Şimdi Ara

TTnet Rezilliği Bukadarınada PeS diyeceksiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internetim yavaşlaması sonucu TTnet müşteri hizmetlerini aradım. müşteri temsilcisi Hız testi yapmam için beni TTnet Speed test sitesini açmamı istedi. test sonucu 1,75 download 0.15 upload hız çıktı download normal degerlerinde ama upload hızı 50 kbs olması gerekirken 15 gösterdi ve müşteri temsilcisi bana aynen şunu dedi, ( Biz sadece download arızalarına bakıyoruz Upload Türktelekom sorumlulugundadır ) ee ne yapacam dedim - müşteri temsilcisi - turktelekom ofisine gidip bildireceksiniz dedi. çok şaşırdım kızdım neden kızdım biliyormusunuz. ben interneti TTnet den alıyorum Telefon hattını Turktelekomdan internet deyince aklımıza gelen download upload dır . Doğru degilmi arkadaşlar. müşteri temsilcisine söyledim biz interneti sizden alıyoruz TTnet den dedim. ama turktelekom niye niye dieyek adamın üstüne gittim biraz, müşteri temsilcileri motor gibi hep aynı şeyi söylüyorlar Partime üniversiteliler onların suçu yok tabide bu ne şimdi bi çözemedim - ses kayıtları var inanmayan arasın sorsun . bu yazıyı bir ttnet çalışanı okursa anlasın ne çektigimizi. sölicek bişe bulamıyorum arkadaşlar..ben neye dayanarak turktelekoma gidip upload hızım düşük diyecem . adamlar ttnete git demezlermi sizce ?

• Valla ttnette çalışanlan müşteri hizmetlerini nasıl işe alıyorlar aklım yatmıyor.Ping'in ne demek olduğunu bilmeyenler,upload bizi ilgilendirmez diyenler,modem fişi takılı mı diyenler hepsi var.Anlamıyorum ttnet binasına gidip beni işe al diyenler direk işemi alınıyor biri bilgilendirirse sevinirim.
  • Dediklerine kalıyorum ama hız testini internetin daha boş olduğu saatlerde yaparsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın.

Aslında sattıkları paketin hızını her zaman sağlamak zorundalar ama malum burası Türkiye!!!
  • Upload hızınız 0,2 mbps ve altında çıkarsa arıza kaydı açmak zorunda çağrı merkezi asistanı. Ama o download değerine açamazlar, orası ayrı. Bir de telekoma yönlendirdiyse gerçekten, işini bilmeyen birisine rastlamışsın demektir.
  • İçinde TTNET ya da Türk Telekom geçen hiçbir şeye pes demem arkadaşım.
  • "Upload bizim değil".Gülüyorum.
  • "Modem'in fişi takılı mı?" utanmasalar modem aldınız mı diyecekler
  • ben 17 gündür aksam 17.00 ile 24.00 arası ınternet hızım 0.50mb ama gece 03.00 da 7 mb cıkıyor dıyorum bana bizde bir hata yok bina tesisatınızı kontrol ettiriniz diyor deli edecekler beni deliiii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

ben 17 gündür aksam 17.00 ile 24.00 arası ınternet hızım 0.50mb ama gece 03.00 da 7 mb cıkıyor dıyorum bana bizde bir hata yok bina tesisatınızı kontrol ettiriniz diyor deli edecekler beni deliiii...

Tahmin edeyim Net paketlerinden birini kullanıyorsunuz
  • Upload'da sınır olmadığına göre TTnet'in olmayabilir. TTnet olsaydı ona da sınır koyardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

ben 17 gündür aksam 17.00 ile 24.00 arası ınternet hızım 0.50mb ama gece 03.00 da 7 mb cıkıyor dıyorum bana bizde bir hata yok bina tesisatınızı kontrol ettiriniz diyor deli edecekler beni deliiii...

Bağlı olduğun ttnet müdürlüğüne git, bulabildiğin en yetkili kişiyi bul ve konuş. Ben çözemediğim birkaç sorunu bu şekilde çözmüştüm.
  • Beyler,boşa niye kendinizi yoruyorsunuzki adamların elinden gelen bu,alt yapı falan hepsi hikaye hepsi palavra,TTNET-T.Telekom size bu bilgiyi veren ya kafa bulmuş yada sizi baştan savmış !

İnterneti satan kuruluşu bağlar hat sorunları yada düşük sinayaller,iyi o zaman onların mantığına göre ben Teledünyadan Eurosport hizmetini kötü alıyorsam,onların matığına göre Eurosprta durumu anlatmalıyım :)

Böyle mantık sadece bizim Ülkemizde olur,adamalar diyemiyorki biz bu işlerden anlamıyoruz hazır alt yapı üzerinden millete internet satıyoruz,ben 20 senedir aynı semtteyim İstanbulun Göbeği Şişli,halen aynı alt yapı şebekesi,İstedikleri kadar hizmetten bahsetsinler,sadece kendilerini kandırırlar !

TTNET bunları okusa tınlamaz bile,bilmiyorlarmı sanki,forumda adam gibi aobene olduğu bağalnatı üzerinden sabit hız alanı görmedim,siz gördüyseniz söyleyin,bizlerde hatayı kendimizde arayalım !

TTNET sadece aldığı paraya bakar,hizmetmiş oymuş buymuş hepsi palavra,1 Mbiti 20 Euroya satıyorlar,buda TTNET zihniyetinin belgesidir !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.