Bugüne kadar hep kiralık modem kullandığımdan yeni abonelikle ttnet'ten modem de alacağım. Özellikle kronik sorunu olan bir modem modeli var mıdır ttnet'in güncel verdiklerinden? Herhangi bir modelde ısrarcı olmalı mıyım ya da farklı bir yerden mi temin edeyim modemi? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. |
TTNet fiber yanında verilen hangi modem alınmalı? Ya da alınmamalı mı?
-
-
@The Hollow Hocam sizin bu konuda bilginiz var mıdır?
-
Bende alacağım. Önerisi olan varsa lütfen yazsın.
-
İşin doğrusu ben modem almadan paket almak istemiştim ama sadece kendilerinin modemi ile bağlantı sağlanabilindiğini söylediler. Saçma olsa bile ne kadarı doğru bilmiyorum. Artık onlar da modemi kiralık olarak veriyorlarmış. Satış merkezinden bu şekilde bilgi aldım. Siz de bu konuda kesin bilgi alırsanız iyi olur. Bahsettiğim durum fiber ile alakalı bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 5 Kasım 2020; 15:49:43 > -
Türk Telekom şuan güncelde Tplink Archer C5v veya ZTE ZXHN H298A veriyor, nadir olarak Tilgin verilenlerde görüyorum internette. Tilginler sorunlu olarak yazılıyor genelde, verilirse almamanızı tavsiye ederim ancak modem seçme hakkı vermiyorlar çoğunlukla. Ellerinde ne varsa onu takıyorlar, Ellerinde farklı modeller varsa isteğe göre taktıklarıda oluyor kuruluma gelen ekibe sormanız lazım. Tplink ve ZTE hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ben Tplink'i kullanıyorum. Bekleme moduna alınca telefonlar 5Ghz'de kopma yapıyor malesef, internette bu sorunu yaşayan farklı kişiler mevcut. Ancak hakkını vermek lazım 5Ghz'de modemden 2 oda yan tarafta kayıpsız hız alıyorum. Seçme hakkı verselerdi ben ZTE'yi seçerdim Tplink siyah olduğu için pek hoş görünmüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: joster35Türk Telekom şuan güncelde Tplink Archer C5v veya ZTE ZXHN H298A veriyor, nadir olarak Tilgin verilenlerde görüyorum internette. Tilginler sorunlu olarak yazılıyor genelde, verilirse almamanızı tavsiye ederim ancak modem seçme hakkı vermiyorlar çoğunlukla. Ellerinde ne varsa onu takıyorlar, Ellerinde farklı modeller varsa isteğe göre taktıklarıda oluyor kuruluma gelen ekibe sormanız lazım. Tplink ve ZTE hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ben Tplink'i kullanıyorum. Bekleme moduna alınca telefonlar 5Ghz'de kopma yapıyor malesef, internette bu sorunu yaşayan farklı kişiler mevcut. Ancak hakkını vermek lazım 5Ghz'de modemden 2 oda yan tarafta kayıpsız hız alıyorum. Seçme hakkı verselerdi ben ZTE'yi seçerdim Tplink siyah olduğu için pek hoş görünmüyor.
Teşekkürler hocam yorumun için, siyah renk benim de evin hiç bir yerine gitmez şu anda. Tilgin hariç okeyim o halde.
Telefonun ağdan kopmasını ben hep benim telefona bağlıyordum. Netmaster infinity 401 var şu anda. Demek ki modemle alakalı bir sorunmuş, sevindim.
@rdlsln Telefonda özellikle üstüne basa basa 2 kere söylettim müşteri temsilcisi hanıma. Ayda 7 TL taksit modem kiralama ücreti değil, satın almanın taksiti ve sözleşme sonunda ürün sizin oluyor diye.
-
Bence fark etmez. Fakat 5Ghz desteği olmadığı için Tilgin olmasa daha iyi. Zaten dağıtılan güncel cihazlar yorumlarda belirtilmiş.
-
Tp-Link diğer seçeneklere göre uzun vadede üzmez. 5 Ghz desteği ile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X