Bildirim
TTNet iptal etmek için lütfen yardım.
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçersen 200 tl modem ücreti + bugune kadar faydalandığın tüm indirim tutarını geri isterler. -
200 tl modem ücreti mi 200tl ye modem olur mu verdikleri modem zaten 50-60 lira cihazın yararlandığım indirimler ne alaka ki ben aldığım cihazı aynı şekilde taksitle devam ettirebilirmiyim ettiremezmiyim -
İnternet firmaları, kendileriyle 2 yıl taahhüt yapmanız karşılığında indirimli hizmet sunuyor yani boşuna imzalamıyorsunuz o sözleşmeyi. Taahhütsüz fiyatlar daha yüksek. Operatör değiştirdiğiniz için modem taksitlerinin diğer firmaya aktarılması gibi birşey sözkonusu olamaz. TTNet'den size gelecek ücretler: kullandığınız süre içerisinde yararlandığınız indirimler, aktivasyon ücretinin kalan taksitleri (peşin ödediyseniz sorun yok) ve modem ücretinin kalan taksitleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Mart 2012; 16:33:50 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- türk telekom nakil ücreti
- internet alt yapı sorunu nasıl çözülür
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom port başvurusu
- internetim çok yavaş
- turkcell abone sayısı
- türk telekom e-sim ücretli mi
- mobil veri çekmiyor
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X