Şimdi Ara

TTNET iptal talebine %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar fırsat bu fırsat siz de yararlanın...
    İptalden vazgeçirmek için %50 indirim yapıyorlar.
    50 liralık faturamız 25 liraya düştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iptal talebini hangi yolla ilettin acaba
  • 4 seneden eski abonelere farklı bir indirim veriyorlarmış

Detayını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senelik aboneydim herhangi bir indirim saglamadilar bende vodafone gecmistim. iyi denk gelmis altinda bir oyun yoksa tabi.

• Bu "iptal etmek isteyene %50 indirim kampanyası" yüzünden hattını gerçekten iptal etmek isteyen kullanıcılar mağdur oluyor.
    Normalde müdürlüğe gitmeden çağrı merkezini arayarak iptal edebiliyor olmamız gerekirken, telefon yolu ile yapılan başvurular Telekom tarafından " müşteri indirim almak için iptal istiyor" olarak algılanıyor.Bu yüzden gerçekten iptal etmek isteyen kullanıcı müdürlüğe gidip imza atmak zorunda kalıyor.

Türk Telekom, telefon yolu ile iptal başvurusu yapmayı, indirim almak istediğinizi belirtmenin defakto yolu olarak belirlemiş.

Ben bu tarz indirimleri etik bulmuyorum. Bir çok kullanıcıyı ayrılmak için başvurup blöf yapmaya sevkeden bir durum.
    Ayrılıcam diyenlere indirim yapmak, mevcut kullanıcıları enayi yerine koymak oluyor. Hiç kurumsal bir yaklaşım değil. Her kullanıcı uygun fiyat için blöf yapmak veya pazarlık etmek zorunda mı?

Siz hiç Migros veya Carrefour kasasında pazarlık eden gördünüz mü? Kurumsal firmalarda fiyat nettir ve rekabet bunun üzerinden yapılır.
    Süpermarkette kasadan geçtiniz, arkanızdaki müşteri aynı ürünü pazarlık edip %50 indirim ile alsa ne hissedersiniz? Burası süpermarket mi yoksa semt pazarı tezgahı mı diye sormaz mısınız?
    Ürünün fiyatı sabit olur, etikette yazar ve rekabet bunun üzerinden yapılır. Bu devletin Rekabet Kurumu buna nasıl izin veriyor anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 23 Ağustos 2017; 9:22:13 >

• İşleminizi nasıl başlattınız ? Gerçekten iptal etmek istiyorum ama son 2 yıl bir şekilde ikna etmeyi başarıyorlar cazip teklif önerileriyle, ama buna seneki teklifleri kullandığım aynı tarife için zamlı bir teklif gelince iyice kafaya koydum iptal işlemini ama yokuşa sürüyorlar Müşteri temsilcisiyle görüştüm bu ön başvuru dediler ıslak imzalı başvurunuzda gerekli dediler milletle dalga geciyorlar her türlü işlemi sesli onayla kabul ederlerken sorun yok iptal için ıslak imza istemeleri saçma geldi, fiber altyapı sözde 2 yıl öncesi gelecekti hala adsl kullanıyoruz bu başlı basına cıkma sebebi benim için.
  • noisywan N kullanıcısına yanıt
    etik değil yasal da değil

el altından ucuza tarife veriyor.

rekabet kuralları gereği pazarın %80 nine hakim bir şirketin bu tarz yüksek indirimli kampanyalar sunması yasak.

bu tarz yüksek indirimli paketleri web sitesinde göstermiyor. Yasal değil çünkü yaptığı.

Bu şekilde başka sağlayıcılara geçmek isteyen abonelere diğer sağlayıcılardan daha uygun ikna tarifeleri sunarak sektördeki düşük pazar payına sahip şirketlerin büyümesini engelliyor.

Türk telekom'un alt yapısını kullanan işletmecilere de yeni aboneliklerde her türlü engeli yapıyor. Hizmeti sabote ediyor.

Kısacası yeni abone olacak alternatif işletme seçen aboneyi de engelliyor. Hali hazırda abonesi olduğu kullanıcısının da Türk Telekom'dan başka sağlayıcı seçmemesi için el altından büyük indirimler yapıyor.
    Bir tarafdan diğer şirketlerin büyümesine engel oluyor. Diğer taraftan tek ben yatırım yapıyorum diye de eleştiriyor diğer şirketleri.

Bir taraftan sektörü baltalarken diğer taraftan kullanıcısına da büyük haksızlıklar yapıyor. Ben sade bir vatandaşım ve Türk telekom kullanıyorum. 6 yıllık aboneyim taahhütüm bitti. Türk Telekom beni aradı aynı tarifeyi 24 ay taahhütle 5 lira farkla bana gazladı. Ama diğer taraftan başka bir 6 yıllık abonesi gitti müdürlükten iptal dilekçesi doldurdu. Aynı tarifeye 20 liralık indirimi kaptı. Belki hızı da arttı kotası da.

