Şimdi Ara

TTNET i iptal ettirmek ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 mbit 25 gb a kadar olan tarifeyi 6 aydır kullanıyorum. Ve bu ay itibariyle kampanyanın indirimi bitti ve yeni fiyat üzerinden (61 tl ) fatura gelmeye başladı. Eğer TTnet aboneliğini iptal ettirmek istesem ödeyeceğim miktar ne kadar olacaktır ve başka bir servis sağlayacısına geçmek karlı bir iş midir?

• Bende aynı tarifedeyim ve aynı kampanyadan yararlanmıştım.Banada az önce mesaj geldi bu ay faturanız 55,50 TL diye. 8 ay olarak biliyordum ben ama demekki 6 aymış kampanya Birde 55,50 TL diyor benim faturam ama sizin 61 TL , o nasıl oluyor.Hatta sitesinde de 54,90 diyorhttp://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme/

Ayrıca iptal ettirmek istediğimizde de yararlandığımız indirim miktarını ödeyip kapattırabileceğimizi söylemişlerdi ilk başta.
    O zaman da diyeceğiz ki taahhütün ne anlamı kaldı ama bir arkadaşım bu şekilde indirimleri ödeyerek kapattırmıştı.

• 3gün önce yatırdık faturayı.
    bugün mesaj geldi telefona 54.75tl borcunuz var diye.
    e-mail olarak bile kaç hafta sonra atıyorlar faturayı.
  • bende uzun zamandır kullanıyorum netlimitsiz paketi. sanırım bizimkiler zamanında taahhüt vermişler fatura 34 lira falan geliyodu. bu ayki fatura 54.75 gelmiş. e faturayada baktım durum böyle.
  • hocam aldığın indirimlerin hepsi + aktivasyon ücretinin kalan tutarı varsa modem ücreti (48 lira taksitle verilir yada 24 lira taahhüt bozulursa piaysa fiyatından değerlendirilir kablosuz 126 tl kablolu için 50 lira) yapılan ödemeler modem ve aktivasyon taksiti düşülür kalan tutar faturaya yansır...

Sınırsız internet 54,90
    5 Ay indirim 24,99
    Modem (varsa kablosuz diyelim) 48 lira Taksit 24 ay
    Aktivasyon Ücreti 12 Ay 2 lira

İptalde;
    Ödenen Aktivasyon ücreti 5 ay 5*2 = 10 Lira - 24 Tl = 14 Tl Kalan
    Modem Ödenen 5 ay * 2 lira = 10 Lira - 126 lira (Piyasa fiyatı) = 106 Lira Kalan
    ADSL Yapılan İndirimlerin Farkı 54,90-24,99 = 29,91 Lira * 5 =149,55 Lira

TOPLAM 269,55 Gibi Bir tutar gelir ....

+ Kapattırdığın ay için KISMİ Kullanım Ücreti Alır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmadA.666 -- 21 Nisan 2011; 10:47:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.