evet arkadaşlar günde 300 den fazla kopma oluyor 2 senedir kullanıyorum böyle bir sorun yoktu durduk yere oldu ev içinde ki tüm kabloları modeme kadar değiştim ttnet ekip geldi bina girişine baktı hat değeriniz normal dedi yani anlamadım ki niye böyle oluyor kullandığım tarife 24 mbit 75 akk ben 24 mbit speedtest tam görüyorum sorun yok ama net kopuyor durmadan ekip sadnazae dedi girişten telefonuza giden hatta sorun olabilir diye 3 kattayım ne kadar kablo gider ki fiyat olarakta aşağıdaki resimdede hat değerlerim var yardımcı olur
Tel edip durumu bildir.
durumu bildirdim arkadaşım ttnet ekip geldi açıklamada yazdığım gibi geldiler hat değerleri normal dedilerde onun dışında birşey yapmıyoruz dediler
Apartmanda oturuyorsaniz, yakin zamanda apartmanda internet aboneligi acan kisi sayisi coksa bu durum bazen yuksek snr kaybina neden olabiliyor. Kesilmeler bir ihtimal bu yuzden de olabilir,tam emin degilim.
fikrin için teşekkürler binamız çift daire üzeri 4 katta toplasan benle birlikte 2 3 internet kullanan var 17 senelik bina bina girişinden bizim eve gelen kabloda tek sorun var gibime geliyor acaba elektrikçi çağırayımmı kaç metre kablo gider acaba ? cat5 cat6 kullanmak daha iyi ?
İlk olarak başka bir modemle deneyin , hat değeriniz gayet iyi hattan dolayı olmaması lazım
kardeşim açıklamada yazdım zaten ev içindeki kabloları modemi değiştim zaten
16 ekimden beri superonlinede bende aynı sorunu yaşıyordum. uzun bir uğraş sonucu modem ve kabloları değiştirdim turktelekomdan teknik ekip geldi hat değerleri normal aynı senin gibi. 3 dakikada bir kopuyordu dün düzeldi biraz. bugün de 3 kere koptu sadece. genel bir sorun olabilir
genel sorun filan değil altyapı sıkıntılı hızını düşür.
yav ne alakası var hızını düşür diyorsun 1.5 senedir birader ben 24 mbit net kullanıyorum sıkıntı yok durduk yere olan şey bu benim hat destekliyor bunu zaten
TTnet santrali başka yere taşımış mı veya senin hattı mı değiştirmişler acaba sordun mu telefondan
sordum taşınmamış benim zaten santrale uzaklığım 284 metre telefonda diyorlar bizim taraftan sorun yok diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme