arkadaşlar benim oturduğum mahallede yaklaşık 2 aydır türk telekom çalışanları kablo bağlıyorlar ve son zamanlarda evimin bulunduğu çevrelerde çalışmalar yapmaya başladılar. bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama yıllardır tık demeden kesintisiz kullandığım internetim 5 dkda bir kesilmeye başladı. gidip gidip geliyor. benimle ilgili bir sorun olmadığından eminim çünkü evimdeki tüm bağlantı kablolarını, modemi, splitteri kontrol ettim bir sorun yok. bilgisayarımdaki ayarlarda da bir sorun olmadığını biliyorum zira başka laptoplar getirip bağlanmayı denedim sorun aynı.
ben sorunu dışarıdaki kablo çalışmalarına bağlıyorum ama aynı zamanda bu hep böyle mi olacak diğe endişelenmekten kendimi alamıyorum. eski kablolar bağlıyken hiçbir sorun yoktu. yapılan bir yeniliğin bizi ileriye götürmesi gerekmez mi? malesef bulunduğumuz yerden daha gerideyiz şu an. umarım bu böyle devam etmez.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda? eminim benim gibi bu sorundan muzdarip arkadaşlar vardır forumda. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilecek cevaplar yazabilirse onlara da cevap vermiş oluruz. teşekkürler.