Şimdi Ara

TTNET HIZ YENİLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şu an 8mbit limitsiz tarife var akk olmayan dün itibari ile apartmanın önündeki saha dolabını yenilediler çalışma yapanlara sorduğumda fiber olduğu ttnetin belli bir süre sonra hızı yükselteceğini söyledi ancak sanırım bu tam fiber değil sorduğumda max 24mbit desteklediğini söyledi sanırım bu vdsl yada çakma fiber dediğiniz şey şimdi ben şunu merak ediyorum bu hız yükseltmesi yapıldığında benim tarifem ne olacak akk istemiyorum ekstra paramı ödeyeceğim yoksa aynı fiyata hızımı mı yükseltecekler bu arada asus n55 u modemim var problem yaşamadan kullanabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_35 -- 25 Ekim 2013; 22:34:06 >

• Sen başvuru yapmazsan senin netin etkilenmez. Adamlar genel konuşma yapmışlardır. Yani Fibere başvurarak geçenlere yaptığı bir konuşmayı yapmıştır.
  • Siz kendiniz gidip başvuru yapacaksınız ve sizi seçtiğiniz pakete göre geçişinizi yapacaklar. Ttnet bina içinde kabin olmayınca otomatik paket değişikliği yapmıyor.

Ayrıca 20 mbps ve üzeri bir hız istemeniz durumunda size fibernet yerine hipernet vereceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 26 Ekim 2013; 11:59:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bu hızlarda akk siz bir hız yok olanında fiyatı uçuk
  • Arkadaş evindeki internetini yanlışlıkla iş yeri net paketi olarak açtırmıştı ,mahallesine fiber geldi ücretsiz olarak hız arttırdılar haksızlık neden evlerede vermiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.