Şimdi Ara

TTNET İNTERNET KOPMA SORUNU ACIL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR. TTNET YALIN İNTERNET KULLANIYORUM AMA BU SON 1 AYDIR SUREKLİ NETTİM ARALIKLARLA KOPUYOR. TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE BİR COK KES GÖRÜŞTÜM BANA SORUNUN BİLE ALAKASI OLMADIGINI SORUNUN SİZDEN KAYNAKLANDIGI SÖYLEDİLER. ÇÖZÜM OLARAKDA MODEM ARIZALANMIS OLABİLİR DEDİLER. TPLİNK MODEM KULLANIYODUM AMA TTNET BANA MODEM VERMİŞTİ SIFIR KUTUSUNDA BENDE MODEM KAYNAKLABİLİR DİYE YENİ OLAN TTNETİN VERDİĞİ MODEMİ TAKTİM AMA DEĞİŞEN BİŞİ OLMADI SORUN HALA DEWAM EDİYO. SONRA KABLO BAĞLANTİLARINDAN SORUN OLABİLİCEĞİNİ SOYLEDİ BENDE TANIDIK ELEKTRİKCİ ÇAĞIRDIM VE BUTUN KABLO BAĞLANTILARINI TEK TEK DEĞİŞTİRDİM AMA SORUN HALA DEWAM EDİYO. VE TTNETİ TEKRAR ARADIM BU SEFER YA BİLGİSAYARINIZLA ALAKALI Bİ SORUN YADA BINANINA GELEN KABLOLARDAN OLABİLİR DEDİLER. VE Bİ ARIZA KAYDİ OLUSTURDUK ERTESİ GUN ARIZA KAYDİ İÇİN YETKİLİLER GELDİ VE KONTORLERİNİ YAPTILAR ONLARDA SORUNUN BİZDEN KAYNAKLANMADIGINI SÖYLEDİLER. BENDE O ZAMAN DEDİM BİLGİSAYARDANDİR DİYEREK BİLGİSAYARIMI FORMATLADIM AMA SORUNUM HALA DEWAM EDİYO. EVET ARKADAŞLAR BU SORUN NEDEN OLABİLİR ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSİN. SORUNU Bİ TURLU BULAMADIM HER TURLU YOLU DENEDİM AMA NAFİLE. EN SONUNDA TTNETİ KAPATIRIP TURKCELL SUPER ONLİNE GEÇİÇİŞ YAPICAM. YARDIMLARINIZ VE YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMİDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• superonline fibere geçiş sansın varsa beklemen hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

superonline fibere geçiş sansın varsa beklemen hata

şuan oturdugum binaya fiber internet gelmedi ama kablolarını çekilmiş durumda. eger bu soruna bi çözüm bulunmassa kesin geçiş yapıcam.
  • incelemek lazım sorun nerde...
    modem değerlerini paylaş bi görelim kardeşim
  • quote:

incelemek lazım sorun nerde...

TTNETİN VERDİĞİ AİRTİES KABLOSUZN MODEMİ KULLANIYORUM SUAN 10 15 DAKKİDA Bİ NET GİDİYO 1 DAKİKA SONRA GERİ GELİYO. DNS LERİ KAÇ DEFA DEĞİŞTİRDİM DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADİ. İNTERNETİ KULLANIGIM PC MASAÜSTÜ
  • aynı sorun 2 haftadır bende var,ttnet kablo bakımı yaptıktan sonra bağlantı hızımda baya yükselme oldu modemim zte zxv10 w300 serisi modemin hızı karşılamadığını düşünüyorum hız bilgim aşağıda bakarsanız sevinirim??

TTNET İNTERNET KOPMA SORUNU ACIL YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekonomili -- 2 Aralık 2012; 15:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkey

quote:

incelemek lazım sorun nerde...

TTNETİN VERDİĞİ AİRTİES KABLOSUZN MODEMİ KULLANIYORUM SUAN 10 15 DAKKİDA Bİ NET GİDİYO 1 DAKİKA SONRA GERİ GELİYO. DNS LERİ KAÇ DEFA DEĞİŞTİRDİM DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADİ. İNTERNETİ KULLANIGIM PC MASAÜSTÜ

tamam da DSL hat değerlerini(dB) burada paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.