Bildirim
ttnet internet fiyati
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone Net tavsiye ederim.Süperonline,Fixnet veya Türknet gibi firmalar mevcut yalnız TTnet kendi abonelerine daha iyi hizmet sağlıyor bilginiz olsun. -
şu anda kullandıgım ttnet bide vdsl 2 hat modulunu kullnıyorum vodafone bana adsl hizmet verebiliyor süperonlıne ttnetten pahalı sanırım -
Eğer altyapınızda Fiber hizmeti varsa Vodafone Net'in bunu vermesi lazım. -
Merhaba Arkadaşlar,
24 Ay taahüdlü 2016 Ocak ayında açılmış TTNET 50 GB adil kullanım kotalı 8 megabite hıza sahip YALIN internet var. (Yalın internet telefon olmadan kullanılan internet)
Bunu isteyen birine devretmek istiyorum.
Paketin ücreti 56.90
Taahüd Ocak 2018'de bitiyor. Yani 11 ay sonra.
TTnet yeni abonelikleri yaparken 24 ay taahüd alıyor bilginiz olsun.
Devir düşünmemizin gerekçesi taahüdü bozduğumuzdan dolayı bize bir miktar ödeme çıkarmaları ve bu ödemyi onlara yapmak istememem.
Pek alacak kişinin avantajları ne ki ?
Alacak kişi 11 ay sonra taahüdü bitmiş olacak. 24 ay taahüd vermemiş olacak.
Devir ücreti tarafımca ödenecek. (24 TL)
Alan kişiyle deviri ortak bir ttnet bayisinde buluşarak işlemi gerçekleştirebiliriz.
Devir alan kişiye ilk 2 aylık fatura bedelini peşin olarak elden vereceğim. 2 AY ÜCRETSİZ KULLANACAK.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X