Şimdi Ara

TTnet Fiber kutuyu kurdu ama hizmeti başlatmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kadar önce oturduğum yere (Ankara) fiber kutusu kuruldu. Tamam artık alınabilir denildi. Gittim bir ofise başvuru yaptım ama santralden henüz açılmadı biz sizi arayacağız dediler. Hikayenin gerisi güzel yurdum klasikleri şeklinde. Arayan soran yok. Hanım bi dürtmüş gidip hemen hallederiz demişler Yani param ile hakkım olan bu hizmeti almak için ne yapmam lazım. Dileğim bana herkesden hızlı verin,ucuz verin v.s falan değil. Normal hizmeti ücreti karşılığında arkadaşların ilan ettikleri koşullarla almak istiyorum. Bi öneriniz var mı?

• ttnet bu hocam bi yerlerinin keyfini bekliceksin mecburen arayıp sövmen işe yarayabilir belki. durup dururken internet gitti yarım saattir yok müşteri hizmetlerini arıyorum acan yok. teli bağladım pcye o şekilde bağlanıyorum yavaş mavaş ama en azından net var
  • Arkadaşlar Cuma günü aradılar modemi aldık kurduk kullanıyoruz. Birtakım tanıdıklara süreci hızlandırmaları için ricada bulunduk tabii ki.
  • Ne güzel, hayırlı olsun.

Sizde 1 ayda aktif olmuş. Bize de 7 ay önce kuruldu hala aktif olmadı. Her sabah kalktığımda beni internetsiz bıraktığı için Türk telekomun kulaklarını çınlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Mayıs 2012; 17:08:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.