Bildirim
TTNET internet 15-20 dakika da bir 1 dakikalığına kopuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum. İstanbulda mı yaşıyorsunuz? -
Hocam sorun ethernet kartınızın güç tasarufu modunda olması olabilir. Aygıt yöneticisinden ethernet kartınızın menüsünü ss atar mısınız? -
Hocam ethernetle ilgisi yok çünkü kablolu kullanmıyoruz sürekli wifi. Internet ışığı 10 dakikada bir sönüyor 30 saniye süreyle tekrar geliyor. Modeminiz ttnetin verdiği modem mi? TP Link -
-
Kullanıyorum hocam bunu. Twitterdan baktım aynı sorunu çok kişi yaşıyor. Sizin sorun düzeldi mi? İstanbulda mısınız? -
Hocam bendeki sorun ethernet kartımın energy efficient modunda olması idi. Tesadüfen çözüm o sorunu, bir de UPS üzerinden modeme bağlanıyorum, o yüzden kablo uzunluğu yüksek gözüküyor biraz. Onun dışında sorunum yok.quote:
Orijinalden alıntı: varvara61
Kullanıyorum hocam bunu. Twitterdan baktım aynı sorunu çok kişi yaşıyor. Sizin sorun düzeldi mi? İstanbulda mısınız?
Sizin sorun hatla alakalı. Hat kopuyor. ISP ile de alakalı olabilir, evinizin telefon/adsl tesisatıyla da alakalı olabilir. Umarım çözersiniz.
Bir de hat değerleri iyi diyorsunuz, o yüzden kafam iyice karıştı. -
aynı sıkıntı bende aylarca düzelmedi ücretli tamir edelim dediler kabul etmedim iç hattı komple değiştirdim sonunda birini yolladılar ve ankastre de bir zimbirti yanmış onu değiştirdiler düzeldi size tavsiyem onu kontrol ettirin -
Hocam siz yine de bir hat değerlerini atın. Onlar iyi diyormuş, onlara güvenmeyin pek. Biz bi bakalım. -
Hocam o tip bir sorun olma ihtimali çok yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: Wowplayer
aynı sıkıntı bende aylarca düzelmedi ücretli tamir edelim dediler kabul etmedim iç hattı komple değiştirdim sonunda birini yolladılar ve ankastre de bir zimbirti yanmış onu değiştirdiler düzeldi size tavsiyem onu kontrol ettirin -
Evet hocam geldiler tesisat eski vs.dediler ücretli tamir edelim dediler kabul etmedim. Çok sinşr bozucu bir durum sürekli kopuyor internet -
Etseydin hocam, kaç lira?quote:
Evet hocam geldiler tesisat eski vs.dediler ücretli tamir edelim dediler kabul etmedim. Çok sinşr bozucu bir durum sürekli kopuyor internet -
70 lira istediler. -
İşkence çekmektense ver bence hocam.quote:
70 lira istediler. -
İp almada sıkıntısı vardır. -
Nasıl düzelir? -
Şunları deneyebilirsiniz.
1-Ethernet Kablo Değişimi
2-Ek yeri varsa kontrol edin toksitlenme olmuş olabilir
3-Son Çare Olarak Uygulayın (Port Değişimi)
4-Müşteri hizmetlerinden modeminizin ip adresini öğrenin sonrasında benimle iletişime geçin. -
arayın konusun ankastre de sıkıntı var diyorlarsa kendileri değiştirsin nasıl kullanıcıdan habersiz yada istek dışıi biz size fiber bağladık ucret artık aha bu demeyi biliyorlarsa eskimiş dış bağlantı da onları bağlar sizi değil hakkınızı arayın paşa paşa yapacaklar -
Hocam bahsettiğin kopmada Wifi mi kopuyor sadece yoksa DSL ışığı mı gidiyor tam olarak ? DSL gitmiyor da sadece Wifi kopuyorsa çok saçma gelecek belki ama modeminize daha önceden hiç koymadığınız bir isim verip denemenizi tavsiye ederim. Daha önceden işime yaramıştı. -
Internet ışığı sönüyor 15.20 saniye
Benzer içerikler
- ctrl tuşu çalışmıyor
- missing operating system
- cmd açılıp kapanıyor
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- et işareti yapamıyorum
- root ne demek
- dlss nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- oem açılımı
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X