Bildirim
TTNET Ping problemi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Normalde 53 52 ping aldığım westte son 3-4 gündür sabahları 59 69 akşam 3-4 den sonra ise 80-85 pingle oynuyorum bende anlayamadım. -
bende de oyle. normalde 53 ping sabit. su sira 110 140 arasi. en dusuk 90. onu bunu birak youtubedan video, dizi sitesinden dizi izlenmiyor. -
Ya hava koşullarından ya da gündemdeki olaylardan kaynaklı, dövletimizin halkın güvenliği için aldığı önlemlerden olabilüğ. Dövletim çok yaşa -
TR 51, West 58 ms alıyorum. Akşam saatleri 6-7 gibi artıyor ama 110 gibi uçuk değerlere çıkmadı hiçbir zaman, bence yetkililerle konuş. -
ping 52 - 55 arası gidip geliyor
bazen fightlarda 1500 ü geçiyor
eğer varsa uydunet öneririm
istanbulun ortasında ttnetden başka seçeneğim yok -
unlucky aynı durum benim de, -
Bende hiç bir sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun yok. İstanbul'dayım. TTNET kullanıyorum. Ping 54. -
Bir tek Lol de değil Overwatch'da da ping problemi var.Tr serverında bir problem yaşamıyorum ama EUW de çok ping.Snaırım yurtdışı çıkışlarında bir sorun bar.Bir aydır böyle. -
PC ile de alakalı durumlar olabiliyor kontrol etmek lazım -
PC ile alakalı bir durum olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X