Şimdi Ara

TTNET PAKET TUTARINDA AYRIMCILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle internetimi ttnetten aldığım çok pişmanım.
    8 Mbit sınırsız internet kullanıcısıyım aynı tarifeyi kullanıp benden az ücret verenler var birkaç blöf ve kapattıracağım laflarına kanan ttnet tarifelerde çok büyük indirim yapıyor.
    Daha önce bir arkadasımdan 68 lira öderken 55 liraya düşürdüler sözünü duydum aldırmadım akrabalarım arasında bilinen bir taktikmiş bayisine gidip kapattıracağım diyince hemen işte şu kadar yapalım şu kadar bizimle kalın interneti bizden alın derken 68 den 20 lira daha düşürdüp 48 liraya kadar sınırsız internet kullananlar var.

Bu besbelli Ayrımcılıktır Ttnet kadar rezalet bir internet sağlayıcısı görmedim internetim 8mbit hızında olmasına rağmen 1mbit e kadar düşüyor.

Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza faso fiso uyduruyolar paso bazen ilgendikleri oluyor sonradan arıza var diyolar nasıl iş anlamadım.

Pazartesi gidip blöf yapıcam bakalım nolacak.
    O kadar para veriyorum ona aylık internet hızım kötü daha ucuza yapabilir miyim?

• Çok haklısınız malesef böyle bu acayip kurum
    Bulunduğunuz yerde uydunet varsa eğer uydunete geçin 10 mb internet 32 tl +9 tl kablo tv hepsi 41 tl
    işte link :http://www.kablonet.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.