Şimdi Ara

ttnet in yeni uckagit ciligi dikkat edin arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24.04.2012 saat 09;30 da sira numaram 5015 yada 5025 idi bayram pasa telekom mudurlugunde akk yuzunden telefon ve internetimi iptal ettirdim telefon um kapanmis yazi gelmisti..bugun yeni bir yazi gelmis

Kisaca yaziyorum
    05.05.2012 tarihinde yapmis ildugunuz iptal basvuru su ile internetiniz kapanmistir borcu varsa odemeniz rica olunur diye

arkadaslar kurtarin kendinizi cok ciddi soyluyorum artik soygun culuga oynuyorlar

Mayis ayinin parasinin derdine dusmusler vah ttnet vah..ulan ihtiyacin varsa yolla yoneticini 500tl hibe edicem soz.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

24.04.2012 saat 09;30 da sira numaram 5015 yada 5025 idi bayram pasa telekom mudurlugunde akk yuzunden telefon ve internetimi iptal ettirdim telefon um kapanmis yazi gelmisti..bugun yeni bir yazi gelmis

Kisaca yaziyorum
    05.05.2012 tarihinde yapmis ildugunuz iptal basvuru su ile internetiniz kapanmistir borcu varsa odemeniz rica olunur diye

arkadaslar kurtarin kendinizi cok ciddi soyluyorum artik soygun culuga oynuyorlar

Mayis ayinin parasinin derdine dusmusler vah ttnet vah..ulan ihtiyacin varsa yolla yoneticini 500tl hibe edicem soz.......

Hayırlı olsun, ne diyelim.

TTNET hakkında konu açmıştım, asıl Eylül ayında, TTNET kaç abonesini kaybettiğini anlayacaktır.

Şişli bölgeside aynı, Uydunet şuanda en çok tercih edilen firma oldu, Millet telefonlarına kadar kapattırıyorlar.

1mbit uydu net sınırsız kulnanan, 8 mbit TTNET abnesinden çok daha mutlu, çevremde kullananlardan bahsediyorum, hayal ürünü cümleler değildir.

• en az 5 mbit olmadan hepsi dandik. 1 mbit ile mutlu olmanın mümkünatı yok. ttnet ile bütün hızları full almama rağmen dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

24.04.2012 saat 09;30 da sira numaram 5015 yada 5025 idi bayram pasa telekom mudurlugunde akk yuzunden telefon ve internetimi iptal ettirdim telefon um kapanmis yazi gelmisti..bugun yeni bir yazi gelmis

Kisaca yaziyorum

Ttnet aylik kullanim ucretini pesin olarak faturalandiriyor. bu nedenle iptal basvurularini. ay sonunda yapmak daha uygun. oluyor
  • Uydunet versin 5 mbit sınırsız bakın bakalım kim duruyor. Gerçi uydunet te yeni yatırım yapmıyor ttnet otur oturduğun yerde diyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.