07.09.2013 tarihinde YALIN İNTERNET NET6 Kablosuz tarifesini satın almış bulunmaktayım. Tarifeyi satın alırken yani bağlatırken bana ilk 1 ay içerisinde tarifemi değiştirebileceğim söylendi.
2013-09-21 13:45:29 tarihinde YALIN İNTERNET NET6 Kablosuz tarifemin ihtiyacımı karşılamasından dolayı YALIN NETLIMITSIZ-YALIN INTERNET KAMP (NH) tarifesine geçiş yapılmasını istedim.Bağlattığım tarihten itibaren 1.ayı doldurunca YALIN İNTERNET NET6 Kablosuz tarifesinin ücretini ödeyeceğim söylendi yani 48TL olarak açıklandı.Diğer ay ise ALIN NETLIMITSIZ-YALIN INTERNET KAMP (NH) tarifesinin ücretini ödeyeceğim söylendi yani 68TL.
Tarifem değiştirildi ve aynı gün içersinde gece 12'den sonra internetimin YALIN NETLIMITSIZ-YALIN INTERNET KAMP (NH) tarifesi içerisinde ücretlendirileceği söylendi.
Aynı gün içerisinde gece 00:01'de TTNET ONLINE ISLEM MERKEZI'ne giris yaptım ve tarifeme baktım tarifem YALIN NETLIMITSIZ-YALIN INTERNET KAMP (NH) olarak değişmişti.
Ben kotamı YALIN İNTERNET NET6 Kablosuz tarifesindeyken 5,7 GB'ta bırakmıştım. TTNET bayindeki çalışan gece 12'den sonra kotamın artmayacağını söyledi. Normal bir şekilde internete girmeye devam ettim fakat sık sık kotamı gözlemledim kotam sürekli artış içerisindeydi.
Şuan paketim Sınırsız paket bu ay 48 diğer ay 68 ödiyeceğim 6 GB kotam olduğu için GB başına 10 tl alınacağı söylendi şuan kotam 12 gb tarifem değiştiği andan itibaren kotamdaki dolan kısım sınırsız internetten mi kesilecek bunu soruyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme