Şimdi Ara

TTNET, Hileli satış, Tüketici kanunlarını hiçe sayıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET şuanda yaptığı benim için Hileli satıştır, verilen hızlarında fiyatlarında Garantisi yok, tek taraflı sadece firmanın lehine sözleşme ilede, istediği düzenlemeyi uygulama hakkı var.

50 GB adil kota, bunu şahsen kabul etmek için ya çok saf olmalısınız yada zır cahil, diğer türlü bu kotda Adil kullanım değil, üst paketlerini satabilmek için, kurnazca yapılmış, satış taktiğidir.

Adil Kullanım 50 GB İnsanlarla net olarak alay etmektir, 3 Günlük kota adil kullanım diyen varsada, İnternet kullancılarını gerçektenede çok saf sanıyorlar yada burası Türkiye bir şey olmaz, devam diyorlar.

TTNET Ceo'larına bu durumu yazdım, abartmıyorum hepside, sorularıma karşılık cevapları kaçmak ve Twitter hesaplarından engellemek oldu, TTNET'in nasıl Müşteri saygısına sahip olduğunuda TTNET CEO'larının tavrıda net açıklıyor zaten.

Avrupada olsaydık ve Avrupa Vatandaşı olsaydık, elbetteki TTNET bırakın bu uygulamayı ima dahi edemezdi, biliyorlarki Türkiye'de hak arayanları nasılsa susuturacaklar, Devlette Kanunlarda onlardan yana.

TTNET bunuda net olarak söylüyor zaten, kanuni haklarımızı kullanıp dava açarız, yani bizim gibilere diyorki, KAPA ÇENENİ YOKSA BEN KAPATMASINI BİLİRİM.

Hakkımızı istemek suç, İllegal Adil kota ile İnternet zögürlüğümüzü istemek suç, Demokrasinin palavradan ibaret olduğu bir Ülkedeyiz malesef.

TTNET, 2 saat veremediği genel kesintinin bedelini Türk Kulanıcısının faurasından düşecekmidir?

TTNET 2 saatlik kesintinin karşılığında, Türk İnsanına palavradan olsa dahi saygı göstermemiştir, tam tersi Utanmasalar Abonelerini suçlayacaklar.

Hükümet dedim uzaklaştırıldım, yine Hükümet diyorum, Vatandaşını TTNET emrine amele gibi kullanmasına, cebinden almasına izin verende Hükümettir.

• Kanunu falan bırakalım asıl sorun özelleştirme politikasında yapıldı. Tüm internet alt yapısına sahip olan Türk Telekom özelleştirilirken yapmaları gereken çok önemli bir düzenlemeyi yapmadılar; alt yapıyla birlikte komple özelleştirme yapmak yerine en az 5-6 şirkeye internet servis sağlayıcılığı sunma hakkını satmalıydılar böylece Türk Telekomun bir yan dalı şeklinde ttnet devleşemeyecekti, diğer şirketler smile adsl vs gibi pastadan ortak pay alıp rekabet daha yüksek olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Kanunu falan bırakalım asıl sorun özelleştirme politikasında yapıldı. Tüm internet alt yapısına sahip olan Türk Telekom özelleştirilirken yapmaları gereken çok önemli bir düzenlemeyi yapmadılar; alt yapıyla birlikte komple özelleştirme yapmak yerine en az 5-6 şirkeye internet servis sağlayıcılığı sunma hakkını satmalıydılar böylece Türk Telekomun bir yan dalı şeklinde ttnet devleşemeyecekti, diğer şirketler smile adsl vs gibi pastadan ortak pay alıp rekabet daha yüksek olacaktı.

Hükümetin o düzenlemeyi bilerek, görmemeizliğe geldiğini düşünüyor, bu kadar tavizle, Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir Ülke, bırakın Tiacreti Ülkenin tüm bİlgi pyalaşımını asla, bir firmaya vermez.

BTK diyorki, bilgiler yurt dışına çıkarılıyor, şimdimi aklınıza geldi.

