Şimdi Ara

ttnet, net felç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar son 2 gündür net felç durumda şu an 28 gb indirmem var yani akk değil, hat değerleride iyi sayılır ama çoğu sayfaya 2-3 yenilemede ancak giriyor downloadlarım 90-80 kbpsde tıkanıyor (ankara-polatlı) sizlerde de böylebi durum varmı? ttneti değiştirmeyide düşünüyorum ama sadece smile ve türevleri var. bir yararı olur mu?

• combofix ile tarat sen bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

selamlar,

arkadaşlar son 2 gündür net felç durumda şu an 28 gb indirmem var yani akk değil, hat değerleride iyi sayılır ama çoğu sayfaya 2-3 yenilemede ancak giriyor downloadlarım 90-80 kbpsde tıkanıyor (ankara-polatlı) sizlerde de böylebi durum varmı? ttneti değiştirmeyide düşünüyorum ama sadece smile ve türevleri var. bir yararı olur mu?

Smile ve türevleri zaten ttnet'le aynı altyapıyı kullanıyor.Bence müşteri hizmetleriyle görüşün önce zaten hatta sorun varsa smile'da da problem olur,bilgisayarda sorun varsa yine smile'da sorun yaratır.
  • hocam modem, kablolar pc hepsini kontrol et bence. geçen burda bi arkadaş ttnete baya bi saydırmıştı ama sonunda kendi kablosundan sorun kaynaklanıyomuş değiştirdim düzeldi yazmış bugün bence kendi tarafını bi kontrol et iyice sonra ttnete hepsini yaptım de ve arıza kaydı açtır
  • akşam oldu düzeldi galiba başka bir sorun vardı
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür internetim 5 dk araliklarla fln kopup gEliyor sürekli sizde de durum böyle mi ?

Daha önceden böyle olmazdi ne olduysa 2 gündür fln böyle.. Aradim 444 0 375' de ki İş bilmezleri yapabilecegimiz bişiy yok burdan baktigimizda hat degerleriniz iyi diyolar..

Kafayi yiycem Sizlerin de interNeti kopup duruyor mu ?

Yer İstanbul/Fatih..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar son 2-3 gündür internetim 5 dk araliklarla fln kopup gEliyor sürekli sizde de durum böyle mi ?

Daha önceden böyle olmazdi ne olduysa 2 gündür fln böyle.. Aradim 444 0 375' de ki İş bilmezleri yapabilecegimiz bişiy yok burdan baktigimizda hat degerleriniz iyi diyolar..

Kafayi yiycem Sizlerin de interNeti kopup duruyor mu ?

Yer İstanbul/Fatih..

Aynı durum bende de vardı şu anlık sorun yok. Günün belirli saatleri kopmaları yaşıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.