Şimdi Ara

TTNet Fiber Tarifeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/fiberin-krali-kampanyasi.aspx

Bu linkte bulunan;

FİBERNET Limitsiz 35 mbps'e kadar 100 gb akn tarifesi ile
    TTNET FİBERNET Limitsiz 35 Mbps'e kadar 100 gb tarifesi arasındaki fark nedir?

Bir de TTNet hangi modemden veriyor? Hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.

• Bak güzel kardeşim aklın varsa TTNET bulaşma git başka bir sağlayıcıdan al sonra pişman olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Bak güzel kardeşim aklın varsa TTNET bulaşma git başka bir sağlayıcıdan al sonra pişman olursun :)

Şu an superonline fiber kullanıyorum, daha önce ttnet kullandım. Aynı bokun lacıverti hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highsenberg

quote:

Bak güzel kardeşim aklın varsa TTNET bulaşma git başka bir sağlayıcıdan al sonra pişman olursun :)

Şu an superonline fiber kullanıyorum, daha önce ttnet kullandım. Aynı bokun lacıverti hocam.

neden superonline ı değiştiriyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen zyxel vmg3312-b10b modemi gelecektir. 78 liralık paketi alırsanız 3mb/s indirme 1-1,5 mb/s upload yaparsınız ben aynı hızı hipernet adıyla alıyorum ve memnunum. superonlinede iyidir fakat türk telekom gelip sizin kablolarınızı ayarlamaz. eğer eski hattınız telefon üzerinden ise superonline telefonlu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Highsenberg

quote:

neden superonline ı değiştiriyorsunuz?

Taşınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixlord13

muhtemelen zyxel vmg3312-b10b modemi gelecektir. 78 liralık paketi alırsanız 3mb/s indirme 1-1,5 mb/s upload yaparsınız ben aynı hızı hipernet adıyla alıyorum ve memnunum. superonlinede iyidir fakat türk telekom gelip sizin kablolarınızı ayarlamaz. eğer eski hattınız telefon üzerinden ise superonline telefonlu alın.

kabloları ayarlamaktan kastınız nedir
  • Eger telefon kutunuzdaki kablolar telefon uzerinden alinacak sekilde yapilmissa ve yalin internet alacaksaniz kablolarinizin yeri degistirilmelidir. ttnet kablo duzenleme konusunda sorun cikarmaz fakat superonline alirsaniz turk telekom sizle ugrasmaz. hattiniz telefonlu ise telefonlu, yalin ise yalin pakrtler secin basiniz agrimasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.