• quote:

Kanunu falan bırakalım asıl sorun özelleştirme politikasında yapıldı. Tüm internet alt yapısına sahip olan Türk Telekom özelleştirilirken yapmaları gereken çok önemli bir düzenlemeyi yapmadılar; alt yapıyla birlikte komple özelleştirme yapmak yerine en az 5-6 şirkeye internet servis sağlayıcılığı sunma hakkını satmalıydılar böylece Türk Telekomun bir yan dalı şeklinde ttnet devleşemeyecekti, diğer şirketler smile adsl vs gibi pastadan ortak pay alıp rekabet daha yüksek olacaktı.

aynende oyle bakin mesela mobil operatorlere yaris icindeler avea turkcell vodafone ama iss icin durum ttnet tekel malesef
  • TTNET altın kutu içinde sunuldu.TTNET i alanlar da bunun farkında olarakdan kullanıcıların modemini gevretiyor.. Modem bağırıyo ver ver diye ama hız 1mbps .. Özelleştirmenin maksatı benim bildiğim
    1 Hazineye para
    2 kullanıcılara daha iyi ve ucuz hizmet (Rekabet ile elbete)
    3 Yaşanılan sıkıntılarla başedemeyip gerçekten işi bilen kişilere satarak hizmet kalitesini artırmak...

1. si hariç diğerlerinin hiçbirini TTNET özelleştirmesinde göremedim .Kaldı ki adamlar kabloyu çekti 2 saat netsiz kaldık kabloyu çekmek bu kadar kolaysa çekeceğimiz var demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

TTNET altın kutu içinde sunuldu.TTNET i alanlar da bunun farkında olarakdan kullanıcıların modemini gevretiyor.. Modem bağırıyo ver ver diye ama hız 1mbps .. Özelleştirmenin maksatı benim bildiğim
    1 Hazineye para
    3 Yaşanılan sıkıntılarla başedemeyip gerçekten işi bilen kişilere satarak hizmet kalitesini artırmak...

1. si hariç diğerlerinin hiçbirini TTNET özelleştirmesinde göremedim .Kaldı ki adamlar kabloyu çekti 2 saat netsiz kaldık kabloyu çekmek bu kadar kolaysa çekeceğimiz var demektir...

Malasef birinci de olmadı yanlış hatırlamıyorsam 49 yıllığına alan şirket verdiği parayı ilk 2 yılda çıkardı.

• quote:

quote:

TTNET altın kutu içinde sunuldu.TTNET i alanlar da bunun farkında olarakdan kullanıcıların modemini gevretiyor.. Modem bağırıyo ver ver diye ama hız 1mbps .. Özelleştirmenin maksatı benim bildiğim
    1 Hazineye para

Malasef birinci de olmadı yanlış hatırlamıyorsam 49 yıllığına alan şirket verdiği parayı ilk 2 yılda çıkardı.

Hocam, bu Ülkede firmalara değil, Satana bakacaksın, Onlara bu sonsuz hakkı verenler kimler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 29 Nisan 2012; 16:49:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1 Hazineye para

eveeeet o kısmını unutmuşum gerçekten.... Bundan 4 yıl önce kotalı bağlattığımda tövbe etmiştim TTNET sözleşmesine elimi sürmem diye. 2 hafta hiç açmadığım pc yi açtığımda artan kotayı görünce deli olmuştum bikeresinde. tabi 3 gb kota vardı o zamanlar.. Hiç imza attığım ücreti ödemedim de zaten... Şimdi internet lazım oldu, aslında smile ya da biri düşünüyodum arkadaşların övmesiyle TTNET ofisine gittim yağlı bağlı anlattılar.. netten de araştırmıştım ttnet e karar kıldım ama içimdeki korku ve şirkete karşı önyargılarımla tekrar sözleşmeye imza attım ama akıllandım bi kere 2 YIL kendimi koyun gibi bağlamak için taahhüt yapmadım 2-3 lira fark olsun kafam rahat olsun dedim.. Şu an da AKN var online ders izlemek zorundayım. Mayıs sonunda bitiyo okulum o saatten sonra da 1mbps hıza kimse 59+2 + telefon için 40 tl verdirtemez..

Umarım akıllanıp kimse taahhüt yapmaz,3-5 lira fark için kendilerini bi kaç yıl bu şirketlere köle yapmaz...

