Şimdi Ara

TTNet'i Şikayet Ettim Hızımı Düşürdü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sikayetvar.com'dan TTNet AKK ' yi şikayet ettim . Şikayete buradan bakabilirsiniz . Cevap verdikleri gün sabah (cevabı vermeden önce ) 10.9 mbps gibi bir şey ölçüyordu . Cevap geldi siteye iletişime geçeceğiz diye geçmediler o ayrı konu neyse 30-45 dk sonra torrente baktım tesadüfen 650-700 kb/s idi , normalde 1.1 mb/s olması lazımdı . Hemen hız testi yaptırdım 6.09 mbps ölçtü Kota o zaman daha 15 gb civarıydı . AKK felan da değil açık olarak bana " sen kimsin de bizle uğraşıyorsun " mesajı verdiler . Yok böyle bir şey . Bu kadar mı ikiyüzlü olunur ? 2 gün önce de AKK başladı 2.9 mbps oldu . Sağol varol TTNet .

• sözün bittigi yerde ttnet
  • Arkadaşım benimde bugün hızım düştü, iki ihtimal var, birincisi bizim burada çok şiddetli fırtına var, ikincisi beni ttnet aradılar taahhüt yapalım diye, yok dedim istemiyorum, ama ısrar edince dedi ki bakın sizin her ay hızınız düşüyor 1mbit oluyorsunuz(halbuki düşmüyordu), bende dayanamadım söyledim benim hızım düşmüyor diye, ve bugün ya fırtınadan yada ttnet'deki o elemanın yüzünden hızım düştü.

İnşallah birinci ihtimaldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Arkadaşım benimde bugün hızım düştü, iki ihtimal var, birincisi bizim burada çok şiddetli fırtına var, ikincisi beni ttnet aradılar taahhüt yapalım diye, yok dedim istemiyorum, ama ısrar edince dedi ki bakın sizin her ay hızınız düşüyor 1mbit oluyorsunuz(halbuki düşmüyordu), bende dayanamadım söyledim benim hızım düşmüyor diye, ve bugün ya fırtınadan yada ttnet'deki o elemanın yüzünden hızım düştü.

İnşallah birinci ihtimaldir..

Fırtına internetin hızına etki etmez , anca arıza yaptırır . Adam taahhüt yaptırmak için düşürmüş belli
  • Hem suçlu hem güçlü'nin tarifini yapmış telekom eğer gerçekten düşürdüyse hızı...
  • Evet ve şu an da 0.7 mbps oldu , sanırım dh'de de adamları var
     TTNet'i Şikayet Ettim Hızımı Düşürdü !
  • Her yerde söylerim hocam, bilmiyor musun forumda paralı avukatları vardır telekomun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Her yerde söylerim hocam, bilmiyor musun forumda paralı avukatları vardır telekomun...

1 mbpslik internete aldıkları 59 TL hepsine haram olsun
    Şimdi bir gezindim forumda herkesin 3'ten 1'e inmiş ne yapmaya çalışıyor bunlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

quote:

Her yerde söylerim hocam, bilmiyor musun forumda paralı avukatları vardır telekomun...

1 mbpslik internete aldıkları 59 TL hepsine haram olsun
    Şimdi bir gezindim forumda herkesin 3'ten 1'e inmiş ne yapmaya çalışıyor bunlar ya

Maalesef o tekel kalkmadığı sürece bunlar her zaman olacaktır, hatta iyi bile 1 mbit yine...

Allahtan eskisi gibi 256 falan kalktı yoksa öyle verirdi bunlar...

• Bu özelleştirmelerin hepsi gerçekten çok yanlış oldu . 2 yılda verdiği parayı çıkarmış TTNet , hazineye para kazandırmakla hiçbir ilgisi yok bunun . Bunun altındaki işi araştırıcam bunlar neden özelleştirildi . Düştüğümüz hale bak
  • quote:

Bu özelleştirmelerin hepsi gerçekten çok yanlış oldu . 2 yılda verdiği parayı çıkarmış TTNet , hazineye para kazandırmakla hiçbir ilgisi yok bunun . Bunun altındaki işi araştırıcam bunlar neden özelleştirildi . Düştüğümüz hale bak

Ta 90'lı yıllarda telekomu bugün satılan paranın kaç kat fazlasına satıyorlardı da maliye bakanı mı ne istememişti...

Şimdi gidip onda bir fiyatına sattılar...

Güzel bir cebe indirme operasyonu oldu gerçekten de...
  • quote:

quote:

Bu özelleştirmelerin hepsi gerçekten çok yanlış oldu . 2 yılda verdiği parayı çıkarmış TTNet , hazineye para kazandırmakla hiçbir ilgisi yok bunun . Bunun altındaki işi araştırıcam bunlar neden özelleştirildi . Düştüğümüz hale bak

Ta 90'lı yıllarda telekomu bugün satılan paranın kaç kat fazlasına satıyorlardı da maliye bakanı mı ne istememişti...

Şimdi gidip onda bir fiyatına sattılar...

Güzel bir cebe indirme operasyonu oldu gerçekten de...

Çok kötü ya . Rezalet . Burda büyük oyunlar dönmüş . 31 milyar dolar tahsis edilmiş . Büyük para burda birsürü rüşvet ve ihalede yolsuzluk benzeri olaylar gerçekleşmiş gibi gözüküyor . 51 milyon dolarlık kurum 1 milyon dolara satılmış bunun dahi örneği var . Neyse konuyu dağıtmayalım . TTNet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preszsbuild -- 16 Mayıs 2012; 19:10:57 >

• Aynen konu uzar da gider... Bir BAN da benden !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.