Bildirim
TTNET Fibernet 24 Mbit Üye Oldum
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla en uygun bu duruyor . Bende bundan baglatıcam büyük ihtimal :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Flexsible
TTNET Fibernet 24 Mbit' e kadar üye oldum. Fibernet + Alo Konuştukça Öde ayda 39.90 TL nasıl arkadaşlar iyi mi sizce. İlk 12 Ay 39.90 sonraki 12 ay 55 TL 35 GB Adil kullanım kotası var.
hangi kampanya bu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: allmylife
quote:
Orijinalden alıntı: Flexsible
TTNET Fibernet 24 Mbit' e kadar üye oldum. Fibernet + Alo Konuştukça Öde ayda 39.90 TL nasıl arkadaşlar iyi mi sizce. İlk 12 Ay 39.90 sonraki 12 ay 55 TL 35 GB Adil kullanım kotası var.
hangi kampanya bu acaba?
TTnet hızı keşfet kampanyası -
kampanyanın ismide komikmiş adamlar ayda 3 mbit vadediyor ismide hızı keşfet konuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 10 Ekim 2014; 10:30:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X