• quote:

1 Hazineye para

Bu yazdığınız maddeleri ilki hariç gerçekleştirmek isteselerdi ihaleye katılan japonlara satarlardı. Ki bildiğiniz gibi japonlar dünyadaki internet rekorlarını ellerinde tutuyor.
    Ki disiplin, çalışma ve hizmet kalitesi açısından da güven yaratırlardı. Araplar kendi ülkelerinde bile bizden daha kötü internete sahipler ve hizmet disiplini açısından sıfırlar.
    Yıllardır petrolden yan gelip yatarak para kazanmaya alışmışlar, ülkemizde interneti de yan gelip yatarak hizmet vermeden sırf kar ederek satmaya çalışıyorlar.
    Sorun daha iyi seçenekler arasından özellikle Arap firmasını seçenlerde...

• İnternet üzerinde bir ali cengiz oyunu var.. Ne başka firmalar girebiliyo sektöre, ne de eldeki firmalar ses çıkartıyo. Kullanıcılar zaten sürünüyo 0.70. 0.80 lerle.. Almanya ya işçi göçü falan başlasa yine bu ülkeden bişey götürmicem çıplak gidicem arkadaş tren in en önünde...
  • Ya herkes bu durumdan sikayetci ama biride cikip bisi yapmiyo nedense anca burdan kinamalar sovmeler flan su koca forumda hicmi bir avukat yok ? Yada bu tur seyleri davaya kadar goturebilecek bilgili insanlar yok ? Birisi ciksin yapsin acsin davayi butun forumca destekleriz ama yok
    İste hem burdan bagriyoruz yon insan haklarina haykiri bole hizmet olmaz ama icraata gelince tik yok nedense susup kaliyoruz yazik valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün bir rekabet olmadığı için fiyatlar bu şekilde...

Çoğu kişinin biri,smile gibi servis sağlayıcılarından haberi de yoktur. Düşünün, birisi yeni eve taşınıyor telefon açtırmak için haliyle Türk Telekoma gidiyor. Oradan aynı zamanda internet başvurusu da yapıyor. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Nisan 2012; 18:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Ya herkes bu durumdan sikayetci ama biride cikip bisi yapmiyo nedense anca burdan kinamalar sovmeler flan su koca forumda hicmi bir avukat yok ? Yada bu tur seyleri davaya kadar goturebilecek bilgili insanlar yok ? Birisi ciksin yapsin acsin davayi butun forumca destekleriz ama yok
    İste hem burdan bagriyoruz yon insan haklarina haykiri bole hizmet olmaz ama icraata gelince tik yok nedense susup kaliyoruz yazik valla.

Yaptıkları şeyler hukuki ancak etik değil.
  • quote:

quote:

Ya herkes bu durumdan sikayetci ama biride cikip bisi yapmiyo nedense anca burdan kinamalar sovmeler flan su koca forumda hicmi bir avukat yok ? Yada bu tur seyleri davaya kadar goturebilecek bilgili insanlar yok ? Birisi ciksin yapsin acsin davayi butun forumca destekleriz ama yok

Etik kurallara sigmiyosa kullaniciyi magdur ediyosa zor durumda birakip verigi paranin hakini alamiyosa yurt disindaki net servislerine gore bakip ulkemizdeki servisle karsilastrinca kaz gibi yolunuyosak bence bunda hukuki olan bisi yok ? Bildigin dupeduz soygun gercekten forumda avukat varsa tum forumun destegiyle acalim bi dava ne kaybederizki en azindan sesimiz duyulur bu sayede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Etik kurallara sigmiyosa kullaniciyi magdur ediyosa zor durumda birakip verigi paranin hakini alamiyosa yurt disindaki net servislerine gore bakip ulkemizdeki servisle karsilastrinca kaz gibi yolunuyosak bence bunda hukuki olan bisi yok ? Bildigin dupeduz soygun gercekten forumda avukat varsa tum forumun destegiyle acalim bi dava ne kaybederizki en azindan sesimiz duyulur bu sayede

Keşke haklı olsaydın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke haklı olsaydın :)

Hakli olmadigim yer yada konu ne ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.