Şimdi Ara

TTNET genel anlamda laglı ama [BUGÜN NEDEN BÖYLE?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SIRF OYUNDA DEĞİL BAZI SİTELERE GİRERKENDE ÇOK LAG YAPIYOR PC DEN DEĞİL
    TTNETTE BİŞEY VAR SANIRSAM
    HABERDAR OLAN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL_ -- 30 Haziran 2008; 18:57:29 >

• Bugün mü?
  • Sen yenisin galiba..
  • evet harbiden bugünmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Sen yenisin galiba..

4 yıldır ko oynuyorum 3 yıldır forumu takip ediyorum banalanan acc lerim oldu
    sorduğum konuya gelince usko anlamında demedim uskoda olağan bişey dir lag
    demek istediğim genelde de explorer bile yavaşladı bugün
  • ttnet bu herşey olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL_

quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Sen yenisin galiba..

4 yıldır ko oynuyorum 3 yıldır forumu takip ediyorum banalanan acc lerim oldu
    sorduğum konuya gelince usko anlamında demedim uskoda olağan bişey dir lag
    demek istediğim genelde de explorer bile yavaşladı bugün

O zaman şakasın

• Bugün mü?
    Lanet olsun ki 10 dakikada bir netten düşüyorum internet bağlı görünüyor ama son 1 aydır çıldırttı beni iyice zıvanadan çıktılar..
    Adsl e altyapıları yetmezken vdsl2 ye geçmeyi planlıyor ttnet..
  • Bu aralar bi altyapı çalışması oldugunu duymustum , + V-Dsl (4 kat internet) uygulaması için çalışmalar etkiliyor olabilir...
  • Vdsl 32mbps, Adsl 100mbps .. Uyumayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bugün mü?
    Lanet olsun ki 10 dakikada bir netten düşüyorum internet bağlı görünüyor ama son 1 aydır çıldırttı beni iyice zıvanadan çıktılar..

benım sorunum o değil sabah 8den beri bi kez netim kopmadı benim demek istediğim lagg tmm lag her zaman var ama bugünkü acayip bi lag
    @berk
    yazdıklarını postuma bakarak yazdığını biliyorum kimseyi tanımadan yorumlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL_

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bugün mü?

benım sorunum o değil sabah 8den beri bi kez netim kopmadı benim demek istediğim lagg tmm lag her zaman var ama bugünkü acayip bi lag
    @berk
    yazdıklarını postuma bakarak yazdığını biliyorum kimseyi tanımadan yorumlama

Ben şu zamana kadar kimsenin postuna bakmadım gördüysen orda ufak bi tebessüm attım.. Yani dalga geçiyorum lag muhabbeti böyle yapılır Bşver lagı zaten.. Savaş var kanımca ondandır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.