELEKOM. Çiviyi çakacağı yerleri de gelir seviyesine göre belirliyorlar. Bunu belirleyenler de arıza ekipleri değil Planlama Birimleri. İşte görüşmeni önerdiğim birim orası. Yatırım yapılmasını istediğin bölge yüksek hız istiyorsa neden yapmasınlar. Ama 2-3 kişi için de bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Sonuçta belli bir bütçe vardır. Kısacası Arıza birimindeki Mühendisle görüşeceğine, Planlama birimindeki İşçi ile görüşmek daha mantıklı olur. Demek istediğim o.

Bu aralar Antalya da dolaşıyor Telekomcular. Superonline gibi Sitelere switch koyuyorlar. Rekabet bu şekilde devam ederse yaşadık demektir. GSM sektöründeki rekabet ve fiyatlar ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejfatih -- 12 Mart 2011; 23:50:00 >
  • quote:

Bu aralar Antalya da dolaşıyor Telekomcular. Superonline gibi Sitelere switch koyuyorlar. Rekabet bu şekilde devam ederse yaşadık demektir. GSM sektöründeki rekabet ve fiyatlar ortada.

TTNet'in yılbaşından önce 8mbit'e kadar olan paketi 49 lira iken şimdi 55 lira. Bunların rekabet anlayışı bu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.