Şimdi Ara

TTNET HAKSIZ YERE FATURA KESİYOR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durumu kısaca açıklıyorum. Bilemiyorum belki benim atladığım biyer var ama ttnet açıkca elini cebimize atmış gibi görünüyor.

2012 yılınında TTNET'in Yazlık internet paketini satın aldım ve ücreti tek faturada peşin olarak ödedim. Aldığım dönemde TTNET bayisine defalarca üyelik bitiminde iptal ettirmem gerekip gerekmediğini sordum. Hatta eve dönüş yapmadan 2 ayın sonunda bayiye tekrar gittim iptal ettirmeye ve kesinlikle iptal ettirmenize gerek yok dendi. 2 aylık kullanım sonunda herhangi bir işlem yapmama gerek olmadığı, 2 ayın sonunda paketimin otomatik olarak kullanılan gün kadar ödenen, bağlantı ve aylık sabit ücretin alınmadığı HazırNet paketine dönüştürüleceği söylendi.

Bunun yanında o döneme ait taahhütnameyi incelediğimde süre sonunda HiperNet ve Yalın internet kullanıcılarının paketleri süre sonunda iptal olacağı açıkça yazmakta. Buna rağmen süre sonunda TTNET 19 adet fatura kesip sabit ücret uygulamış. Ben bunu aylar sonra tamamen tesadüfen öğrendim. Şu anda 500tl lik bi faturayla karşı karşıyayım. Ancak 20 ay sonra iptal etmek akıllarına gelmiş.

TTNETi aradın bana bunun yalın internetten kaynaklanan sabit ücret olduğunu söylediler. Ama daha taahhütnamede yalın internet abonelerinin de paketleri süre sonun iptal olacağı yazdığını gördüm. TTNET açık olarak beni kandırıyor ya da benim atladığım bi nokta var.

Daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu bilmiyorum. buyrun bu da taahhütnamedeki madde:

TTNET HAKSIZ YERE FATURA KESİYOR??

• linger L kullanıcısına yanıt
    Kesilen faturalar, imzaladığınız sözleşme ve taahhütname ile birlikte tüketici hakem heyetine başvurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.