Şimdi Ara

TTNET MODEM Airties Ve Zyxell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Geçen Sene TTnetin Verdiği Airties RT 205 Modem Kullanıyordum Bazı Olaylar Oldu İnternetimi İptal Ettirip Tekrar Açtırdım Ve Bu Sefer Bana Zyxell Modem Verdiler Ancak Bağımlısı Oldugum Haxball'u Bu modemde Oynamam İmkansız Halde Bir Önceki Airties Modem Hala Bende Ve Ben Artık Airties Modemimi Kullanmak İstiyorum Ancak Airties Modemin 192.168.2.1 sayfasından ayar yaptıktan sonra internete bağlanamıyorum hiç bir şeyimi değiştirmedim kullanıcı adım şifrem aynı bağlantı yok diyor Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: armagan07

Merhaba Geçen Sene TTnetin Verdiği Airties RT 205 Modem Kullanıyordum Bazı Olaylar Oldu İnternetimi İptal Ettirip Tekrar Açtırdım Ve Bu Sefer Bana Zyxell Modem Verdiler Ancak Bağımlısı Oldugum Haxball'u Bu modemde Oynamam İmkansız Halde Bir Önceki Airties Modem Hala Bende Ve Ben Artık Airties Modemimi Kullanmak İstiyorum Ancak Airties Modemin 192.168.2.1 sayfasından ayar yaptıktan sonra internete bağlanamıyorum hiç bir şeyimi değiştirmedim kullanıcı adım şifrem aynı bağlantı yok diyor Yardımcı olursanız sevinirim

Wan ayarını kontrol ettiniz mi? Modülasyon tipi değişmiş olabilir.
  • adsl ayarlari yeniden yap veya kaydet de bir daha mesela elektrik kablosunu sok tak. on off dan acip kapatma gelmesi lazim. En kotu reset atip yeniden yapılandir.
  • Selamlar benim modem US ROBOTİCS modemim iyi mi yoksa daha iyisi varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.