Şimdi Ara

TTNET REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bu konuda ttnet den çektiğim rezilliği anlatacağim.Yaklaşık 5 ay oldu yeni eve taşınalı önceden superonline kullanırken burada altyapısı olmadıgından ttnet e geçmek zorunda kaldım fiber alyapısı olan bir sitedeyim 24 mps 100GB AKK(rezilliği) 70TL olan pakete abone oldum modem vs kuruldu 5 aydır sürekli sorunlar oluyor kopmalardan hız düşmesine kadar aramaktan bıktım bunları,İnsanda bi gram utanma olmazmı ya lan ben sana her ay 70 tl veriyorum akk rezilliğini geçtim bana kotam dolmadan hakkım olan internetimi ver bari be ay sonunda arıyorum kotanız doldugundan yavaş deniliyor ay başında arıyorum hattınız bukadar destekliyor... gibi her aramamda farklı eleman farklı saçmalıkları lan okadar destekliyorsa bana okadarlık abonelikden yapsaydınız kaç kere arıza kaydı oluşturdum 1 kere 2 kere mesaj atılıyor duzeldimi diye geri dönüşü olmuyor.Şu anda halen abone olduğum 24 mps lik abonelikden 9 mps kadar indirme hızı alıyorum (ay başı) aradığımda kayıt oluşturuyor hiçbir icraat olmuyor.Aradığınızda müşteri hizmetlerine ulaşmak bir dert 7 8 kere saçma sapan yerlerden bağlanıyoruz.

Burdan yetkililere sesleniyorum.Böyle bir rezilliktir TTNET hakkımı helal etmiyorum.Siz ödediğim ücretin bedelini verene kadar hergün arayacağım.

• Bendeki sorunun aynısı dostum sende..... Beni 16mbs gecirdiler 12mbs geliyor.Arada hız düşmeleri oluyor arıyorum 1 ay gidiyor yine aynı birde dün gece saat 2 den sabah 8 e kadar tam 8 olmadan kapadım oyun indirdim kota dolmus BTK yı da iplemiyorlar rezillik diz boyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-SON3R-II -- 12 Mayıs 2017; 0:57:40 >
  • Yine iyiymis sizinki

Benim paket 16mbps lik ama ay basinda bile 6-7 goruyorum ay sonunda 2-3 e dusuyor

Ne zaman arasam pakediniz zaten 16lik degil 16ya kadarlik diyor ama benden 16lik parasi aliyor daha faturalarin 1 gununu gecirmis degilim

Surda taahhutun bitmesine 4 ay kaldi bekle beni turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 12 Mayıs 2017; 1:35:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet te ttnet / turktelekom alt yapısını kullanıyor hocam
  • Ben de 16 mbite kadar olan paket kullanıyorum, taahhüt bitmek üzere ve benim hızı 4te sabitlemişler, tabi modem ayarından felan haberdar olmadığımızdan şimdiye kadar yavaş kullandık, neyse öğrendim ayarı sonra 8e çektiler. Hat fazlasını kaldırmıyomuş. Sizin modem hat değerlerini buraya bi yazın ona göre anlaşılır en fazla kaç alabildiğin ama fiber demişsin altyapı. :/ ttnetin rezilliği işte ve şans işi bu biraz da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakgalkarlos kullanıcısına yanıt
    benımkininide 9 a sabitlemişler aradığımda ise gene o cahil modemi güncellemekden baska bişey bilmeyenler çıkıyor arıza kaydı oluşturuyor sadece siz ne yaptınızda 8 e yükseldi
  • hemde rezillik diz boyunuda geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet playstore rezaleti
    10 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapımıza telekom fiber broşürü bıraktığı için hızımı yükseltmeye telekoma gittim. Bana 16 yı kopmadan alamazsınız hızınızı 8 e düşürelim dediler. Yıllardır 16 kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı dedim ama bana inanmadı açtı sisteme baktı. Verdikleri fiber broşürünü gösterdiğimde yanlışlıkla bırakmış olabileceklerini bölgemde fiber bulunmadığını söyledi. Fiber sorgulamada çıkan hiper hızlı fibernet in ne olduğunu sorduğumda 30 metre yanımdaki akparti binasına fiber çektiklerini çevrede bulunanların bundan yararlanamayacağını söyledi. 16mbps akk sız paket varsa geçmek istediğimi söylediğimde akkyı devlet getirdiğini ve hiçbir issnin akksız satış yapamayacağını söyledi . SOL ve turknet akksız tarifeleri var dediğimde ise varsa geçin o zaman diyerek konuşmaya son noktayı koydu. Daha önce müşteriyi bu kadar iplemeyen,saygı göstermeyen, gülür yüzü geçtim neredeyse müşteriyi azarlayacak bir firma görmemiştim. Bu hafta taahhüt bedelim çok uçuk rakamlarda olmazsa telekom ile bağlantımı iptal ettireceğim.

• wingdragon kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesi üzerinden şikayet açtım, speedtest sonuçlarını gönderdim, çözüm merkezinden aradı biri, yüksek hız denedik, bağlantı da sıkıntı oldu, sonra 8e çektiler hızı, düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.