Şimdi Ara

TTNET kampansından alınan lenova farklı çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bugun ttnet kampayasından lenova netbook aldım.ram i 1 gb ddr3,hdd ise 160 gb yazıyodu broşürlerde ve kataloglarda.aleti çalıştırdım ve sistem özelliklerine baktım ram 2gb ddr3 hdd ise 250 gb gösteriyo.yazılımsal bi hata olmadıgını anlamak için cpu-z kurdum ondada aynı.nette arastırma yaptım lenovanın böyle bi netbook u yok veya var ben bulamadım.
    model S10-3
    Aldıgım kampanyanın linki
    http://www.ttnet.com.tr/web/383-2551-1-1/tur/redesign_tr__navigation/diger/ttnet_4_bilgisayar_kampanyasi_-_netbook

teşekkürler ttnet de,ne iş anlamadım ?
    arkadaslar ürünü buldum http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-s10-3-59-059039-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,24163.html
    ttnet in haberi yok galiba yanlış ürün dağıttıklarından,öylem umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroman -- 5 Mayıs 2011; 21:38:47 >

• Hocam hdmi çıkış falan varmi? 6 cell değilmi ? Şarjı ne kadr gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Hocam hdmi çıkış falan varmi? 6 cell değilmi ? Şarjı ne kadr gidiyor?
    hdmi yok ,6 cell şarjı normal kullanımda 5-6 saat gidiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peroman

hdmi yok ,6 cell şarjı normal kullanımda 5-6 saat gidiyo.

Alıntıları Göster
    uyandırma hocam
  • Bende almayı düşünüyorum kasası nasıl performansı nasıl hocam? Ne mutlu iste daha iyisini vermişler. Urunun kutusunda ne yazıyor özellikleri olarak bir barkod olur genelde. Çanta falanda çıkıyor mu icinden ?
  • 600 liralık aleti 360 liraya, 36 taksitte mi veriyor şimdi ttnet? hocam bi koşu gidip ben de mi alsam aleti? Böyle hata da yapılır mı arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

600 liralık aleti 360 liraya, 36 taksitte mi veriyor şimdi ttnet? hocam bi koşu gidip ben de mi alsam aleti? Böyle hata da yapılır mı arkadaş?
    kutusunda yanlış yok arkadaşlar,bende şaşırmış durumdayım.burdaki ttnet te konuyla muhatap çalışanlar yok.belki broşürler eskidir dicem ama,ttnet in sitesindede mi yanlışlık var.ihtiyacı olan arkadaslar için kaçmaz bi fırsat.24 ay ayda 14 tl yede alabilirsinz ki ben öyle aldım,36 ay bitmez.dilerseniz 360 tl yi canlı basıpta alabilirsiniz.
    performans win7 starter da kasıyo ara sıra,xp yükleyince gayet stabil çalışır kanımca.pili 6 cell 5-6 saat dayanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turkcell den ayıplı mal aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kutusunda yanlış yok arkadaşlar,bende şaşırmış durumdayım.burdaki ttnet te konuyla muhatap çalışanlar yok.belki broşürler eskidir dicem ama,ttnet in sitesindede mi yanlışlık var.ihtiyacı olan arkadaslar için kaçmaz bi fırsat.24 ay ayda 14 tl yede alabilirsinz ki ben öyle aldım,36 ay bitmez.dilerseniz 360 tl yi canlı basıpta alabilirsiniz.
    performans win7 starter da kasıyo ara sıra,xp yükleyince gayet stabil çalışır kanımca.pili 6 cell 5-6 saat dayanıyo

Alıntıları Göster
    böyle her yere yazma görürler geri isterler valla

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

böyle her yere yazma görürler geri isterler valla

Alıntıları Göster
    bende eve gidip paketi açtığımda aynı şaşkınlığı yaşamıştım :)))

kampanya'ya katılırken kendi kendime ''1gb ram li 160gb harddiskli bir netbook için 330 lira bile ucuz bir rakam, hem de kredi kartı da istemiyorlar ne güzel'' diye düşünmüştüm.
    ttnet ofisinde cihazı kutu ile birlikte verirlerken kutu'nun yanında 2gb ram 250 gb harddisk yazısını gördüğümde bir şüphelenmiştim ama hemen ttnetin düzenlediği kampanyalarda verdiği cihazların özelliklerinde değişiklik yaptığını hatırladım ve kesin bunda da böyle bir durum vardır diye düşündüm fakat gelin görün ki eve gelip bilgisayarı açtığımda ram in 2gb harddiskin de 220 gbyta yakın olduğunu gördüğümde peroman nickli arkadaşın yaşadığı şaşkınlığın aynısını yaşamıştım :))

ttnet yıllar sonra kullanıcıları lehine güzel bir kampanya'ya imza attı. neredeyse piyasa değerinin yarı fiyatına hem de 24 ay taksikte kredi kartsız ayda 14 lira'ya gelecek bir rakama böyle bir netbook sahibi olmak çok hesaplı ve güzel bir olay.

işin başka bir tarafı ttnet sattığı aletin özelliklerinin ne olduğunu hala bilmiyor. ara ara bakıyorum ttnet sayfasındaki netbook ilanını güncellediler mi diye, yok ilanda hala 1 gb ram ve ve 160 gb hardisk yazıyor. :)))

kampanya'dan yararlanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem ellerini çabuk tutmaları çünkü ben cihazı almaya gittiğimde bu cihazı almak istediklerini söyleyen bir sürü kişi gelmişti. hatta işlemleri yapan kadın ''millet bundan istemez diye netbooklardan az getirttik keşke daha fazla getirttseydik'' demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panik Paranoya -- 8 Mayıs 2011; 14:59:10 >

• Ankarada Urun bulamadım ben :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Ankarada Urun bulamadım ben :(
    benimki 160 gb çıktı ramide 1 gb hayret ya ben böyle şansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Alıntıları Göster
    ALDIĞINIZ YERLERİ yazar mısınız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

yanlış vermişiniz diye değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroman -- 10 Mayıs 2011; 21:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

ben zonguldak/ereğliden aldım,buraya kadar gelmessin heralde
  • quote:

quote:

ben zonguldak/ereğliden aldım,buraya kadar gelmessin heralde

Alıntıları Göster
    bi çayını içmeye geliriz.

• quote:

Alıntıları Göster
    ttnet ne zmn beni şaşırtcak
  • ne zaman istersen
    quote:

• quote:

ne zaman istersen
    quote:

Alıntıları Göster
    bir gun once kardesim aldi 1gb 160 hdd, bir gun sonra ben aldim 2gb ram hdd. bende sasirdim. fakat 1 gb moelde bluetooth var fakat benimkinde yok. ayrica foto makinam ile cektigim hdvideolari oynatamiyor makina. goruntu geriden yavas geliyor ses ise onden gidiyor. nasil normal oynatiriz acaba. ekran kartinida guncelledim. bu arada 1 gblik ve 2 gblik modellerin ekran kartida farkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bir gun once kardesim aldi 1gb 160 hdd, bir gun sonra ben aldim 2gb ram hdd. bende sasirdim. fakat 1 gb moelde bluetooth var fakat benimkinde yok. ayrica foto makinam ile cektigim hdvideolari oynatamiyor makina. goruntu geriden yavas geliyor ses ise onden gidiyor. nasil normal oynatiriz acaba. ekran kartinida guncelledim. bu arada 1 gblik ve 2 gblik modellerin ekran kartida farkli.

Ekran kartında ne gibi fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Link

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Ekran kartında ne gibi fark var?

Alıntıları Göster
    birisi intel gma 950 diğeri intel 3150

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.