Şimdi Ara

TTNet İptali - SuperOnline Aboneliği - Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölgemdeki sorumlu telekom teknik destek elemanlarının iş bilmezlikleri yüzünden ttnet aboneliğini telefonda kapattırdım. Islak imza olayı kaldı bugün onun için gideceğim. SuperOnline'ı telle görüşerek aboneliği başlattım ama henüz modem ve sözleşme gelmedi. 48 saat içinde sizi arayıp randevu alınarak size teslim etme vakti belirlenecek dendi ama aranmadı. Şimdi Superonline ile telefonda taahhütlü kampanyayı "onaylıyorum" sözüm ama sözleşme imzalamamış olmam beni ne derece bağlar. TTNET için imza atmaya gidince fiyat düşürme aksayan hizmeti yerine getirme gibi vaadlerde bulunacaklar, superonline tekrar aramalarıma rağmen işlemi hızlandırmaması aksine denileni yapmamaları beni tekrar düşündürüyor. TTNETle anlaşsam iptali yapmasam süperonline ne olacak? Aradıklarında vazgeçtim demek yeterli olacak mı?

Süperonline ile sözüme sadık kalıp geri adım atmayı kesinlikle düşünmüyordum, ancak daha başlangıcın böyle olması tekrar düşündürüyor.

• epsilonn E kullanıcısına yanıt
    Sitede bulunan TTNet Destek bölümünün çağrı merkezine göre ne derece daha iyi hizmet verdiğini de bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
    Ttnet Kurtulmanı Anlarımda Superonline Kendi Alt Yapısı Varmı Onu Söyle Yoksa Hiç Bağlatma Kablo Tv Alt Yapısı Varsa 55TL Kablotv+teledunya üstpaket+20mbit fiber internet 50gb akk 55tl daha mantıklı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

Ttnet Kurtulmanı Anlarımda Superonline Kendi Alt Yapısı Varmı Onu Söyle Yoksa Hiç Bağlatma Kablo Tv Alt Yapısı Varsa 55TL Kablotv+teledunya üstpaket+20mbit fiber internet 50gb akk 55tl daha mantıklı gibi
    Maalesef sorunum da o zaten. 6.bölge diye geçen telekomun dahi olmadığı bir ilçeye atandım. 30 km uzaklıktaki ilçeden teknik destek elemanları gelmediği için bu sıkıntıları yaşadım, önce kendi çabamla hallettim sonra hız düşüklüğü bildirince net 2 gün boyunca hep gitti. Superonlinenı arayıp kapama nedenim bu kişiler dediğimde işi ciddi tutacaklarını bu şekilde olmayacağının garantisini verdiler. Aynı adamlar ilgilenecek bu da zaten superonlinenın şimdiden yaptığı işin sözlerine ne derece tutabilecekler sorusunu aklıma getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilonn

Maalesef sorunum da o zaten. 6.bölge diye geçen telekomun dahi olmadığı bir ilçeye atandım. 30 km uzaklıktaki ilçeden teknik destek elemanları gelmediği için bu sıkıntıları yaşadım, önce kendi çabamla hallettim sonra hız düşüklüğü bildirince net 2 gün boyunca hep gitti. Superonlinenı arayıp kapama nedenim bu kişiler dediğimde işi ciddi tutacaklarını bu şekilde olmayacağının garantisini verdiler. Aynı adamlar ilgilenecek bu da zaten superonlinenın şimdiden yaptığı işin sözlerine ne derece tutabilecekler sorusunu aklıma getiriyor.

Alıntıları Göster
    xDsl alıyorsanız üzülerek söylüyorum ki ister Superonline olun ister D-smart vb. servis sağlayıcılardan hizmet alın, her şekilde Türk Telekom teknik ekibinden hizmet alacaksınız. Sadece kağıt üstündeki servis sağlayıcınız değişti yani.

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Yalın internet alıyorum. Peki bu sözleşmeyi imzalamamam, sadece onaylıyorum sözü beni superonlinena bağlamış bulunuyor mu?
    Telekom çalışanlarına sözü geçme konusunda firma farkı var mıdır? Aynı şeyi yaşayacaksam direk çalışanların yanına gideceğim çünkü...
    Söz geçirme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Çünkü dediğim gibi, dsl veren Ttnet harici servis sağlayıcılar, Türk Telekom/Ttnet'e ait altyapıyı daha ucuza kiralayıp bize satarak para kazanıyor. Dolayısıyla aslında Ttnet'ten hizmet alıyorsunuz. Aynı teknik ekip bakacak problemlere. Sadece Uydunet ve Superonline Fiber'in kendine ait fiziki altyapısı var. (kurumsal hizmet veren şirketleri saymıyorum tabii)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Superonline kendi destek elemanlarımızı oluşturacağız dedi ama, zaten benim için şu evre önemli, bir kere rayına otursa zaten daha kolay kolay sorun çıkmıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Bu telefondaki onaylıyorum sözü imzasız ne kadar resmi öğrenemedim henüz, bu konuda yorumu-bilgisi olan var mı?
  • quote:

Superonline kendi destek elemanlarımızı oluşturacağız dedi ama, zaten benim için şu evre önemli, bir kere rayına otursa zaten daha kolay kolay sorun çıkmıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Bu telefondaki onaylıyorum sözü imzasız ne kadar resmi öğrenemedim henüz, bu konuda yorumu-bilgisi olan var mı?
    Şimdi öğrendiğim kesin sonucu yazayım başkasına faydası olur belki, teldeki sözün bir bağlayıcılığı yok. Modemi gönderecek kişiyi kabul etmeyip geri çevirme bekletme imkanınız var.
    ilgilenen arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler...
  • quote:

Şimdi öğrendiğim kesin sonucu yazayım başkasına faydası olur belki, teldeki sözün bir bağlayıcılığı yok. Modemi gönderecek kişiyi kabul etmeyip geri çevirme bekletme imkanınız var.
    ilgilenen arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Telefondaki "onaylıyorum" sözü bağlayıcı olmaz diyecektim, unutmuşum :) Aslolan imzadır çünkü. Ayıp olabilir ama legal bir şey. Kendi destek elemanlarımız derken kastettikleri, aradığınızda telefona çıkacak kişilerdir büyük ihtimalle. Zaten fiziki altyapıyı Telekom'dan baska kimsenin elleme hakkı yok sanıyorum. Mülkiyeti onlara ait çünkü.