Bazı binalarda vdsl bile yokken bazı binalarda olan iki ayrı fiber alt yapıdan hiç bahsetmiyorum bile.

ondan sonra akamai de dünya 70 küsürüncüsü
    ookla speedtest de dünya 82 ncisi oluyoruz.

elin almanyası 50 mbps limitsiz interneti bakır alt yapı ile 30 euro ya verirken, biz de fiber alt yapı ile neden kotalı internet alıyoruzu tartışıyoruz garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bende ikna dan yararlandım firmayı zorlayarak indirim almayı desteklemiyorum fakat turkcell in 300tl ye sattığı paketi tv ile 60tl ye vermesi ttnetin yaptığından katlarca kötü ve etik değil

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Eğer turkcell 300 tl'ye sattığı paketi başka bir ürün ile 60 TL'ye verme olayını gizliden yapıyorsa veya abonelik iptal etmek isteyeni arayıp teklif ediyorsa onların yaptığı da adil değil.
    Marka veya kurum önemli değil kim yaparsa yapsın doğru olmaz. Bu tip gizli indirim ve pazarlama yapan her markayı ifşa etmek lazım.

Bu arada kanuni mevzuatı bilen varsa aydınlatsın. Nereden cesaret alıp yapıyorlar? Rekabet kanununa aykırı diye biliyorum ama yoksa usulune mi uyduruyorlar? Veya tamamen yasal bir olay mı? Açıklayabilecek birileri varsa yorumlarını okumak isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 27 Ağustos 2017; 11:42:57 >
  • müdürlüğe gidip mevcut internetinizi yarı fiyatına kullanabilirsiniz. 65 liralık faturam artık 45 lira.
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    müdürlüğe ıptal ıcınmı gıttınız.ne dedınız .benım ınternette 15 gun sonra tehatutu bıtecek.gecen aradılar .sımdı paketımden daha pahalı teklıf verdıler.bende kablo nete gecmeyı dusunuyorum .adam gıbı bır teklıf vermezlerse.
  • iptal için geldim diyorsunuz. bölge müdürlüğüne gidip. üst kata çıkıp cayacağım diyorsunuz. sonra sizi 300 tl ödersiniz diye korkutmaya çalışıyorlar. tamam onu da ödeyeceğim diyeceksiniz. ondan sonra sizi 2 arkadaş bir odaya alıyorlar. orada isterseniz sizin için şöyle şöyle yapabiliriz diyorlar. orada biraz daha diretiyorsunuz. sonra size 20 tl indirim yapalım ozaman diyor. eh ozaman tamam caymayayım diyorsunuz.

65 tl oluyor size 45 tl :d tahmin ediyorum ki elit ekip ücreti vermeden evinize ekip bile isteyebilirsiniz o derece size tabiri caizse yağ çekiyorlar. 4440375 i sakın aramayın direk bölge müdürlüğüne gidin.
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    Cuma günü bende müdürlüğe gittim

Hiç anlattığınız gibi olmuyor malesef

Numara alıyorsunuz iptal için sıranız geliyor iptal edeceğim diyorsunuz nedenini soruyor müşteri temsilcisi , nedeni söylüyorsunuz

Size bazı paketler sunuyor o kadar, öyle sizi farklı bir birime yönlendirme olmuyor (bana öyle birşey yapmadılar)

Gerçi benimle ilgilenen müşteri temsilcisi sanki kapatmayı benden çok istiyor gibisinden tavırlar sergilemişti

Hatta adsl kullanıyorum vdsl paket önerin demiştim sizin bölgenizde vdsl YOK kim söyledi nerden biliyorsunuz vs.baya bi tartışmıştım , sonunda ben bakayım var dersem vardır edasıyla ikna oldu

Sonuç:cuma günü iptal ettim

Bence herşey şansınıza bağlı müşteri temsilcisinde bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Cuma günü bende müdürlüğe gittim

Hiç anlattığınız gibi olmuyor malesef

Numara alıyorsunuz iptal için sıranız geliyor iptal edeceğim diyorsunuz nedenini soruyor müşteri temsilcisi , nedeni söylüyorsunuz

Size bazı paketler sunuyor o kadar, öyle sizi farklı bir birime yönlendirme olmuyor (bana öyle birşey yapmadılar)

Gerçi benimle ilgilenen müşteri temsilcisi sanki kapatmayı benden çok istiyor gibisinden tavırlar sergilemişti

Hatta adsl kullanıyorum vdsl paket önerin demiştim sizin bölgenizde vdsl YOK kim söyledi nerden biliyorsunuz vs.baya bi tartışmıştım , sonunda ben bakayım var dersem vardır edasıyla ikna oldu

Sonuç:cuma günü iptal ettim

Bence herşey şansınıza bağlı müşteri temsilcisinde bitiyor

Pazartesi ararlar.

• Fax çekerek de aynı sonucu alabilirsiniz. Müdürlüğe gidemeyecekler için daha kullanışlı bir yöntem. Kablonet'e geçmeden önce iptal faxı çektim 2 gün içinde arayıp yarı fiyat teklif ettiler.
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    fax numarası nedir?

varsa yazdığınız yazıyı alabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

fax numarası nedir?

varsa yazdığınız yazıyı alabilirmiyim.

https://forum.shiftdelete.net/threads/faks-yoluyla-turk-telekom-abonelik-iptali-telefon-internet-ornek-dilekce.481184/

Faks: 0 312 306 07 32

Normal dilekçe şeklinde abone numaranızı yazın alt tarafa adres isim soy isim imza vs. Nedeni belirterek iptal edilmesini isteyin.

• M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.