Şimdi Ara

TTnet kullanıcıları. Hangi hız ile wow oynuyorsunuz? Latency nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline Fiber internet'e kota koyacağını açıkladığından beri tüm kullanıcıları gibi ben de nefret ettim superonline'dan. Bunun sonucunda alternatif internet çözümleri arıyorum ve maalesef bölgemizde sadece adsl kullanabiliyorum. Aslında VDSL de düşündüm ama fiyatları yüzünden vazgeçtim.

Şimdi sorularıma geçelim:

1. Bağlantı hızınız kaç Mbit?
    2. Ortalama latency kaç ms?
    3. 25lik raidlerde çok kalabalık aoe vs durumlarında kopma yaşıyor musunuz?
    4. Yardımcı program(yourfreedom vs.) kullanıyor musunuz?

Cevaplarsanız çok sevinirim. Superonline zaten bir aydır sürekli hız sorunları yaşatıyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.

Teşekkürler.

• 1mbit sınırsız var benim genelde 150-300 arası değişiyor,geceleri ve sabahları 100ün altına iniyor.Program kullanmıyorum.
  • Ttnet abonesiyim 8 megabit internetim var. Latency berbat ms 300-400 lerde genelde, eskiden gayet iyiydi ama şu sıralar nedendir bilmiyorum aşırı ms var. Örneğin geçen Gunship battle'da toplamda 13 kez disconnect aldım.
  • Hocam serverlar arası farklılık gösterir bence ve populasyonla direk alakalı olsa gerek bence burda ms yi yazanların hangi serverda oynadıgını yazması daha uygun olur.Ben Frostwhisper ve chromaggusda oynuyorum ortalama olarak aynı değerler yani yukardakiler.
  •  TTnet kullanıcıları. Hangi hız ile wow oynuyorsunuz? Latency nasıl?
    sistem imzamdaki sistem. fps ve ms değerleri ss de görünüyor.(burning legion) 25 togc raidden
    telekom 4mbit sınırsız. kopma oluyor ama ayda yılda 1 o da wowla bağımsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvador_Limones -- 5 Nisan 2010; 6:36:11 >
  • Evet server olayını eklemeyi unutmuşuz

5. Hangi serverlarda oynuyorsunuz?

Teşekkürler
  • Sadece serverlar değil şehirler hatta mahalleler arası bile farklılık gösterir.
  • 1 mbt sınırsız var 100-150 ms her zaman oynuyorum ama ne zamandır bir fps sorunudur gidiyor normalde her zaman 50 60 fps ile oynarken herhangi bir yerde bile 30 fps falan oluyor daha yeni oluyor bu sorun.

Raidlerde sadece bu fps sorunundan dolayı donmalar yaşıyorum

Ve ravencrest te oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 5 Nisan 2010; 0:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlı Dana

1 mbt sınırsız var 100-150 ms her zaman oynuyorum ama ne zamandır bir fps sorunudur gidiyor normalde her zaman 50 60 fps ile oynarken herhangi bir yerde bile 30 fps falan oluyor daha yeni oluyor bu sorun.

Raidlerde sadece bu fps sorunundan dolayı donmalar yaşıyorum

Ve ravencrest te oynuyorum

Ben düşük fpsde oynamaya alıştıgımdan artık bilgisysar ve donmalarla bütünleştim yüksek fpsde oynayamıyorum 600x800 ve efectler en düşük seviyede max 25fps =D
  • 1 mbit sınırısız kullanıyorum.hatta yan komsumla ortak.2 mizde wow oynuyoruz benim aldıgım ms degeri ortalama 90-150 arası.server frostmane

Not:eklemek isterimki oturdugunuz yer ve santrale olan uzaklıgınız asırı derecede ms ye etki ediyor.
  • Dpower

Superonlineden TTNET'e geçmek hala mantıksız. TTNET'e geçebileceğin tek sınırsız 1mb(aynı fiyat aralığında). Onuda anlatmaya gerek yok herhalde.10 kat daha kötü. MS olarak zaten 10mb kullanan superonline kullanıcılarıda 100-150ms arası alıyor. 1,2,4,8mb kullanan ttnet kullanıcılarıda. İnternet hızı ile ms ne artıyor ne de azalıyor.
  • TTNET 8 mbite kadar ADSL kullanıyorum.. 90-150 ms arası alıyorum genelde.. realm: karazhan
  • 1. 4 mbit
    2. 80-200 ms
    3. Kopma yok
    4. Yardımcı program yok
    5. Spinebreaker - EU
  • ttnet yurttan wirelessla bağlanıyorum yardımcı program yok ms 20k
  • 1mbit genelde 200 alıyorum, akşamları 300e kadar çıkıyor
  • 1. 2 mbit
    2. 90-150 ms
    3. Kopma yok (8mbps den 2 mbps indirdiğimden beri)
    4. regedit fix kullanıyorum. 300 ms i 100 düşürdüğünü bizzat yaşadım.
    5. Stormreaver - EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Dpower

Superonlineden TTNET'e geçmek hala mantıksız. TTNET'e geçebileceğin tek sınırsız 1mb(aynı fiyat aralığında). Onuda anlatmaya gerek yok herhalde.10 kat daha kötü. MS olarak zaten 10mb kullanan superonline kullanıcılarıda 100-150ms arası alıyor. 1,2,4,8mb kullanan ttnet kullanıcılarıda. İnternet hızı ile ms ne artıyor ne de azalıyor.

Hocam bizim sitemize Fiber internet normal yeraltı hattı ile değil de yakındaki bir siteden FSO sistemi ile geliyor. Bu nedenle kar yağdığında, sis bastırdığında ve bu fso sistemi arasından birşey geçtiğinde sürekli bağlantı kesildi. Resmen sinir krizi geçirdiğimi biliyorum bilgisayar başında. Bir yıldan fazla süredir aboneyim ve 4 kere modemim değişti, bazen 100ms'i aşmıyor dpste coşup gidiyorum, bazen ise her fightta disconnect oluyorum ve binlerce ms latency oluyor. Şu anda "sözde" altyapı çalışmaları var ve o kadar dengesiz ki bağlantı anlatamam. Geçen gün müşteri hizmetlerini aradım ve "Şu lanet olası bağlantıyı stabil verseniz adil kullanım koşullarına bile razıydım ama onu bile yapamıyorsunuz Allah belanızı versin" dedim suratlarına kapadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.