Şimdi Ara

TTNET hız 1 mbit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta öncesine kadar ttnet hattımı sorunsuz kullanıyordum.3 haftadır internetimde hız sorunu ve kopmalar yaşamaktayım.15-20 keredir müşteri hizmetleriyle görüşmüşümdür.Sürekli aynı şeyleri söylüyorlar.Modemin ışıkları,hattınızı güncelliyorum vb.Sorun açık evime gelen Ttnet hatlarında sorun var.Farklı modemlerle denemeler yaptım ve ttnet saha kutusuyla ev arasındaki kabloları yeniledim.Ttnet yerinde inceleme yapılacak diye 5-6 kez kayıt aldı. Ama yerinde inceleme yapılmadı.Onun yerine hızımı 1 mb sabitlemişler.Birde not düşmüşler mesafe den dolayı hız 1 mb düşürülmüş.6 yıldır aynı evde oturmaktayım.Etrafımdaki komşularımda sorun yok ama benim mesafe uzakmış.Son iki haftaya kadar gayet rahat 8 mb hız alıyordum ve bağlantımda sorun yoktu.Nasıl olurda mesafe sorun olur.Daha önce nasıl sorun yoktu.
    Müşteri hizmetleri birşey yapmıyor.1 mbit internete 80 tl civarı vermeyeceğim,ne tür bir öneriniz var,ne yapayım bu durumda.

• Alternatifin varsa, seni birçok kimse gibi haksız ve yalan yere çözümsüz bıraktıkları için iptal ettir derim. Sonuçta seni anlamayacaklar ve saçmalamaya tam gaz devam edeceklerdir. Hız düşürme dışında yapabildikleri HİÇBİRŞEY yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.