Şimdi Ara

ttnet rezilliği bitmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene ttnet sözleşmemi iptal ettim.bunun için müşteri hizmetlerine bildirdim bayiye gidip evrakları imzaladım.bana bi fatura daha çıktı boş ver dedim ödedim.sonra şaka gibi 1.5 tl bi fatura daha geldi onuda ödedim.aradan 14 ay geçti ve tekrar 110 tl fatura çıkardılar aradım sebep olarak iptal etmediğimi söylediler.iptal için her şeyi yaptım falan dedim.bana özetle bayinin söyleyip yaptıklarına karışamıyoruz dediler. e ben müşteri hizmetlerini de aradım dedim iptal ettiğiniz tarihi ve bayiye gidip iptal için imza attığınız tarihi söyleyin falan kontrol ederiz yoksa işlem gerçekleştiremiyoruz dediler. yani arkadaşlar Allah belalarını versin parasını da geçtim bu defa sağlam bi şekilde iptal etmek için ne yapayım. bi yol gösterin bi akıl verin.inşallah konu doğru yerdedir.şimdiden cevap vereceklere çok teşekkür ederim Allah sizi sevsin.

• Elinde evrakların varsa tüketici mahkemesine git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesb P kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müdürlüğü iptal birimine gidin
  • Telekom müdürlüğüne gidip kapatabilirsiniz ama orası da bazen kapattık diyor hattı donduruyor. Bunu bana telefonda yaptılar.
  • en iyisi türk telekom a gidip konuşmak hocam ordan detaylı bilgiyi verirler zaten sizde ona göre hareket edersiniz
  • eğer çağrı merkezinde hattınız kapandı deniyor ise telefon kayıtları ile tüketici mahkemelerine git
  • BTK.GOV.TR BURAYA SIKAYET ET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ olun arkadaşlar ALLAH razı olsun düşünceleriniz için.
  • Benimde buna benzer durum oldu.3 fatura bide avukat masrafı ile 650TL kitlediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.