Bildirim
TTNET Kablosuz Modem Kampanyası Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Marka ve modeller değişiyor -
İnşallah en dandiğini yollamazlar. -
Huawei hg521 olan modemi aldım ben.birde heralde airties rt 205 veriyorlar ben kendi modemimden memnunum kablosuz ağıda süper ayrıca. -
dandirik zte markam modem gönderebilirler alırken sonramadınmı .. -
Huawei hg521 veriyorlar genelde çekim gücü cok kuvvetli ve cok kaliteli bir yönetim programı var şifreleme vs cok kolay kota kullanımınıda gösteriyor. ama ben aztech dsl605 kullanıyorum 4 port oldugu icin. -
Telefonla ben konuşmadım eniştem konuştu o da sormamış modelini bakalım artık ne gelecek. Bugün yada yarın gelir modem gelince yazarım modelini. -
Şubat Ayında Almıştım, ZyXEL P-660W Model Kablosuz Modem Verdiler.Şuana Kadar Memnunum, Sorun Yok... -
Arkadaşlar modem bugün geldi markası Huawei HG521. İlk başta çok dandik bişe zannettim ama kurduktan sonra çekim gücü beni tatmin etti iyi sayılır. Airties RT-101 Modem kullanıyodum bağlantıda kesilmeler yaşıyodum bakalım bunda bi sorun olacakmı. Bu Huawei HG521 modemide ilk defa duyuyorum. -
Modem alma olayı nasıl oluyor? Kablosuz modemi ne şartlarda 48 tl ye veriyorlar? -
Hocam herkese farklı.Modemler takır takır çalışıyor sorun yok. -
@s0ft
Hocam telefonla arıyosun modem kampanyası kapsamında modemi satın alıyosun. Her ay isteğine göre 2x24 , 4x12 şeklinde faturana ekleniyo. Ttnetin sitesinde kablosuz 125 , kablolu 50 tl olarak görünüyo birde indirimli olarak kablolu 24 , kablosuz 48 tl. Bana indirimli vermişler
http://www.ttnet.com.tr/web/236-1931-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/taksitli_modem_kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 8 Temmuz 2010; 2:15:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysff_srdr
@s0ft
Hocam telefonla arıyosun modem kampanyası kapsamında modemi satın alıyosun. Her ay isteğine göre 2x24 , 4x12 şeklinde faturana ekleniyo. Ttnetin sitesinde kablosuz 125 , kablolu 50 tl olarak görünüyo birde indirimli olarak kablolu 24 , kablosuz 48 tl. Bana indirimli vermişler
http://www.ttnet.com.tr/web/236-1931-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/taksitli_modem_kampanyasi
24 ay tt de kalmak lazım yani. 24 değil 1 ay bile tahammülüm yok onlara. Bilgi için teşekkür ederim.
-
bu modemı alacağım hayırlısı ile :D , evde birtane masaüstü birtane netbook var masaüstüne kablo ile netbook kablosuz olarak bağlamak istiyorum ama + olarak WİFİ olan cep telefonuda var ondanda nete girebilirmiyim ? modem iyimi ? benım ıhtıyacım yukarıdakıler yapabılırım değilmi bazıları dandık olmaz fln demişlerde... -
-
modemi alalı baya oldu modemden memnunum 1masaüstü 1notebook 1 netbook 1tanede iPhone ile bağlanıldı geçengün misafirler geldiğinde ve 10saatten fazla da açık kaldı bu şekilde fakat nette kopma olmadı yavaslamada olmadı tavsiye edebilirim bulan ihtiyacı olan alsın bence ;) -
huawei hg521 verıyolar su an . çin malı . ciscıo ve motorola nın fasonudur. sorunsuz modemdır. tavsıye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X