Şimdi Ara

TTNET İn Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçenlerde benim 15 gün boyunca internetim yoktu ve her ttneti aradığımda altyapı sorunu deyip kapatıyordu bende hizmeti iptal edecem dedi internetim olmadığı için ama ttnet yetkilisi iptal ederseniz 12 aylık fatura ücreti ödiyeceğimi söyledi internetim olmadı halde fatura ödüyorum
    neyse internetim 15 günün ardından geldi ve aradan 2 3 gün geçti ve şu an tekrar internet yok ttneti aradığım zaman aştyapı kontrol ediliyor diyor yani anlayacağınız internetim olmadığı halde fatura ödüyorum hizmetimide bir türlü fesh edemiyorum etsem 12 aylık internet faturasını ceza olarak ödemek zorundayım
    şimdi soruyorum bu dolandırıcılık değilde ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 aylik faturayi odemek zorunda falan degilsin, modem aldiysan 200 lira onun cezasi var bir de kullandigin ay kadar indirim ne kadarsa onu odersin iyice bir arastir derim.

• nevspaper N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 12 ay fatura ödeme zorunluluğu diye birşey yok eleman sizi korkutmuş. Cayma bedelinin nasıl hesaplanacağı bellidir. Btk'ya şikayet yazıp hizmet alamadığınız günlerin faturasını düşürebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke konuştuğunuz kişinin isminide alsaydınız onuda şikayet ederdiniz, yanlış bilgilendirme ve tüketiciyi korkutup caymaktan vazgeçirmeden dolayı.

12 aylık faturayı ödemezsin , bağlı olduğu kadarını ödersin ,birde modem aldıysan onun parasını ödersin.

Herkese tavsiyem her müşteri hizmetleri konuşmasında ses kayıtını siz alın ve karşıdakinin isim ve soyismini öğrenmeye çalışın
  • Benim 24 Ay Tahatütüm var 300 TL ye yakın cayma ücreti ödeyeceksin dedi

• Bide arkadşlar internetimin olduğu günlerde 300 kb internet alıyorum
    halbuki benim paket 16 mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevspaper -- 17 Ocak 2016; 15:12:55 >
  • ariza kayit numarasi al . eger sorun baya uzun sürduyse yaz bi iptal dilekçesi ariza kayit numaranı de not olarak ekle gondr cezai bedel çıkarsa tuketici haklarina gidersin her türlüsü sen karli çıkarsın
    cezai bedel olmadan iptal ettirirsin böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.