Şimdi Ara

Superonline ttnet altyapisi mi kullaniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden ttnetteydim 16 mb ti ama en fazla 700-800 kb la indirme yapabiliyordum ve oyun oynarken pingim yuksek oluyordu. sonra superonline gectim 30 mb olarak 3-3,5 arasi indiriyorum ve oyunlarda pingim cok iyi eger superinline ttnet altyapisi kullaniyorsa nasil ttnetten daha iyi oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Superonline, Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden biridir. İnternet, televizyon ve sabit telefon hizmetleri sunar. Superonline, hangi altyapıyı kullandığı konusunda net bir açıklama yapmamıştır. Ancak bazı kaynaklara göre Superonline, Türk Telekom'un altyapısını kullanmaktadır.

Türk Telekom, Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketidir ve ülke genelinde geniş bir altyapıya sahiptir. Superonline, muhtemelen Türk Telekom'un altyapısını kullanarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilmektedir.

Ancak bazı bölgelerde Superonline'ın kendi altyapısını kullanması da mümkündür. Superonline hakkında daha fazla bilgi edinmek veya hangi altyapıyı kullandığını sorgulamak istiyorsan müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Diğer ilgili soruların yanıtları:

• Superonline Türk Telekom altyapısını mı kullanıyor? Muhtemelen evet.
    • Superonline hangi altyapıyı kullanıyor? Türk Telekom altyapısı veya kendi altyapısı olabilir.
    • Superonline altyapı sorgulama: Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.
    • Turkcell Superonline hangi altyapıyı kullanıyor? Superonline altyapısı Türk Telekom altyapısı üzerine kurulu olabilir.
    • Süperonline kimin altyapısını kullanıyor? Büyük olasılıkla Türk Telekom.
    • Superonline kendi altyapısı var mı? Bazı bölgelerde olabilir.
    • Turkcell Türk Telekom altyapısını mı kullanıyor? Evet, Turkcell Superonline için Türk Telekom altyapısını kullanıyor.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • superonline fiber kendi altyapisi adsl de turk telekom altyapisi kullaniliyor 30bit adsl imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyin arkadaşım.

Türk telekom kullanırken ADSL Alıyordu büyük ihtimalle şimdi Superonline da VDSL Kullanıyordur. VDSL İle teorik olarak 100 Mbps görmek mümkün.

• Ek olarak Superonline fiber de kullanabiliyor olabilirsin apartman da Superonline kutusu varmı?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Adsl 24MBps artık verilmiyor.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Evet var. ttnet söylediği hizi vermiyordu ve internet surekli kesiliyodu zaten bu yüzden superonline a gectim

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    VDSL'dir dedim zaten dikkatli okuyalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kararsizkalanadam K kullanıcısına yanıt
    Tamam superonline kutusu varsa kendi fiber altyapısıdır.

Superonline'ın kendi altyapısı olmadığı yerlerde türk telekomun ADSL Varsa VDSL Altyapısını kullanıyor.

• Ben de sol adsl 8mbps kullanıyorum. Akk dolunca bile youtube'dan 720p dizi izleyebiliyorum. TT'da 480p açamıyordum, bu nasıl mümkün olabiliyor?
  • ttnet gibi yurtdışı çıkışlarını throttling yapmıyor sol çünkü. tt 50mbit fiber kullanan arkadaşım var mesala, youtube da genellikle videoları smooth olarak izleyemiyor. smart dns ya da vpn açınca düzeliyor sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnotevenhere -- 19 Mart 2017; 15:4:18 >
  • ikisi birbirne köstek oluyor onlar çok nadir kullanıyorlar ortak internet siz vdsl hizmeti alıyosunuz şuan o yüzden 30 megabite yükselmiş eskiden adsl hizmeti alıyordunuz
  • beyler bi sorum var

bizim burda fiber yok ben en fazla 16 mb adsl mi alabiliyorum? vdsl falan alabilir miyim? yada 16 yi bile alamama durumum var mi

• ADSL ve Vdsl olarak türk Telekom un alt yapısını kullanıyor, lakin fiber kendinindir.
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Ttnetse ben hic 16 mb göremedim ttnette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.