Bana söyledikleri kendi teknik destek elemanlarının kısa sürede oluşturulacağıydı. Ama dediğiniz doğru, mülkiyet meselesi varken nasıl olacak... Bir yalanla mı başlangıç yapacaktık yani..
    Onun gibi bir şey :)
    Doğrudur kendi ekiplerini gönderirler. sana verilen port ve diger ıvır zıvırları türktelekomdan superonline kiraladıgı için artık tüm söz superonlinenin oluyor ama uzaklıkdan dolayı kopma yada hızı az alma konusu gene türktelekoma kalıyor

Durum nedir ne yaptınız ğeldimi modem

Modemi alırken Kimlik fotokopinizi verdikten imzaladıktan sonra İş işten geçer telefonda adama 100aylık tahhahüt yaptırsanızda bişey olmaz öneli olan imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: crab84

Doğrudur kendi ekiplerini gönderirler. sana verilen port ve diger ıvır zıvırları türktelekomdan superonline kiraladıgı için artık tüm söz superonlinenin oluyor ama uzaklıkdan dolayı kopma yada hızı az alma konusu gene türktelekoma kalıyor

Durum nedir ne yaptınız ğeldimi modem

Modemi alırken Kimlik fotokopinizi verdikten imzaladıktan sonra İş işten geçer telefonda adama 100aylık tahhahüt yaptırsanızda bişey olmaz öneli olan imza
    bence kesinlikle ve kesinlikle superonline kullanmayın çok berbat bir firma ve teknik destek olsun müşteri temsilcileri geri dönüşümü olsun tamamen berbat ben 3 ay kullandım ve kesinlikle pişman olduk söyledikleri asla gerçekleşmiyor ve firma sözünde asla durmuyor kesinlikle pişman olursunuz her aradığımızda 4 saat içinde çözüleceği ve geri dönüşüm yapılacağı söylenmesine rağmen asla geri dönüşüm olmadı

• egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    o dediğin kendi alt yapısı üstünden hizmet verilmeyen yerlerde kendi alt yapısı var bizim binada eve kadar cat 6 kablo geliyor ama biz kullanmadığımız için kablolar boşta apartmanda 1 kisi kullanıyor oda alt kattaki dukkan alarm dukkanı ben 2 ay kullandım memnundum ama ttnet ile sözleşmem olduğu için ikisini ödeyemeyeeğim için ipta ettim bu ay cayma bedelini ödeyip iptal ettircem ayrıca ya uydunet yada superonline geçcem bölgemde tüm iss sağlayıcılar 100mbit kadar hizmet veriyor sorunsuz metro ethernet dahil ama kullanan yok sanırsam metro ethernet
  • adsl aboneliğinde superonline ttnetten beterdir.müşteri hizmetleri ilgisiz ve sorunlarda çözüm üretemiyor.basit bir sorunu bile 1 haftada anca çözüyorlar.superonline adsl'e geçmeden önce 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

adsl aboneliğinde superonline ttnetten beterdir.müşteri hizmetleri ilgisiz ve sorunlarda çözüm üretemiyor.basit bir sorunu bile 1 haftada anca çözüyorlar.superonline adsl'e geçmeden önce 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.

size tamamı ile katılıyorum berbat bir firma kimseye önermiyorum ben 3 ay sabrettim ve ttnette tekrar geçiyorum
  • egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    vallahi bulundugunuz alt yapı sağlamsa vericegi hizmette sağlam siz berbat berbat diye bağırıyonuz ama Ttnet tek el olduğu sürece bağarmaya devam edersiniz ..

Ben 2. haftadır superonline kullanıyorum gayet memnunum Müşteri temsilcisi olsun Saygılı ve çözüm getiriyorlar. bulunduğun alt yapı türktelekoma baglı superonlinenin kendi fiber alt yapısı yoksa Türktelekomun işine karışamaz adam .
  • Ben superonline ile sorun yasadim memnun degilim ve 3 ayda ttnete geri dondum ama baskalari memnunsa devam edebilir superonlina ama eminimki ilerleyen zamanalarda sorun cikacagina eminim musteri temsilcilerine gelince sadece lafta kaliyorlar cozum uretemiyorlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

adsl aboneliğinde superonline ttnetten beterdir.müşteri hizmetleri ilgisiz ve sorunlarda çözüm üretemiyor.basit bir sorunu bile 1 haftada anca çözüyorlar.superonline adsl'e geçmeden önce 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.

size tamamı ile katılıyorum berbat bir firma kimseye önermiyorum ben 3 ay sabrettim ve ttnette tekrar geçiyorum

bende ttnetten superonline adsl'e geçmiştim.şimdi tekrar ttnet'e geçiyorum.ttnet çok kaliteli hizmet mi veriyor derseniz,maalesef hayır.kötünün iyisi olduğu için ve fiyatı uygun olduğundan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.