3,5 yildir Superonline Fibernet kullaniyorum ve simdye kadar hicbir sorun yasamamistim. Fakat gecen ay tahhuttum bitmis ve bana sormadan ve bilgilendirmden taahhuttuz fatura kesmisler ve 13,5 TL sucum olmadan fazladan fatura odemek zorundayim.
Bu konuda cok kizdim ve internet servis saglayicimi degistirmek istiyorum. Bu durumda TTnet Hipernete gecsem memnun olur muyum yoksa alternatif yok deyp bu 13,5 TL lik faturayi sineye cekip yeni bir taahhutler Superonline na devam mi etsem. Kullanan arkadaslar yorumlarını yaparsa cok sevinirim.
Yardimlariniz icin cook tesekkur ederim.
Kullanım amacı nedir?Ödediğiniz para nedir SOL'a.Hipernere bütçeniz nekadar? Taahüt kısmındanda bahsetmelisinizki yardımcı olalım
Hiper'de 20'ye kadar bi hız alacaksın muhtemelen 10 ve üzeri olacaktır ancak hız garantin yok. Ping konusunda yine kullananlarla kıyaslamak gerekir oturduğun yerde varsa test edip görmen lazım. Fiyatları neredeyse aynı sayılır. İlindeki Superonline bayisine gidersen bayinin yapmış olduğu kampanyalar olabiliyor her zaman. Bir tarafta uzun süredir sorunsuz kullandığın servis, diğer tarafta neyle karşılaşacağını bilmediğin bir servis.
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
Kullanım amacı nedir?Ödediğiniz para nedir SOL'a.Hipernere bütçeniz nekadar? Taahüt kısmındanda bahsetmelisinizki yardımcı olalım
Evde kullaniyorum... Superonline yeni tahhutle 25 Mbit hiz 50 gb hiz alani 54 TL
TTNET hipernet ise 20 Mbit e kadar hiz 75 GB hiz alani 52 TL dediler
quote:
Orijinalden alıntı: Monsteray.
Hiper'de 20'ye kadar bi hız alacaksın muhtemelen 10 ve üzeri olacaktır ancak hız garantin yok. Ping konusunda yine kullananlarla kıyaslamak gerekir oturduğun yerde varsa test edip görmen lazım. Fiyatları neredeyse aynı sayılır. İlindeki Superonline bayisine gidersen bayinin yapmış olduğu kampanyalar olabiliyor her zaman. Bir tarafta uzun süredir sorunsuz kullandığın servis, diğer tarafta neyle karşılaşacağını bilmediğin bir servis.
En son 54 TL 24 ay taahhutle 25 Mb hiz ve 50 GB hiz alani onerdiler...Herhalde bu gidisle 13,5 TL lik fazla faturayi birkezligine sineye cekecegim. O kadar da adamlara bagirip cagirmistim telefonda....
Fiyat olarak 52 tl ye 75 gb akk daha mantıklı ama upload la işiniz varsa SOL seçin yoksa hiper geçebilirsiniz
Superonline net olsa yakınlarımda ttnetin yakınından bile geçmem.
Solde upload daha iyi ama kota var. ttnet torent kısmıyor vb. türkiye şartlarında imkan olsada 1gbit alsak ayda 1000 lira verebilcek olsak onuda alabiliyoruz ama gelir düzeyi belli
Fiber açısından doğru olabilir. ADSL kullanıcısı olduğumdan son dönemlerde sinyal yetmemesi vs. derken sürekli internette kesinti var kalıcı bi çözüm yok 3 gün kesilmese 4. gün gene internette kesinti var. Birde son 6 aydır çok bariz hissettiğim 8 mbit e kadar olan netimin akk si dolmamasına rağmen 0,89 download gördüğüm zamanlar sözkonusu. + lar - ler ihtiyaca göre değişir ama hizmeti doğru düzgün alamamak başka bişey.
quote:
Orijinalden alıntı: tunay34bg
Fiber açısından doğru olabilir. ADSL kullanıcısı olduğumdan son dönemlerde sinyal yetmemesi vs. derken sürekli internette kesinti var kalıcı bi çözüm yok 3 gün kesilmese 4. gün gene internette kesinti var. Birde son 6 aydır çok bariz hissettiğim 8 mbit e kadar olan netimin akk si dolmamasına rağmen 0,89 download gördüğüm zamanlar sözkonusu. + lar - ler ihtiyaca göre değişir ama hizmeti doğru düzgün alamamak başka bişey.
VDSL i hiç araştırmadım nedir bilmem ama intetnetteki sorunlarıma çözüm olacaksa şimdi öğrenme zamanım o halde. Eğer fiyat olarak çok büyük bi fark yoksa taahhüt bitince hemen geçerim. Bilgilendirme için tşkler.
telefon numaranızı özelden yazın hat modülasyonunuz vdsl destekliyorsa yada desteklemiyorsa bildiririm.Ona göre istediğiniz firmadan vdsl alabilirsiniz
tthiper, uydunet var binada. Superonline yakında gelir gibi.
ve benim tercihim yine tt olcak ya da altyapısını kullanan sağlayıcı (goonet, smile.. )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme