Şimdi Ara

TTnet Mart Ayı Fatura Ödemelerinizi Geciktirin! Fazladan fatura ödemeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz önce online faturama (12GB kotalı internet) baktım. Kotamı kontrol ettim 350MB kota aşımı var (yaklaşık 4TL) fakat faturaya 2,433 MB kota aşımı 28TL. yansıtılmış!!! Ttnetle görüştüm şöyle dedi: "faturanızı ödemeyin sistem hata olarak herkesin faturasını fazladan çıkarttı ama son ödeme tarihine kadar sistemde düzeltilecek" Özellikle faturası kağıtta gelip elden ödeyenler ödeme noktalarında fazladan para vermesinler. Online ödeyenler için son ödeme tarihine 1-2 gün kala hala düzeltilmemişse ttneti arayıp kayıt oluşturmak gerekecek.

İnşallah birkaç arkadaşın gereksiz ödeme yapmasına ve zaman kaybına engel olur diye düşündüm.

Not: Bu konu buraya ne kadar emin değilim. Moderatör arkadaş gerekirse taşısın.

• Hata ayağına fazladan para toplayacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl hatadır. sanki sayaç okutuyorlar..
  • Hiç şaşırmadım,klasik ttnet.
    Geçen ay gelen faturada fatura tutarı 67.60 gibi bir mebla olması gerekirken,paşa hazretleri 68 tl yapmışlar ödenecek tutarı.
    Altına da iyi bir şey yapmışlar gibi ''sizin için faturanızı yuvarladık'' yazmışlar,madem iyiliğimi düşünüyorsun,68 yerine ,67 liraya yuvarla...
  • 119+29 lira fatura odedim daha 1 hafta once. hay ben onlarin sistemlerine.....

• Sınırlı kullananlar için sanırım bu değil mi ?
  • Ben de ttnet 39tl iknaya üye oldum.bu ay 39 tl gelmesi gerekirken 69 tl geldi. ve aradım nedenini öğrenmek için. maalesef indirimi unutmuşlar. komik komik. nasıl unutuyorlar anlamadım. normalde fatura çıkarmayı unutmuyorlar nedense fatura indirimini unutuyorlar. sanki manuel hesaplıyorlar. valla suyunu çıkardılar...
  • NETLİMİTSİZ abonesiyim, benim fatura normal.

• Siz bu ay gelen faturayi odersiniz, onlar gelecek ay duzeltme yaparlar. Odeme falan yapmayayim demeyin, gelecek ay faiz odetirler, daha sinir olursunuz.. Yok ki bunlara cezasini verecek bir kurum, olan hep tuketiciye..

• Sınırsız kullananlar için sorun yok değil mi? Geçen ay (5 mart) 1 sene taahhütlü sınırsız kotasız 8 mbit tarifeye geçtim. Aylık 84 tl olması lazım. Bana gelen online faturada 75.50 tl yazıyor. 1 ay dolmadan gelen fatura bu.
  • 50 tl gelen faturam bu ay 68 tl geldı bende anlam verememıstım sebebı bu olsa gerek?? Bu ttnetın adilikleri ne zman bitecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaroo1 -- 17 Nisan 2013; 1:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Hiç şaşırmadım,klasik ttnet.
    Geçen ay gelen faturada fatura tutarı 67.60 gibi bir mebla olması gerekirken,paşa hazretleri 68 tl yapmışlar ödenecek tutarı.
    Altına da iyi bir şey yapmışlar gibi ''sizin için faturanızı yuvarladık'' yazmışlar,madem iyiliğimi düşünüyorsun,68 yerine ,67 liraya yuvarla...

• Zaten faturayı ödedim. Sonra aradım ttneti. Dediğiniz gibi bir sonraki ay farkında düşeceğini söylediler. Otomatik ödemede olsa belki dikkat etmeyeceğiz.
  • Herkese ince ince farkettirmeden ilk mesajdaki duyarlı arkadaşımıza yaptıkları gibi kazık atma peşindeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman bir ay geriden giderim ödemelerde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 17 Nisan 2013; 13:14:01 >
  • Faturamı hep son gününde yatırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim faturada bir yanlışlık yok.
  • bnde sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.