Şimdi Ara

TTNET Ping Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Vurdumduymazlığı Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TTnet kullanıcısıyım ve son 1 aydır aşırı ping sorunum var League of Legends Cs-Go gibi oyunlarda 150 170 pingin altında oyun oynayamıyorum ve aniden 500 hatta 800 lere kadar cıkıp inmediği oluyor. yaklaşık 10 yıldır filan internet kullandım yeri geldi ttnet yeri geldi turknet gibi internetleri kullandım ve hiçbir zaman ping sorunum olmadı. zaman zaman AKK aştığımda evdekiler wifiden film filan izlediğinde ping çıkıyordu onu anlıyordum ama su 1 aydır hızım 6 8 mbs iken bile pingim 500 un ustunde.
    Bu sorun için TTneti aradım ve sorunun ttnetten kaynaklı olmadıgı ve kullandıgım zyxel modem firmasını aramamı soyledıler. aradım ve modemın yazılımını güncelleştirdiler ve sorunum düzelmedi. Tekrardan ttneti aradım ve size konuşmada geçenleri yazacağım adamlara küfür etmemek için kendimi zor tuttum ne yapmam gerekli bilgisi olan veya daha önce bu sorunu yaşamış kişiler bilgilendirirse memnun olurum

-Merhaba biraz önce sizi aramıştım ping sorunu için zyxel firmasına yönlendirdiniz yazılım güncelleyip tekrar size yönlendirdiler ping sorunları hat kaynaklıdır diye.
    - Ping sorunu oynadığınız oyunun sunucusu ile alakalıdır ping sorunu hat kaynaklı değildir.
    -ben oyunu geçtim internette ping testi yaptığımda bile 200ün altına düştüğünü görmüyorum.
    - sizin sorununuz ttnet hat kaynaklı değil. bunun için size yardımcı olamayacagım.
    -peki ben nereyi arayacağım bana onu söyleyin zyxeli arıyorum hat kaynaklı diyor sizi arıyorum hat kaynaklı değil diyorsunuz ben kiminle konuşacağım ozaman?
    - sorununuz ttnet kaynaklı değil beyefendi. burada herşey normal gözüküyor sorununuz hat kaynaklı olsa arıza kaydı acacagım ama sorununuz hat kaynaklı değil

konuşma birazdaha sürdü ve ben küfür etmemek için kapatmak zorunda kaldım dediğim gibi hep bişey açıklamaya çalışıyorum adamın sözleri aynıı hep ttnetle alakalı değil diyip duruyor bu konuşmadan sonra en son tekrar zyxel i aradım ve sizi yanlış bilgilendiriyorlar arayıp arıza kaydı oluşturun baksınlar dedi.Sorun ttnet değilse modem değilse nereyi arayıp şikayet edeceğim. Yazı biraz uzun oldu okuyup yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada ping sorunu için kendi çözüm yollarımı bulmaya çalıştım bunlar söyle;

pcyi güzelce taradım 2 3 av programıyla ve virüs yok bilgisayarımda
    pcde donanımsal bi sorunda yok
    modemin kablolarınıda değiştirdim sorun hala aynı ve aklıma başka hiçbirşey gelmiyor.

• Modem arayüzüne giriş yap hat değerlerini at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Modem arayüzüne giriş yap hat değerlerini at.

aynı sorunla ben de boğuşmaktayım. Çıldırmak üzereyim. Hat değerleri nerden bakılır? modem arayüzüne giriyorum kurcalıorum ama bulamadım tilgin modem.

Bu mesaja eklenen görseller:

• AMC kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tam olarak dediğini bilmiyorum ama galiba bunu istedin.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Esas fiber sanırsam seninki ona bakılmıyor.

Pinge birşey yapamıyorlar pek sağlayıcı değişikliği çözüm olabiliyor ama istiyorsan telekom müdürlüğüne gidip yüzyüze görüşün daha iyi anlatırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 18 Mart 2016; 10:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri zekalı bunlar hiçbir şey anlamazlar. Kafalarına beyzbol sopaları ile vurmak gerek. Aptalların bulunduğu bir şirket.
  • Aynı sorun bende de var. Oyun zevkimin için ettiler. Müşteri hizmetleri ping işine biz bakmıyoruz diyor Manava mı sormak lazım acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ve Twitter sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Esas fiber ne oluyor? Fiber olduğunu biliyorum da esas ne demek? 25 mbite kadar 75 gb akk tilgin modem

Bina içinde fiber kutusu olan

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Bina içinde fiber kutusu olan

hmmm

Eyvallah cevaplar için. Sen de olmasan ttnet forumu ölmüş :)

Bana çare yok. Taahhütü bi şekilde iptal ettirebilsem de kablonete geçsem diye bakıyorum

Neyse şudur modem;

Modem değişikliği isteyin istiyorsanız uydunet iyidir oda bölgeye göre değişiyor gerçi.

• benim yukarıda attığım hat değerleri normal mi ? hat kablosu değeri yanlış hatırlamıyorsam resimdeki snr yazan oluyordu ordaki değerin kaç olması gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. o yüzden dışarıdan gelen hat kablosunu değiştirmem filan gerekiyormu? modem yeni sayılır. dışarıdan gelen hat kablosununda 2 yıl önce filan yeniletmiştim. sorunun nerden kaynaklandığını öğrensem ona göre hareket etcem. yapacak bişey yoksa ttneti bırakıp başka şirketten alıcaz galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.