Şimdi Ara

TTNET Kablosuz Modem Kampanyası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün telefonla arayıp kablosuz modem aldım 2-3 gün içinde gelir dediler. Daha önce kablosuz modem almış olanlar hangi modelin geldiğini söyleyebilir mi ? TTnet'in sitesinde sadece markalar yazıyo , modeller yazmıyo. Birde 48 tl ye verdiler indirim vardı heralde normalde 125 tl fiyatı.

• Marka ve modeller değişiyor
  • İnşallah en dandiğini yollamazlar.
  • Huawei hg521 olan modemi aldım ben.birde heralde airties rt 205 veriyorlar ben kendi modemimden memnunum kablosuz ağıda süper ayrıca.
  • dandirik zte markam modem gönderebilirler alırken sonramadınmı ..
  • Huawei hg521 veriyorlar genelde çekim gücü cok kuvvetli ve cok kaliteli bir yönetim programı var şifreleme vs cok kolay kota kullanımınıda gösteriyor. ama ben aztech dsl605 kullanıyorum 4 port oldugu icin.
  • Telefonla ben konuşmadım eniştem konuştu o da sormamış modelini bakalım artık ne gelecek. Bugün yada yarın gelir modem gelince yazarım modelini.
  • Şubat Ayında Almıştım, ZyXEL P-660W Model Kablosuz Modem Verdiler.Şuana Kadar Memnunum, Sorun Yok...
  • Arkadaşlar modem bugün geldi markası Huawei HG521. İlk başta çok dandik bişe zannettim ama kurduktan sonra çekim gücü beni tatmin etti iyi sayılır. Airties RT-101 Modem kullanıyodum bağlantıda kesilmeler yaşıyodum bakalım bunda bi sorun olacakmı. Bu Huawei HG521 modemide ilk defa duyuyorum.
  • Modem alma olayı nasıl oluyor? Kablosuz modemi ne şartlarda 48 tl ye veriyorlar?
  • Hocam herkese farklı.Modemler takır takır çalışıyor sorun yok.
  • @s0ft
    Hocam telefonla arıyosun modem kampanyası kapsamında modemi satın alıyosun. Her ay isteğine göre 2x24 , 4x12 şeklinde faturana ekleniyo. Ttnetin sitesinde kablosuz 125 , kablolu 50 tl olarak görünüyo birde indirimli olarak kablolu 24 , kablosuz 48 tl. Bana indirimli vermişler

http://www.ttnet.com.tr/web/236-1931-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/taksitli_modem_kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 8 Temmuz 2010; 2:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

@s0ft
    Hocam telefonla arıyosun modem kampanyası kapsamında modemi satın alıyosun. Her ay isteğine göre 2x24 , 4x12 şeklinde faturana ekleniyo. Ttnetin sitesinde kablosuz 125 , kablolu 50 tl olarak görünüyo birde indirimli olarak kablolu 24 , kablosuz 48 tl. Bana indirimli vermişler

http://www.ttnet.com.tr/web/236-1931-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/taksitli_modem_kampanyasi

24 ay tt de kalmak lazım yani. 24 değil 1 ay bile tahammülüm yok onlara. Bilgi için teşekkür ederim.

• bu modemı alacağım hayırlısı ile :D , evde birtane masaüstü birtane netbook var masaüstüne kablo ile netbook kablosuz olarak bağlamak istiyorum ama + olarak WİFİ olan cep telefonuda var ondanda nete girebilirmiyim ? modem iyimi ? benım ıhtıyacım yukarıdakıler yapabılırım değilmi bazıları dandık olmaz fln demişlerde...
  • modemi alalı baya oldu modemden memnunum 1masaüstü 1notebook 1 netbook 1tanede iPhone ile bağlanıldı geçengün misafirler geldiğinde ve 10saatten fazla da açık kaldı bu şekilde fakat nette kopma olmadı yavaslamada olmadı tavsiye edebilirim bulan ihtiyacı olan alsın bence ;)
  • huawei hg521 verıyolar su an . çin malı . ciscıo ve motorola nın fasonudur. sorunsuz modemdır. tavsıye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.