Şimdi Ara

TTNET mi Uydunet mi Superonline mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet kullaniyorum bu ay sonu taahut bitiyor 8mbpse kadar olan adsleden herzaman 3mbps aldim boyle bi sacmalik gormedim. Binaya bu ay uydunet geldi fiber 25mbps ping olmasi ariza yapmasi gibi durumlar varmis eger boyle bisey yoksa uydunete gecmeyi dusunuyorum sizce uydunet nasildir ? Yoksa superonline adsl 16mbps almayi dusunuyorum ne kadar hiz alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 senelik uydunet kullanıcısıyım. akşam 8 den gece 2 ye kadar oyun oynayamıyorum, bu sorun son 1 aydır var, test sonuçlarını görselli atmama rağmen her hangi bir sorun görmediklerini söylediler. bir birim dahi yollamaya üşendiler herhal. Çankaya/Ayrancı'da oturuyorum. tracert yapınca ulus sunucunda gözle görülür 200ms yi destek birimi hiçe saydı. şu an fırsatım olsa süperonline denemek isterdim. ttnetten bağımsız bir isp çünkü.
  • YaFatiheYaramiye Y kullanıcısına yanıt
    Bende ttnet adsl kullanıcısıyım sozlesmem 30 nisan da bitecek. Adsl kullanmak istemedigim icin uydunet kampanyalarına baktım ve baya cazip geldi hele ki uyku yok servisi. Amcamlar(ust katta oturuyor) uydunet kullanıyordu onlar da oynadıgım online oyunları denedim ve sonuc iyiydi ttnet ve uydunet arasında ping farkı yok lol bf4 gta 5 oynuyorum ping seviyeleri 2-3 ms uydunet de daha dusuk. Sonra gecen hafta gittim uydunete abone oldum 1 gun sonra gelip bagladılar 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir kopma ping artışı olmadı. Ttnet de kotayı gectikten sonra ping artıyordu ve ara ara lag oluyordu uydunet boyle bir sıkıntı yasamadım. 1 haftadır memnunum insallah da boyle devam eder. Abone olurken musteri temsilcisine sormustum 7 gun icinde aboneligimi iptal ettirebilecegimi soylemisti bunu da aklında bulundurursun umarım yardımcı olabilmisimdir.

• Kafam cok karıştı her kafadan bir ses cıkıyor uydunet kimine gore cok iyi kimine gore cok kotu napsam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaFatiheYaramiye

Kafam cok karıştı her kafadan bir ses cıkıyor uydunet kimine gore cok iyi kimine gore cok kotu napsam bilmiyorum.

Bulunduğun bölgeye göre değişiyor. Bende pinglerden dolayı iptal ettirenlerdenim.
  • Bence Superonline.

• bulundugun yerde süperonline varsa onu arastır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.