Mrb Yazının kötülüğü için kusura bakmayın cepten yazıyorum.
Arkadaşlar Eskişehirin çamlıca mh sinde oturuyorum.Yeni evlendim 2 ay oldu. Yeni evimizde 2ay önce taşındık eşimle. Yeni evimizin sokaginda ttnet haricinde altyapı yok. Şimdi in eski evindeki ttnet hattını yeni eve getirmeye nakile çalışıyoruz fakat apartmanda internet olmadığı için alt-yapı yok sorunu alıyoruz. Hem genel merkeze gittik hem telefonla aradık aynı şeyi söylüyorlar. Kayıt açtılar ama belki olur belki olmaz diyorlar kesin birşey söylemiyorlar. Alt-yapı ekibi farklıymış onlarla irtibatlari yokmuş öyle diyorlar. Altyapi ekibinin apartmana hat cekmesi lazimmis oda onlar ister se. Hattusa olduğu için donduramiyorlarmis. Onada para vermeye devam ediyoruz. Birde hat kayınvalidenin üstüne . Kapatırsak 900tl istiyorlar cayma parası. Nakil olmadığı için ücretsiz kapatma hakkını söyledim onada ikametgah degisikligi yapıldığı formunu istediklerini söylüyorlar hemde modemin parasını vermemiz gerekiyormus öyle olursa. Kayınvalidemin üstünde olduğu için bunuda yapmamız zor. Arkadaşlar ne yapalım akıl verin lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme