Şimdi Ara

TTNET mağduriyeti ve Modern Haremiler (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber Net 6 kullanıcısıydım, Temmuzda 2 yıllık taahhüt sürem doldu ve fiber abonesi olmam sebebiyle bana tahsis edilen modemi alarak bir gün sonrasında abonelik iptali için başvurdum, modemi teslim ettim ve iptal başvurum onaylandı. D-smart'a geçecek olmam sebebiyle port geçişlerinde kolaylık olması için aynı günün akşamı telefonla başvurunun iptal edilmesini istedim ve D-smart'tan iptalin gerçekleştirilmesini istedim ve iptal 3-4 gün sonra gerçekleşti, süreç tamamlandı. Bu ay görüyorum ki TTNET iade ettiğim modemin parasını benden kesmiş faturama 200TL olarak yansıtmış ve TTNET'i aradım modemi teslim etmediniz diye gözüküyor dedi.

Modern harimelerin bende haksızca istemiş olduğu bu parayı vermekten nasıl kurtulurum, bu durumu nasıl çözebilirim, Hukuki süreç başlatmak istiyorum bunun yolu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthdgn -- 22 Ağustos 2013; 11:00:38 >

• up
  • Modemi teslim ettiğinize dair bir evrak var mı elinizde?
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Hayır telekom herhangi bir evrak vermedi, oldu dediler, tamam dedim. Ama sonra böyle bir sorun oldu.
  • kamera kayıtlarından belli olur
  • belli olma ihtimali olacak o kadar çok şey var ki ama ttnet bunu belli ettirir mi,

kendi stok giriş çıkışlarını görmeleri lazım, stokta fazla var mı.

bana verilen modemin seri numarası belli değil mi, buna göre seri numarası takip edilebilir.

kamera kayıtları kontrol edilebilir, tam tarih ve saati biliyorum sonuçta
  • Modemi teslim ettiğinde evrak almaman kötü olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    evet almamam kötü oldu ama kendilerininde alıp almadıklarını bilmeleri lazım, teslim edip edemediğimi tespit edebilmeleri gerekli
  • fthdgn kullanıcısına yanıt
    Havadan 200 lira kazanacaklar. O yüzden uğraşmazlar tespitle falan, direk yapıştırırlar faturayı. Nitekim öyle de olmuş. Bence teslim ettiğiniz yere gidip evrak almaya çalışın, modemin seri numarasını vs. bulun. Yoksa nasıl itiraz edeceksiniz ki?
  • Modemi teslim ettiğinize dair bir belge almanız gerekiyordu , geçmiş olsun. Ancak yinede modemi teslim ettiğiniz yere giderek bir konuşun.

edit : teslim düzenlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ağustos 2013; 13:02:20 >
  • bunu benim mi almam gerekiyordu, onların mı vermesi gerekiyordu

bu belge bana verilmemişse yine benim mi suçum oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdgn

bunu benim mi almam gerekiyordu, onların mı vermesi gerekiyordu

O da ayrı bir konu. Eksik belge ibraz ettikleri için mahkemede sizin lehinize bir sav söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdgn

bunu benim mi almam gerekiyordu, onların mı vermesi gerekiyordu

O da ayrı bir konu. Eksik belge ibraz ettikleri için mahkemede sizin lehinize bir sav söz konusu.
  • şimdi ben ne yapayım, nasıl bir yol izleyeyim?

• sorun çözüldü, hatalarını anladılar, modem parasını iade ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthdgn -- 22 Ağustos 2013; 10:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.