Şimdi Ara

TTnet'i iptal ettirme süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnete bugun dilekçe verdim ve hattımın kapatılmasını istedim.
    Lakin 202 tl cayma bedeli var dedi onuda kabul ettim.
    Fakat cayma bedelini önümüzdeki ay ödeyebileceğimi söyledi.
    İlerleyen zamanda ttnet müşteri hizmetleri arayacakmış onaylayacakmımışım ve borç takibini de buradan takip edin dendi.( herhalde gittiğim binayı kastetti.)
    Bu arada tel hattim superonline'a ,internete olarakta superonline fibere geçiş yaptım, kullanıyorum.
    Cayma bedelini ise superonline'a fakslamam gerek ama elde fatura filan yok henüz.

Merak ettiğim verilen bu süre normalmi ?
    Hemen kapatması gerekmiyormu?
    Önüzmüdeki ay diyince tırstım gelecek ayın internet faturasını da kesmeye kalkmasın.Zaten bu ay kullanmayı bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 12 Kasım 2012; 18:19:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fast

Ttnete bugun dilekçe verdim ve hattımın kapatılmasını istedim.
    Lakin 202 tl cayma bedeli var dedi onuda kabul ettim.
    Fakat cayma bedelini önümüzdeki ay ödeyebileceğimi söyledi.
    İlerleyen zamanda ttnet müşteri hizmetleri arayacakmış onaylayacakmımışım ve borç takibini de buradan takip edin dendi.( herhalde gittiğim binayı kastetti.)
    Bu arada tel hattim superonline'a ,internete olarakta superonline fibere geçiş yaptım, kullanıyorum.
    Cayma bedelini ise superonline'a fakslamam gerek ama elde fatura filan yok henüz.

Merak ettiğim verilen bu süre normalmi ?
    Hemen kapatması gerekmiyormu?
    Önüzmüdeki ay diyince tırstım gelecek ayın internet faturasını da kesmeye kalkmasın.Zaten bu ay kullanmayı bıraktım.

cayma bedeli faturası, iptal ettirdikten sonraki ay çıkıyor. ttnet'in fatura kesimi ay başında olduğu için kullandığınız son ayın faturası zaten düzenlenmiş oluyor. superonline'a geçtikten 2 ay içinde cayma bedelinin bulunduğu faturayı email veya faks ile ulaştırırmanız gerekiyor. faturayı gönderdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp işlem yapmasını isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 12 Kasım 2012; 19:43:03 >

• Açıklama için teşekkürler Dr. Boone .
  • cayma bedeli ni karsılayorlar mı gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

cayma bedeli ni karsılayorlar mı gercekten

evet karşılıyorlar ama fatura indirimi olarak yani nakit ödemiyorlar. cayma bedelini siz ödüyorsunuz, onlar kendi faturalarından düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 23 Kasım 2012; 22:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

evet karşılıyorlar ama fatura indirimi olarak yani nakit ödemiyorlar. cayma bedelini siz ödüyorsunuz, onlar kendi faturalarından düşüyor.

tşkler bir de tv felan hizmete dahıl mı?

ben digiturkum var tv izlemk icin onu da iptal etmek istıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

tşkler bir de tv felan hizmete dahıl mı?

ben digiturkum var tv izlemk icin onu da iptal etmek istıyorum

hayır sadece internet. internet üzerinden tv izlemek için turkcell tv servisi var aylık ücret, internet faturanıza eklenir. yalnız digiturk kampanyası var şu an ama onda cayma bedeli karşılanıyor mu bilmiyorum.
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=45&d=digiturk-sampiyonlar-paketi&t=4
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=48&d=digiturk-spor-extra-paketi&t=4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.