Şimdi Ara

TTNET kota aşımlarına dikkat iki misli alıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son faturamda kota sorgulamadan baktığım zaman kotayı 750 MB aşmıştım bir fatura geldi yaklaşık 1.250 MB kota aşımı görünüyordu bende aradım MH ve itiraz ettim.itirazım sonucunda telefonuma gelen bilgi mesajında itirazım sonucu gerekli düzeltme yapılacakmış yeni faturamdan düşeceklermiş fazla aldıkları ücreti.
    faturası yüksek gelen arkadaşlar kesinlikle faturalarınızı inceleyin birde kota aşanlar özellikle incelesin 3 yerine 5 alıyor kafasına göre yani faturadaki kota aşım miktarı ile kota sorgulamadaki miktari kesinlikle karşılaştırın.
    bu ikinci kez oluyor bana daha önceded böyle birşey yaşadım.

• Kota aşımında Gb başına 9,2 tl gibi FAHİŞ bir para alıyorlar. Aynı paraya fazladan en az 3 Gb Uydunet kullanılabiliyor.

Size yaptıklarının 'hata' olduğunada inanasım gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Eylül 2012; 19:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kota aşımında Gb başına 9,2 tl gibi FAHİŞ bir para alıyorlar. Aynı paraya fazladan en az 3 Gb Uydunet kullanılabiliyor.

haklı 9 liraymış aşım ücreti...

bu arada ben 5bucuk senedir hiç kotayı aşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Kota aşımında Gb başına 9,2 tl gibi FAHİŞ bir para alıyorlar. Aynı paraya fazladan en az 3 Gb Uydunet kullanılabiliyor.

Utanma duygusu olmayınca böyle oluyor. Veremedikleri hizmete aldıkları paraya bak. Btk kota aşım ücretlerine makul bir düzenleme getirmedi hala. Daha pis senaryolar da var kafamda, neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Eylül 2012; 19:45:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Utanma duygusu olmayınca böyle oluyor. Veremedikleri hizmete aldıkları paraya bak. Btk kota aşım ücretlerine makul bir düzenleme getirmedi hala. Daha pis senaryolar da var kafamda, neyse.

haklısın , 9 lira yüksek bir rakam... bir düzenleme getirilmesi gerekiyor.

• arkadaşlar bu gün faturamı öderken bir süprizle karşılaştım ve faturamda 12 tl küsüratı da var bir indirim yapmışlar ve benim 750 mb kota aşımı için sadece 75 kuruş almışlar yaptıkları hatanın hediyesi galiba buda bana.
    normalde 750 mb parasını almaları gerekiyordu onuda almamışlar itirazım işe yaradı.
    herkese faturasını özellikle yüksek gelen faturasını incelemesi yönünde tavsiyede bulunuyorum.
    ben itiraz ettim ve hemen işleme aldılar ayrıca yaptıkları hatayı telafi etmek için 750 mb kota aşımının parasınıda almadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner19 -- 28 Eylül 2012; 11:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner19

arkadaşlar bu gün faturamı öderken bir süprizle karşılaştım ve faturamda 12 tl küsüratı da var bir indirim yapmışlar ve benim 750 mb kota aşımı için sadece 75 kuruş almışlar yaptıkları hatanın hediyesi galiba buda bana.
    normalde 750 mb parasını almaları gerekiyordu onuda almamışlar itirazım işe yaradı.
    herkese faturasını özellikle yüksek gelen faturasını incelemesi yönünde tavsiyede bulunuyorum.
    ben itiraz ettim ve hemen işleme aldılar ayrıca yaptıkları hatayı telafi etmek için 750 mb kota aşımının parasınıda almadılar.

750mb kota aşımı onlar için hiçbişey hocam. "750 mb aşmıssın ücret almadık seni seviyoruz değerli müşterim benimmmm"
    diyerek göz boyuyorlar sadece . benim tavsiyem şu , kotanızı sürekli takip edin geçmeyin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner19

arkadaşlar bu gün faturamı öderken bir süprizle karşılaştım ve faturamda 12 tl küsüratı da var bir indirim yapmışlar ve benim 750 mb kota aşımı için sadece 75 kuruş almışlar yaptıkları hatanın hediyesi galiba buda bana.

750mb kota aşımı onlar için hiçbişey hocam. "750 mb aşmıssın ücret almadık seni seviyoruz değerli müşterim benimmmm"
    diyerek göz boyuyorlar sadece . benim tavsiyem şu , kotanızı sürekli takip edin geçmeyin .

evet sana katılıyorum söylediklerin konusunda.kotamı sürekli takip ediyorum ve bu şekilde anladım.
    dediğiniz gibi 750 mb onlar için hiç birşey kota aşınca hemen ücrat yansıtıyorlar lakin kota aşmayınca ve artan kotalar için ücret iade etmiyorlar bunlar böyle uyanık.
    ben bu yüzden hep takip ederim kotamı mümkün olduğunca aşmamaya özen gösteriyorum ama bizim ufaklık netten oyun oynayınca ve bide yaz tatili dönemi olunca bazen aşıyoruz ama şimdi aşma durumu olmaz.

• @caner19
    haklısın oyun falan oynayınca daha çabuk doluyor. dikkat etmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.