Şimdi Ara

TTNET Kablosuz ağ şifresini değişti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam yaşadığım olay, bağlantım gidince modeme baktım net yoktu ben de kapatıp açtım. Modeme net gelince bilgisayarımın başına geçtim ama bilgisayara net gelmeyince şaşırmış beklerken tam o sırada TTNET'den sms geldi. Modemin ayarlarının yapıldığı ve şifrenin ne olduğu yazıyordu. Anlamadım şaşırdım, bunu kafasına göre nasıl yapar TTNET. Bu olayı yaşayan başka bir arkadaş daha varmı acaba forumda? Ayrıca bu olaydan sonra da arada net kopmaya başladı. Taahhüt de dolmak üzere, Dsmarta falan mı geçsem diye düşünüyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must21 -- 30 Nisan 2014; 13:34:16 >

• ilginç demekki bizleri izliyorlar..
  • Ttnet size vermis oldugu modemi uzaktan kurabiliyor sorun yok. İlerde basınıza hat ile bir sıkıntı var dediginizde isde o zaman modeme baglanip sorun varmı yokmu bakabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnetin verdiği modemi kullanıyorsan şaşılacak hiçbirşey yok çünkü içine kendi yazılımını atarak orijinal ayarlarını kısıtlıyorlar hemde modeme rahat bir şekilde bağlanarak ayar yapabiliyorlar
  • must21 M kullanıcısına yanıt
    8limtisizden 100mbps fibernet pro pakete geçerken bizede olmuştu 2 gün üst üst zaten aynı kullanıcı adı sifre ile bağlanabilirsiniz demişlerdi hız yükseldi sonra 1 saat geçti yeni kullanıcı adı sifre geldi sonra wirelless sifresi değişti modemin adı değişti bildiğiniz modem fabrika ayarlarına döndü sonra otomatik kullanıcı adı sifre aldı bağlandı tabi bunla beraber portumda değişti yeni paket istiyorsanız superonline tavsiye ederim en çok sattığım paket cayma bedeli kampanyası bide digitürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: must21

Merhaba arkadaşlar,
    Dün akşam yaşadığım olay, bağlantım gidince modeme baktım net yoktu ben de kapatıp açtım. Modeme net gelince bilgisayarımın başına geçtim ama bilgisayara net gelmeyince şaşırmış beklerken tam o sırada TTNET'den sms geldi. Modemin ayarlarının yapıldığı ve şifrenin ne olduğu yazıyordu. Anlamadım şaşırdım, bunu kafasına göre nasıl yapar TTNET. Bu olayı yaşayan başka bir arkadaş daha varmı acaba forumda? Ayrıca bu olaydan sonra da arada net kopmaya başladı. Taahhüt de dolmak üzere, Dsmarta falan mı geçsem diye düşünüyorum açıkcası

Merhaba Mustafa,

Yaşadığın sorunun tek cevabı var artık internet gelişiyor.

İnternet gelişincede hizmetinde adı değişiyor, eskiden ayakkabıcın vardı ahmet kunduradan başka yerden almazdın güzeldi uygunada veriyordu şimdi internetten herkes uyguna veriyor sonuç kitle artık teknolojiyle yaşıyor

bunu neden anlattın diyeceksin şimdi içinden konuyu şöyle bağlamak istiyorum

ttnetinde artık rakipleri var, sistemlerinden senin internetinin ne hatası olduğunu tespit edip sana şifreniz yanlış dedirtebiliyorsa bunada hükmetme hakkı var hakkından ziyade o hata mesajını sisteme kurmuş adamlar hata mesajında ekranlarına uyarı geliyordur muhtemelen ona istinaden ilgilenilmiştir yoksa bu ucuz düşüncelerle muhattap olacaklarını düşünmüyorum..

Dsmart ta TTNet'in alt yapısını kullanıyor.

Sizi rahatsız eden başka birşey varsa onu söyleyinde bizde yanlış düşünmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçuç

quote:

Orijinalden alıntı: must21

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba Mustafa,

Yaşadığın sorunun tek cevabı var artık internet gelişiyor.

İnternet gelişincede hizmetinde adı değişiyor, eskiden ayakkabıcın vardı ahmet kunduradan başka yerden almazdın güzeldi uygunada veriyordu şimdi internetten herkes uyguna veriyor sonuç kitle artık teknolojiyle yaşıyor

bunu neden anlattın diyeceksin şimdi içinden konuyu şöyle bağlamak istiyorum

ttnetinde artık rakipleri var, sistemlerinden senin internetinin ne hatası olduğunu tespit edip sana şifreniz yanlış dedirtebiliyorsa bunada hükmetme hakkı var hakkından ziyade o hata mesajını sisteme kurmuş adamlar hata mesajında ekranlarına uyarı geliyordur muhtemelen ona istinaden ilgilenilmiştir yoksa bu ucuz düşüncelerle muhattap olacaklarını düşünmüyorum..

Dsmart ta TTNet'in alt yapısını kullanıyor.

Sizi rahatsız eden başka birşey varsa onu söyleyinde bizde yanlış düşünmeyelim.

Benim internetimde ya da modemimde herhangi bir problem yoktu :) Durup dururken kablosuz şifresini değiştirdiler, tabi kablosuz bağlantı ismini falan da değiştirdiler. Dolayısıyla o ağa bağlı 2 laptop 2 akıllı telefon ve 1 tablet hepsinde tekrar yeni şifreyi tanıtmam gerekti. Dahası bu işlem ben evde yokken olsaydı ekstra olarak maddi zarara da uğrayabilirdim. Evde olmadığım zamanlar bilgisayarda gerekli programlar ve tarayıcı çalışmakta işim gereği.

Ayrıca TTNET'in benim iyiliğime böyle bir değişiklik yapmış olabileceğini sanmıyorum. İlla ki içinde bi uzaktan kontrol denetim sansür konusu vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi modemlerinde modeme tam erisim yetkileri var. Bazi bilgisayar ile hasir nesir fazla bilmeyen kisiler icin kolaylik olabilir. Kim sizi izlesin ki hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT kendi modemi santral den uzaktaan erişim kodları zaten mevcut şu an için tek sorun adsl şifremin ne olduğu açıkçası o da 123456 dır kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.