Şimdi Ara

TTNet - Huawei HG630a VDSL modem wireless kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet tarafından VDSL bağlantı teklifi ile beraber HG630a modem verildi. İşyerinde çeşitli katlarda 4 ayrı Airties AP bulunmakta. Yedi adet PC kablo ile bağlı. Yaklaşık 20 kişi cep telefonlarından ve bu 4 AP üzerinden hizmet alıyorlar. Günde yaklaşık 15-20 kez 2-3 dakikalık kesintiler olmakta. İnternet bağlantı hızımız 50Mbps

Firmware yazılımını güncellemek istedik ancak nette bulamadık.

Bu modem bu bağlantı şekli ile bu kadar akıllı telefona hizmet verebilir mi? Modemin birçok yerde sorunlu olduğu belirtilmiş. Yorumlarınızı rica edeceğim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 29 Ocak 2016; 15:05:30 >

• Aynı problem bendede var bende yeni bir modem almayı dusunuyorum
  • Benimde tplinkte oluyordu muhtemelen fazla bağlantı olduğundan aşırı ısınıyordur(bende böyle oluyordu)ve kopmalar yaşanıyordu ben çözüm olarak başka modemler alıp ethernet kablosu ile bağlıyordum en azından birini yükünü hafifletiyordu :D
  • Modemde bağlantı fazlalığı ile ilgili bir sorun yaşanıyorsa bu yeni yazılımla çözülebilir. Resetlenmesi veya bağlantıyı koparması güvenilirliğini sarsıyor.

Huawei'nin sitesinde modemin firmware'lerini göremedim. Demek ki kusursuz yazılımlı bir modem üretilmiş.
  • Fabrikasyon olarak hg630a da bazı ethernet portları arızalı olabiliyor, farklı portlara bağlantı yapmayı denediniz mi?
  • Onu denemedim. Hafta içi deneyip, sonucu yazarım.
  • Ne berbat bir modemiş bu bendeki de devamlı sorun yaratıyor.Firmware de bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem GPON Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecikmeli de olsa sorun devam ediyor. Port değiştirdik ama hiçbir değişiklik yok.
  • Splitter varsa değiştirin, kablo uçlarını yenileyin o da olmazsa başka bir modemle denemek gerekli
  • Aynı sorun bendede mevcut müşteri hızmetlerini 2 kez aradım ikisindede farklı işlem yaptırdılar. Hiç bir halta yaramıyor sanıyorum modem arızalı. Modemi arızaya göndericem fakat bu sürede ben modemsiz napıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.